Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 online магазин - помощ за правене
Автор: ohluff   
Дата:   10-07-12 17:43

Знам, че тук има много компютърджии (моля да не се обиждате, ако не съм назовал правилно професиите ви, трудно правя разлика м/у отделните такива) и се обръщам с такава молба - нужен ми е онлайн магазин. И търся някой да ми го направи. :)

Имам си в къщи художник/графичен дизайнер, той ще участва активно в проекта. Нужен ми е програмист (?) или друг някакъв разбиращ от интернет приложения.

Обърнах се към една фирма, чиито неща доста ми харесаха RIZN , но ми поискаха пари доста над бюджета ми засега ... Може би са много добри за мен ... като им гледам клиентите :)

Приемам всякакви предложения и тук и на лични.

Нека тези, които ми се обадят, да са в състояние да ми покажат правени от тях действащи проекти.

Благодаря на всички, които ще се отзоват.

Отговори на това съобщение
 Re: online магазин - помощ за правене
Автор: Krassy   
Дата:   10-07-12 17:47

http://magazin-online.net/bg/изработка_Онлайн_магазин.html

[beer]

Автор: CyberGene   
Дата:   10-07-12 17:49

Има безплатни софтуери, само си взимаш хостинг и си в джаза. Има и платени де [smilie3]

Дата:   10-07-12 17:51

Изцяло безплатните... за никакъв чеп не стават... т.е. не са за сериозна работа.
Ноооо... има доста на много хубави цени, готови шаблонни, модулни, фирмата, от която ги купуваш ти ги конфигурира, обучава те, помага ти и ако стане нещо - удря по едно рамо...

Така би трябвало да бъде де...
Лично аз бягам далече от безплатните неща...

Автор: Myth   
Дата:   10-07-12 18:05

Krassy това което казваш изобщо не е вярно OpenCart е чудесна платформа, за другите не мога да говоря, но специално OpenCart съм го инсталирал и пробвал, кои точно платформи си пробвал?

Дата:   10-07-12 18:10

Krassy, мерси за линка. И цените и продуктът изглеждат добре, ама са във Варна ... А аз съм в София ... А проектът ще си иска според мен срещи на живо и дискусии, поне в началната фаза.

Дата:   10-07-12 18:14

Ами Krassy то допълнителните модули винаги са платени само основата е безплатна. Ама понякога имам чувството че малко наизуст си ги говорите.

Дата:   10-07-12 18:29

Бих искал да намеря човек който да ми помогне с правенето, както и да ме обучи за по-натъшното подържане на сайта, макар и да е правен на "безплатна" платформа и шаблон. Не искам да откривам америка! И естествено ще си платя за уроците, помощта и ъкъла :))

И този човек/фирма да са в София :)

Дата:   11-07-12 11:06

Благодаря на Myth и SWE за отзивчивостта и съветите!

темата все още е отворена и събирам мнения и предложения.

Дата:   11-07-12 11:12

Мит, малко е наизуст, да, само се опитах да дам насока...
Хубаво е човек на живо да покаже и обучи [beer]

Автор: ARGO   
Дата:   11-07-12 11:19

Та какъв ти е бюджета? Всеки 3ти тръгнал да прави онлайн магазин, но не му се дават повече от 26 лева. Евтиното излизаше скъпо, както гласи стара магаданска поговорка [smilie21]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   11-07-12 11:58

Пусни си тема в predpriemach.com - ще получиш много оферти. [smilie24]

Дата:   11-07-12 13:23

Dani_Koev_BG, не го познавам този сайт, но ако е пълен с хлапетия, които мислят че могат всичко и морето им е до колене - мерси :))

Не съм в състояние да мога да отсея офертите, липсват ми специфични познания за това.

Абе нали много пъти сме казвали - за правен съвет при адвокат, за болест на доктор. Не че не можем всички да четем държавен вестник или да си купим от книжарницата учебник по вътрешни болести :))

ARGO, наясно съм, че без пари не става! И имам нарочен бюджет. Който не е 26 лева, обаче не е и 3.000-5.000 лева, колкото ми поискаха в една фирма. Искам базов продукт и някой да ме води за ръката, докато се науча на основните неща за да мога после да си правя сам текужата/ежедневна подръжка и да питам само за по-специалните неща.

Дата:   11-07-12 14:14

SummerCart тогава, аз съм ти го писал на лични де, инсталират ти го подържат ти го и всичко както си му е реда, не че не се чува за проблеми с тази платформа но за малко пари си е оферта, другия вариант слагам ти един OpenCart, слагам ти допълнителните модули, безплатно разбира се, и след това ако имаш проблеми сядаш и четеш. Администрацията както ти казах, да не те притеснява. [smile]
Бях ти писал да погледнеш в демо сайтовете административните панели на тези платформи, приличат на складови програми нищо сложно, ако искаш ще ти направя един акаунт на OpenCart-a който съм инсталирал за тестови цели.

Публикацията е редактирана (11-07-12 14:16)

Автор: didesignbg   
Дата:   11-07-12 14:49

Не че нещо, но няма какво да те е срам от бюджета който си заделил. Кажи го и ще се намери някой да ти предложи нещо. Дали ще се срещнете в очакванията си това вече сами ще решите.
Така както излагаш досега изискванията си 3 к е съвсем нормална цена за интернет магазин (хвърлих едно око на портфолито за мен са ок горните уебари).
Ако искаш без пари дадоха ти варианта почваш да четеш и да мацаш и така, всички сме почнали оттам, така че няма какво да те плаши.

Автор: deltalink   
Дата:   11-07-12 15:01

http://ivuworks.com освен с шопинг карт ще те уредят и с реклама ;)

Ако не е тайна какво ще продаваш?

Дата:   11-07-12 15:31

Кой е шрифта от промо сайта на Денито, леко ръкописния "Здравословно .."?

Публикацията е редактирана (11-07-12 15:35)

Автор: ARGO   
Дата:   11-07-12 15:40

Font

Дата:   11-07-12 16:26

Благодаря [smilie24]

Дата:   11-07-12 17:05

Само едно да кажа, което не се споменава до тук, не си мисли, че когато отвориш инсталираш един онлайн магазин и нещатат спират до тук и почват големите продажби и т.н. Трябва си стабилно SEO и работа, а за това какво е щом си на ти с английския сядай и чети, че и дори и да си платиш някоя сума от 3-6000лв хората няма да ти разработват магазина, и да не се чудиш що един месец една продажба нямаш :-) Успех!

Автор: kaiser.soze   
Дата:   13-07-12 01:59

няма ли еквивалент на ибей в България?

Автор: exo99   
Дата:   13-07-12 02:57

аукцион.бг

Автор: diandimov   
Дата:   13-07-12 05:27

Отвори си магазин в ибей

Другото е т..ак.

Автор: Marillion   
Дата:   13-07-12 07:50

Един приятел си качи това: www.rexcart.com и си продава прилично. Това е модификация на Opencart. Хората са интегрирали и модула на Еконт.

Аз го пробвах, но го ъпдейтвах до последна версия на опенкарт и си работи чудесно.

СЕО-то на опенкарт е добро. Има доста добри платени модули.

Имам познат, който е на http://www.exsitee.com/ и също е много доволен. Продава си човека нещата.

Най-важното е да има какво да продаваш.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   13-07-12 10:44

еми щом има, пробвай първо там,

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.