Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Вярвате ли в магии....
Автор: tonitka   
Дата:   29-09-12 13:20

.....и други подобни щуротии и какво ви е мнението за тези неща?

Случка от днес. Съпруга ми и зет ми днес започнаха да сменят керемидите на покрива. Таванските помещения са две, едно за нашия - втори етаж и едно за третия етаж. Първия етаж от къщата не разполага с таванско. На същия, първи етаж до преди около 3 години живееха други хора, с които няма да крия, си бяхме поразвалили отношенията. С нашето жилище се сдобихме преди около 9 години, но до сега не сме обръщали внимание на таванското помещение. Има натурии за изхвърляне, но не са чак толкова много и съпруга ми все отлагаше с разчистването, а и не ни е трябвало като помещение. Днес обаче заради изхвърлянето на старите керемиди поръчахме контейнер за строителни отпадъци и момента беше удачен и за разчистване на всички боклуци. Съпруга ми намерил някакъв стар абажур и решил да го огледа преди да го засили, но в едната чашка имало наврян някакъв парцал, извадил го, а в него се оказало завито едно кокоше яйце. В другото таванско помещение същото нещо, само че намерено на друго място. Зет ни се сетил какво е чувал от бабите за такива неща и съпруга ми изхвърлил яйцето в реката, която е съвсем близо до къщата.

Аз не съм от хората които вярват прекалено в такива неща и не им отдавам голямо значение, поне не толкова че да се шашкам. Само си казах, който и за каквото го е направил да му се връща х10.

И изобщо какъв изрод трябва да си за да се занимаваш с такива неща и колко неизказана злоба трябва да таиш в себе си. Съжалявам ги такива нещастници.

Отговори на това съобщение
 Re: Вярвате ли в магии....
Автор: aquarius   
Дата:   29-09-12 13:28

А шапка в комина нямаше ли? [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: lillia   
Дата:   29-09-12 13:29

Лили Иванова имала дамски превръзки в комина[smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   29-09-12 13:36

Това са некакви пълни глупости. Ако вярваш се случват - сугестология му се вика.

Само някакви наистина кухи лейки могат да се занимават с магии и да ходят по гледачки.

Не, че нямам един приятрел дет ходи по гледачки де.....[smilie5]

Дата:   29-09-12 13:37

И аз гледам уж от забавната страна. Обаче ако знам със сигурност кой го е направил или недай боже го бях хванала на място.....най-малко щеше да яде яйцата барабар с черупките и парцалите.[smilie5]

Дата:   29-09-12 13:38

Иво, аз не вярвам, но свекърва ми сериозно се шашна.

Дата:   29-09-12 13:41

мои познати са ми казвали за някакви странни вързопчета оставяни по къщи на тавани или на подобни места.
Но аз нищо не разбирам от тея неща, не знам с каква цел се слагат и какво значат.

Случай имам с великденско яйце, което беше забравено

Автор: stzz   
Дата:   29-09-12 13:44

Ами аз избягвам да съм категорично краен във всяко отношение и от написаното, в най-голяма степен бих се съгласил с: "И изобщо какъв изрод трябва да си за да се занимаваш с такива неща и колко неизказана злоба трябва да таиш в себе си. Съжалявам ги такива нещастници."!
[smilie23]

Автор: TODD   
Дата:   29-09-12 14:05

Намирал съм кокоши кокакли вързани с червен конец и некакви други неща закачени под постелката пред вратата ....

Изхвърлих ги ама така и не разбрах за какво бяха сложени и какава прокоба са били наричали ... а може да е било и за убаво .Ама така и не разбрах ... много години минаха от тогава .

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   29-09-12 14:07

некой може да ти е донесъл печени бутчета, ама кучето да ги е оглозгало[cool]

Автор: neuromancer   
Дата:   29-09-12 14:25

принципно магиите действат ... ако жертвата вярва в тях
иначе не знам за какво служат тия яйца, аз бих си помислил, че просто са забравени там и бих ги изхвърлил

Автор: Ondine1   
Дата:   29-09-12 14:26

Хич не вярвам...,а все мен се опитват да заведат на "Баба вещица"[smilie8]

Автор: sunnyshot   
Дата:   29-09-12 14:53

Може да са останали от Великден...яйцата? Нали някъде има традиция да крият великденските яйца и децата да ги намират?

Иначе кой знае защо ми се струва, че целокупното българско население се занимава яко с магии и какви ли не други суеверия

Автор: mun4o   
Дата:   29-09-12 14:56

Пречистване с огън. Запалете покрива за всеки случай.

Автор: tonal   
Дата:   29-09-12 15:05

Аз правя магии със спирт, държат по 2-3 дена [smilie5]
[beer]

Автор: Vinsent   
Дата:   29-09-12 15:06

У нас обикновено остава някое хубаво подарено ни великденско яйце дълго време. Те вероятно изсъхват, защото не миришат. Поседи на някой рафт, поседи и накрая го изхвърлиме. Понякога съм забравял такова с години някаде свряно.

А иначе, щом баенето съществува и помага, трябва да се предположи, че има и магии.

Автор: tonal   
Дата:   29-09-12 15:09

туй ще е нещо като магията за подобряването на възприятията на иводам, само че наобратно.
Може някой да е правил калпав сех там. Яйцата какви бяха ?[smilie5]

Публикацията е редактирана (29-09-12 15:10)

Автор: krist   
Дата:   29-09-12 15:21

хмм, сех, две яйца... сега остава да намерите и...[smilie8]

Автор: nastradin2   
Дата:   29-09-12 15:21

Абе, Тончи я не се занимавай с простотии....[smilie3] Съвременен човек си! Не сме в средновековието...[smilie7] Кви магии, кви вещици и таласъми, бе джанъм???[smilie10]
И да си влезеш в пощата, че такава магия ще да ти направя, че цял живот Ша вАздишаш по дяда си ходжа...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie25] И Ша Утслабнеш от несподелена лИбоФФ[smitten] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: Krassy   
Дата:   29-09-12 15:24

Вярвам...

редовно ме омагьосват разни хубавици [smilie8]

Автор: chill   
Дата:   29-09-12 15:28

Вярвам в магии ... просто не им викам "магии"

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic." -- Arthur C. Clarke

[thankyou] [thankyou] [thankyou]

Дата:   29-09-12 15:29

И мен са ме омагьосвали разни хубавици, ама това беше през двайсти век...[smilie25] Ехеееее, колко отдавна...[smilie3]
Сега и да се мъчат - не моАт ме омагьоса, щото вече сме двайспърви век, и сме в НАТО, и сме в ЕС, и Бат Боко и Цвъ Цвъ не разрешават...[smilie18] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Дата:   29-09-12 15:29

Ооооо, дедкооо.....[smitten] [smitten] Ама и несподелената любов вече не ми действа отслабващо бре! [smilie3] [smilie25]

Не се занимавам с нищо бе, само споделям. Вече казах, че не вярвам особено в такива неща. Интересно ми стана дали и други са се сблъсквали с подобни щуротии и виждам, че да.

П.П. Вярно съм имала поща, пък що не ми мига..[smilie11]

Дата:   29-09-12 15:32

А!Виждаш ли? Даже не ми мига и мигалото вече, пък камо ли да ма омае нЕква си там мома....[smilie25] [smilie22]
ЪпсурТ![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   29-09-12 15:57

.. Добре че прочетох темата , та да извадя 4-те великденски яйца които дремеха в хладилника ...... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

.. сложих ги на терасата .... като поизсъхнат , ще си ги сложа в някоя паничка за красота ..... до другия Великден ..... [smilie3] [smilie3] [smilie3]

... Иначе , редовно си намирам снопчета косми ...... [smilie8] [smilie8]

... на сифона на ваната ..... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

.. веднъж , миналия месец де ....... сложих да пера чаршафите и калъфките ......... вадя прането , и хоп едни искрящо зелени прашки изскочиха ... [smilie8] [smilie8] ... явно са били в калъфката на юрганчето ...... [smilie11]

.. Не посмях да питам жената дали са нейни ........ щото можеше и да не са .... изхвърлих зеления компромат .... [smilie3] [smilie3]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.