Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам 30 Mbps интернет от Мегалан.
Автор: asahi   
Дата:   12-02-13 20:43

[shtrak]
 Re: Продавам 30 Mbps интернет от Мегалан.
Дата:   12-02-13 20:43

Ситуацията е следната:
В апартамента в София имам интернет от Мегалан. Договорът е до 15 октомври 2013. Понеже от известно време не живея в София този интернет ми е излишен разход. Остатъкът от периода на договора може да се прехвърли на друг желаещ, също в София.
Условията на сделката са следните:
1. Купувачът да живее в зона с поритие от Мегалан.
2. Купувачът да сключи договор с Мегалан за останалия срок до 15.03.2013.
3. Купувачът получава безплатно интернет до 15.03.2013.
4. Купувачът получава статичен реален IP адрес в Световната мрежа.
5. Купувачът трябва да заплати последователно 8 месечни вноски за периода 15.03 - 15.10.2013, всяка по 18,90лв.
6. Купувачът може да ъпгрейдне договорът с прибавяне на цифрова телевизия и други услуги от сайта на Мегалан .
7. Аз, в качеството си на продавач, предплащам периода от 15.02 до 15.03.
8. Ако сделката стане до 15.02 калибрирам безплатно всички налични монитори в дома на купувача.

Мегалан са утвърден доставчик на интернет с наистина отлична поддръжка. Оптика до входа, никакви гръмотевици, винаги устойчива връзка. Съжалявам, че няма да мога да ползвам услугите им там, където живея.
Скоростта също е много добра:

Пловдив:
http://www.speedtest.net/result/2504233166.png
Париж:
http://www.speedtest.net/result/2504242936.png
Хъдзън, Ню Йорк:
http://www.speedtest.net/result/2504258819.png

Сделката е консултирана с Мегалан.
Автор: Marillion   
Дата:   12-02-13 20:57

/spam
т.е. предлагаш на някой да встъпи в твоя договор, като се ангажира да подпише нов договор с Мегалан и да заплати 8 последователни вноски до края на договора ти. Далаверата му е 1 месец безплатен интернет, защото си го предплатил.

Ползите от договора са, че не си длъжен да се обвързваш с мегалан за повече от 8 месеца и това, че някой ще ти пусне 1 месец аванта.

Според мен поне 1 стекче бири трябва да има бонус, освен калибрирането.То все едно аз да го предложа тоя договор и да ти обещая 1 правна консултация без пари, щото нищо не ми струва :)

Успех със сделката.

[ezik]
Дата:   12-02-13 22:28

Спамът е желателен, даже разрешен!
До петък мога да предложа калибриране на всички налични монитори, а за други стимули ще мисля след това. Тук основното за другата страна е да си вземе читав интернет при изгодни условия. Значи на първо време трябва да има необходимост от читав интернет.
Автор: s_dyakov   
Дата:   13-02-13 10:20

хех
колко читав може да е този доставчик дето не можеш да се откажеш просто от договора си с него а трябва да мислиш схеми на кой да го прехвърлиш..
Автор: Han_Solo   
Дата:   13-02-13 10:28

[smilie5] Понеже и аз съм на Мегалан да обясня - ако искаш може и безсрочен договор - там цената е базова, ако подпишеш за 1 година има отстъпка от базовата цена, ако подпишеш за две години отстъпката е още по-голяма.
А иначе за вече две - три години ползване прави впечатление да са добри... само дето като от М-тел им сменяха софтуера за плащане беше се получило нещо като това при М-тел с телефоните и служителите се бяха побъркали да пишат на ръка
Автор: novi4ok   
Дата:   13-02-13 14:31

Асахи, нали ти е ясно, че никой няма да се възползва, просто защото всеки си мисли, че се опитваш нещо да го прекараш. Типично българска народо-психология. Виж постовете на Мерилиън и Дяков. Успех с офертата - предложението ти е ОК и е изгодно, но аз съм с договор на друг оператор и няма как, иначе бих се възползвал.
[smilie24]

Автор: mr_kras   
Дата:   13-02-13 14:50

С asahi обикновено спорим, но и аз мисля, че офертата му е ОК. Не виждам уловка, просто се търси подходящ човек. Така че, успех [smilie24]
Автор: AndreyIst   
Дата:   13-02-13 15:12

А тези тикви от Мегалан нямат покритие в центъра на София. Голямо извиняване беше, ама е факт.
Автор: temelko   
Дата:   13-02-13 15:15

Аз им викам МегаСпек, откакто се обединиха със Спектрумнет
Автор: steffo   
Дата:   13-02-13 15:37

Не мисля, че става дума за прецакване. Аз дори бих се позаинтересувал от офертата. Обаче планирам скоро да сменям местообитанието.
Незнам каква е системата на Мегалан - има ли мегдан да си прехвърлиш нета на друг адрес?!
Става дума за Младостите.
Автор: Jim__Beam   
Дата:   13-02-13 16:29

.. цел Младус е на Мегалан ...... щото те изкупиха дребните доставчици .... [smilie3]

.. аз съм много доволен от тях , щото всеки месец забравям да си го платя до седмо число .... и съответно в 00:00 часа автоматично ми го спират ... [smilie5]
.. и като се обадя на националния телефон , една любезна какичка винаги ми го пуска на момента , с уговорката утре да си го платя .... [cool] [cool] [cool]

.. А , колкото до Асахи , мисля че всеки го познава ..... така че , някои хора да не търсят уловка ..... [smilie7] [smilie7]

.. Тук става въпрос за приятелска взаимопомощ ..... а не за прееби другарче .... [smilie3] [smilie3]

Автор: mrge.org   
Дата:   13-02-13 16:54

И в Надежда сме доволни от Мегалан [cool]
Автор: steffo   
Дата:   13-02-13 17:02

Добре де, ако сега живея в Младост-3 и след 2-3-4месеца се дислоцирам в друг блок в Младост, с покритие на Мегалан - ще мога 'да си го взема' с мене?!
А да взема да ида до офиста на Мегалан и да питам местните!
Дата:   13-02-13 18:46

Да, ще можеш. Вероятно ден-два ще си без нет. Вероятно и по-малко. Във всеки голям блок имат кутия. Ще трябва да отидеш до тяхна каса и да заявиш преместването - дата, достъп до новото жилище - там ще ти кажат.

Мегалан и Спектрум Нет бяха погълнати от Мтел. Понеже Мегалан имат отлични отношения с настоящите си клиенти продължават да ги обслужват по своите си правила със собствените си екипи. Което, всъщност, е много добре.
Автор: jrr   
Дата:   13-02-13 19:25

Asahi, да не дойде в Пловдив ?
Автор: sirteo   
Дата:   13-02-13 22:47

Няма ни Мега, ни Спек, всичко е Ъмтел.
Дата:   13-02-13 23:33

В Казанлък съм дошъл [smilie7]
Дата:   16-02-13 20:24

Договорът е прехвърлен успешно. Благодаря на участвалите в темата и писалите на ЛС. Поради изчерпване затварям.

[thankyou]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.