Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Newsroom
Автор: explorer   
Дата:   05-09-12 13:52

Не знам това дали са го давали по българското HBO (юли месец са излъчили първия сезон в Щатите, 10 епизода). Снощи изгледах първите 2 епизода... бях много впечатлен от първия. HBO ми се издигнаха в очите - първо с "Game of Thrones" и сега с това. Не съм очаквал една от най-популярните медии да направи такъв сериал, който да казва истината в очите. А, и между другото, автора е евреин - Аарон Соркин.

Дали в България покрай бозите от типа на "Стъклен дом", "Под прикритие" и т.н. някой би могъл да направи подобен сериал? Съмнявам се. Еталонът на нашите филмови дейци са турските сериали.

И така, ако някой проявява интерес, ето сцената от началото на първия епизод. Предупреждавам, че е небходимо да владеете перфектен английски и да познавате обстановката в САЩ, иначе едва ли ще разберете нещо.

Отварящата сцена - главният герой, тв водещ, е поканен на политически дебат и студентка му задава въпрос:
Newsroom

Отговори на това съобщение
 Re: Newsroom
Автор: Antonio_V   
Дата:   05-09-12 14:06

Сериалът е много добър, препоръчвам [smilie24]

Автор: arakiss   
Дата:   05-09-12 14:06

даваха го, пусках го в "хубави филми" [smile]

Автор: jrr   
Дата:   05-09-12 14:18

Върви, върви, не се притеснявайте, гледаме го даже в HD ,формат, ама по-важно е онези от разни БТВ-та, Нови Т-зии, СЕМ,МЕМ, те да го гледат, че да кажат:
"- Абе мани ги тея американци бе.Те ли ШЪ ни кажат как се прай телевизия"

Автор: e-mil   
Дата:   05-09-12 16:21

"Не съм очаквал една от най-популярните медии да направи такъв сериал, който да казва истината в очите."

Е-е, че на Аарон Соркин не му е за пръв път да прави такива работи. Негови са и "Войната на Чарли Уилсън" и "Кешбол".
А за американска политика изгледай "Западното крило" - пак на Соркин. Има го по торенти, даваха го и по нашата телевизия. В САЩ по NBC изкара 7 сезона, печели няколко Златни глобуса.

Гледал съм го 4 пъти - диалозите са убийствено добре написани (въпреки че от време на време прилича на реклама на Демократическата партия), пък и се оказа пророчески. В последния сезон позна, че следващия президент няма да е от бялата раса. [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.