Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 едно разумно предложение
Автор: delchev   
Дата:   28-10-07 10:08

Това е копие от един блог, което ми пратиха снощи - смятам, че след всичките плюения по таксиджии и т.н. това си е съвсем разумна алтернатива!

http://carpool.antt.org/wordpress/

Що е то?

October 27th, 2007
Който иска да помага да се извозваме напред-назад из София да поства тука от къде за къде пътува и т.н. Идеята е да се пестят пари за таксита, да не скучаем като пътуваме сами, да изкараме някой лев (някой пък може да иска да си плаща за транспорта) и сигурно и да се борим със смога и трафика. Ама най-вече да не храним бакшишите. Който иска да поства трябва да се регистрира. За по-лесно търсене най-добре да поствате на кирилица.

Отговори на това съобщение
 Re: едно разумно предложение
Автор: kremmm   
Дата:   28-10-07 11:45

т'ва е много гот идея, принципно, (не само относно такситата, а изобщо с цел ограничаване на ползването на автомобили, следователно опазване околната среда), за която се съдейства и назапад, но не зная на какво ниво е достигнала там, а камо ли у нас...

Автор: delchev   
Дата:   29-10-07 01:19

ами аз смятам да се включа като осигуряващ транспорт в скоро време, ако има някой в моята посока, само да разбера коя е тя [beer]

Автор: princess_Lia   
Дата:   29-10-07 01:23

обеля - център, ако има някой?
сутрин към 7.15 най-късно, за да се избегнат задръстванията, че съм на работа от 8.

[smilie5]

Автор: ALBIREO   
Дата:   29-10-07 01:28

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.