Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Да се почувстваш европеец
Автор: Vinsent   
Дата:   02-10-12 20:22

Днес, по-долу [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Да се почувстваш европеец
Дата:   02-10-12 20:24

Изкефи ме новата отсечка на магистралата Бургас – София.
Цялото разстояние за 3 часа и 20 мин., почувствах се европеец. А когато цялата магистрала бъде в действие... [smile]

Усещането е страхотно, имам над милион километри зад гърба си, демек срещал съм всякакви пътища. Е, това е истински европейски път. Изключително равен, с всички необходими аксесоари – тунели за дивите животни, мрежи за прелетните птици, на 15-20 км. паркинг-отбивка за почивка, пътни указателни знаци..., и т.н.
[cool]
Май доста лесно е да се строи, когато не включваш комисионни – можеш да изискваш от изпълнителя на макс!
[smile]
Разбира се, малко ентусиазма пада в старите участаци, Пловдив – Пазарджик – отклонението за Велинград. Там могат пломбите ти да изпаднат. Но нищо, хубаво е да си спомняме времето, когато някакви неуморно ремонтираха ту тук, ту там магистралата, с идея те, и техните шефове, вероятно и тяхните деца да се пенсионират цицайки от нея. [smilie2]

Автор: dobriman   
Дата:   02-10-12 20:39

щот па тук няма комисионни... или няма да я преасфалтират догодина...

...кога са изборите?

Автор: h_bio   
Дата:   02-10-12 20:41

Моето впечатление е, че новия участък (след Стара и Нова Загора)доста подрусва при каране.

Автор: aquarius   
Дата:   02-10-12 20:42

Днес говорих с един грък който миналата седмица пътувал от Сф до Бургас с кола. Изказа се и той ласкаво за новия участък. Викам му брат - знаеш ли че тая магистрала са я почнали преди 25-30 години,

И той ме гледа тъпо и вика - А ти знаеш ли кога ние започнахме магистралата Атина - Солун?..... - 68-ма година!!!! И още не е готова [smilie5]

Автор: CyberGene   
Дата:   02-10-12 20:43

Какво съвпадение - днес карах в обратната посока, минах по новите участъци за пръв път и много се изкефих, мислех да пускам аналогична тема. Между другото, ако има фенове в Несебър по това време, може да се обадят за по бира [beer]

Автор: Стоев   
Дата:   02-10-12 20:45

Новият участък на магистралата - нито билборд нито бензиностанция - нищо..
Малко е скучно, иначе е бързо...
Джипиеса се омая след Ст.Загора....[smilie7]

Автор: Wania   
Дата:   02-10-12 20:47

Новият участък е по-тесен според мен, не ми хареса.

Автор: niagara   
Дата:   02-10-12 20:50

Магистралата е направена идеално[cool]

Но като още нова, освен, че е голо и еднообразно скучно, важното е,
че на отбивките няма изградени тоалетни.

Питай някоя жена дали може да се изпик.. на открито до пътя[smilie5]

Дори и мъжете не спираха за пиш-пауза.

Още липсват и едно-две крайпътни капанчета за вода и подкрепящи хапки, зависи къде ще предпочете да спре човек за почивка в средата на пътя до Бургас.

Автор: ценослав   
Дата:   02-10-12 20:51

А стига с тия бензиностанции!!! Значи от Видин тръгвам за Малко Търново и си зареждам във Видин. До Малко Търново и обратно ми стига. Кви са тия коли дето побират сигурно само по 5 литра, та ви трябват бензиностанции на по 50 километра. Аре стига глезотии! Щото бензиностанция на пътя, значи в участъка знак за максимална скорост 60 км.??!!![cool] [cool] [beer] [beer] [beer]

Автор: мара   
Дата:   02-10-12 20:51

на мен ми хареса, ама тва ако ми е повод да се почувствам европейка - яко съм го закъсала [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   02-10-12 20:53

Бензиностанция значи кафенце, не само бензин...

Дата:   02-10-12 20:57

За тая рабАта си има термоси, и памперси. Викате ми, че за 3-4 часа стигате от София до Бургас. За това време ако се препиква на често, на често, значи простатата ви алармира.[smilie3] [smilie3] [smilie3] [beer] [beer] [beer]

Автор: chill   
Дата:   02-10-12 21:01

Да живее ГЕРБ!!! [cool] [cool] [cool]

Дата:   02-10-12 21:01

Долу СДС [smilie21]

Автор: slivenski   
Дата:   02-10-12 21:02

Бойко - Строителят на съвременна България.

Може да му се смеят, ама на... 20 години само се въртяха всякакви, а не построиха магистралата. А той я построи.

Факт. [smilie21] [smilie21]

Автор: asahi   
Дата:   02-10-12 21:06

Да не са пуснали ТрансКарнобатския участък?

Автор: slivenski   
Дата:   02-10-12 21:06

ами ще го пуснат до изборите, какво си мислиш... [smilie21] [smilie21]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   02-10-12 21:08

Опитах тази екстра още на 09.09 и също смятам, че е добре. След завършването ще се пътува за по-малко от 3 часа БЕЗ нарушаване на закона. Съкращава се пътя с около 30 км. и разстоянието м/у София и Бургас ще стане 360км. При 130 (140) км. разрешена ще се взема за около 2ч и 45м. без спиране. Самолета е по-бавен.[smilie24]

Дата:   02-10-12 21:11

Събличане на жена с багер....Б.Б. го може и с фадрома и с валяк....[smilie7]

Дата:   02-10-12 21:19

Бойко не Боико, те тАва Е!!!! Досегашните властимащи са имали възможност да покажат какво могат. Оакаха се! На моста във Видин колкото правителства имаше /да ги онодим всичките/ все първи копки правеха и булчици с народни носии им даваха хляб и сол /като на просяци/. Бойко не направи първа копка, ма лентата ще пререже - вЕрвайте ми. [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   02-10-12 21:21

niagara написа:

> ..важното е,
> че на отбивките няма изградени
> тоалетни.
>
>
> Питай някоя жена дали може да се
> изпик.. на открито до пътя[smilie5]
> ...

Може да не е културно, ама на всяка от отбивките можеш да си изпишкаш до колата от страна обратна на пътя. [smile]

Автор: asahi   
Дата:   02-10-12 21:21

На риванье и мрънканье са най-добри тези бившите.

Автор: Myth   
Дата:   02-10-12 21:24

Бе не знам Бургас-София, но от София-Пловдив от София до Пазарджик, е няма такава отврат, почнах да се чудя, дали не съм объркал пътя, че през ноща се връщах, то бива лош път бива, ама толкова не бива. Карах един бус, е то не може да го задържиш на пътя със 100-120, понеже баш тоя бус за първи път го карам е викам к'во става разбит ли, к'во ли то подскача, друса, както казах едвам се задържа от неравностите по пътя, ама все си викам бемагистрала е не може да е толкова зле, сигурно нещо... то все едно Доспат-Батак, е да ама не след Пазарджик буса си залепна на пътя перфектно, гладко равно ни мърда ни да друсне, ни да скръцне.

Тааааа говорете ми за магистрали, баси пародията, то и за третокласен път не става.

Дата:   02-10-12 21:27

Винсент, може и да не е забавно, ама я опитай да си лъснеш дупето и пикай клекнал за проба, било то и зад колата....[smilie7]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.