Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 До автомонтьорите...
Автор: riddick   
Дата:   14-08-12 11:31

Пуснал съм една тема в правилния форум (поне така си мисля), обаче не виждам някакъв интерес. Наясно съм с обективните и субективни причини, но реших и тук да осветля, в случай че има ентусиасти[smile]

Останаха една шайга нови части за Алеко, което премина в астралния свят.

Та ако има интересе ето албума с нещата от щайгата[smilie5]

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGES_ALL&ALBUM_ID=432224

Има сегменти, помпи, бутала, накладки, щипки и други дреболии. Имам стъкло за десен фар и ремъци, които не успях да снимам, но в скоро време ще кача.

В Разград съм, пращам по куриер. Ориентировъчното общо тегло е 18-20 кг. При интерес цената винаги може да я договорим. Ако на админите не им е приятно ще метна темата в Базара[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: До автомонтьорите...
Автор: ценослав   
Дата:   14-08-12 13:06

Тоя "Москвич - Алеко" беше един от показателите за упадак в Соц. лагера. Имах го и за две години ръждяса, щото бяха свършили вече трофейните германски каски.[smilie8] [smilie8]
Иначе сега новите "Аудита", "Мерцедеси" и др., произвидени след 2000 г. МА много б,ръже им ръждясват купетата. И те са показател за нещо де, в Кап. свят![smilie7] [smilie7]

Дата:   14-08-12 13:13

Спор няма, но все още гледам, че има Ентусиасти, като чета форума им [cool]

Автор: jivkojj   
Дата:   14-08-12 14:53

Иначе сега новите "Аудита", "Мерцедеси" и др., произвидени след 2000 г. МА много б,ръже им ръждясват купетата.

Ако ти ръждяса Ауди, това е щото е удряно. Виж Мерцедесите наистина гният зловещо, то и постоянно текат акции при тях за пребоядисване.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   14-08-12 14:55

като сте почнали за различни марки, я кажете за джагуара, и той ли ръждясва [smilie11]

Автор: imitev   
Дата:   14-08-12 15:04

Тц. Той е хром-никелов [smilie5]

Дата:   14-08-12 15:12

Ай, разочаровахте ме[smilie2] Сега трябва да си правя басейн със сярна киселина, дето да си къпя Джаг-а, само и само да поръждяса малко[smilie10]

Автор: sirkhann   
Дата:   14-08-12 15:26

Що? Искаш да стане бърз като Опел ли?

Автор: ценослав   
Дата:   14-08-12 17:04

jivkojj написа:

>> Ако ти ръждяса Ауди, това е щото е
> удряно. Виж Мерцедесите наистина
> гният зловещо, то и постоянно
> текат акции при тях за
> пребоядисване.
Загледай новите "Аудита" след 2000 година, над предното стъкло ръбчетата и над вратите. Масово![cool] [cool] [beer]

Автор: imitev   
Дата:   14-08-12 17:36

Цинка скъп бре... Само фосфатна баня и газззз.... Евтинджос... а4 спорт за 60000 левандера... Пластмасарняк...

Автор: agop4o   
Дата:   14-08-12 18:40

това е все едно да продаваш части за телевизор опера[smilie18] [smilie18] .някъде по селата може още и да го карат това нещастие на автомобилната индустрия/впрочем такъв автомобил и аз притежавах/спомням си на търговете че имаше и тайно наддаване за алеко.божке божке и по тия хора ни караха да се равняваме[smilie9] .м/у другото успех с продажбата

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.