Автор: Nushenceto
Дата: 06-11-12 21:09
Жоро,аз тези неща ги знам,а и съм и ги каза още когато тя ме попита познавам ли хора, които биха направили професионална фото сесия и то на прилични цени.
Ясно ми е ,че когато става въпрос за екипна работа и цената скача и ми е пределно ясно, че от всяко дърво свирка не става, но щом си плаща и фотографа ще се постарае да стане нещо от снимките ...
Иначе аз прегледах доста сайтове от които нищо не разбрах на практика за някаква ориентировъчна цена.То е ясно,че когато и препоръчам някой, тя ще си направи труда да седне и да разгледа снимков материал на конкретния човек, ако той е достъпен.
Но за Бога хора оправете си сайтовете да са по-достъпни...Адски странни и много объркващи и прехвалени сайтове с надути до безобразие цени има...
Благодаря ви за съветите май ще си остана само на тези две фотографки, за които поне знам детайли, гледала съм снимките им и конкретно, когато зададох въпроса: Срещу какво какви пари, те кратко и ясно казаха цената, без много обяснения...
Чиста работа и ясна.
Пари,качество,услуга- без суперлативи- снимките достатъчно говорят и за двете,а и моите думи в случая и това,че харесвам работата им ще е от значение за нея.
|
|