Автор: sakuraki
Дата: 25-11-12 01:05
Е сега не навсякъде е така. Това са малко училища, поне преди 2 години и половина при мен не беше така. Гледам и по майка ми и баща ми, които са учители и рядко има дете, което да се държи като тези от клиповете. Има и някакви олигофренчета, които в къщи няма кой да им обърне внимание и го търсят в училището, като се правят на велики и отговарят учителите. А пък и не са виновни децата, а родителите, защото наскоро станах свидетел на такава случка. Идва майката да се кара с учителя (в случаят, моята майка) и и казва "каква си ти, за да казваш, че детето ми е мързеливо и как така ще му пишеш двойка, а другите имат по - високи. Също имаше и един баща, който казваше, че синът му е много умен и ако му се пише още една двойка, ще става лошо и ще имало уволнени, визираше майка ми. Разбира се, след като го каза това скочих и с извинение, чичката щеше да отнесе един в устата, но тогава щяха да изкарат виновен учителя и нямаше да има никаква полза. Та в повечето случаи са виновни родителите, а не децата, според мен!
|
|