Автор: tonitka
Дата: 29-09-12 13:20
.....и други подобни щуротии и какво ви е мнението за тези неща?
Случка от днес. Съпруга ми и зет ми днес започнаха да сменят керемидите на покрива. Таванските помещения са две, едно за нашия - втори етаж и едно за третия етаж. Първия етаж от къщата не разполага с таванско. На същия, първи етаж до преди около 3 години живееха други хора, с които няма да крия, си бяхме поразвалили отношенията. С нашето жилище се сдобихме преди около 9 години, но до сега не сме обръщали внимание на таванското помещение. Има натурии за изхвърляне, но не са чак толкова много и съпруга ми все отлагаше с разчистването, а и не ни е трябвало като помещение. Днес обаче заради изхвърлянето на старите керемиди поръчахме контейнер за строителни отпадъци и момента беше удачен и за разчистване на всички боклуци. Съпруга ми намерил някакъв стар абажур и решил да го огледа преди да го засили, но в едната чашка имало наврян някакъв парцал, извадил го, а в него се оказало завито едно кокоше яйце. В другото таванско помещение същото нещо, само че намерено на друго място. Зет ни се сетил какво е чувал от бабите за такива неща и съпруга ми изхвърлил яйцето в реката, която е съвсем близо до къщата.
Аз не съм от хората които вярват прекалено в такива неща и не им отдавам голямо значение, поне не толкова че да се шашкам. Само си казах, който и за каквото го е направил да му се връща х10.
И изобщо какъв изрод трябва да си за да се занимаваш с такива неща и колко неизказана злоба трябва да таиш в себе си. Съжалявам ги такива нещастници.
|
|