Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За фитнеса и още нещо
Автор: sakuraki   
Дата:   09-10-12 11:23

Чакай да си ви питам, може да знаете нещо [smilie18] . Та преди 1 година тренирах усърдно във фитнес залата, но след като се разболях от пневмония спрях, защото докторите не ми даваха, та горе долу бях в добра форма. Наскоро почнах пак и нямам грам никаква сила, не мога да вдигна и наполовина килограмите от преди, а това е сигурно заради пневмонията, че и преди съм се отказвал, но като съм почвал пак съм, почвал от там където съм оставил всичко. Та като ходя във фитнеса и той е малък фитнес, но за 4 - 5 човека ни стига и 2 момчета от 9 и 10 клас се паднах с тях да ми е програмата и те почнаха да тренират с мен и са по - гърчави, но правят повече повторения [smilie18] . Когато си купувах ръкавици и там човека ми каза да си взема азотен буустер, но нямам идея какво е това, само от четене не става. Има ли някой мнение по - въпроса с тази уж "добавка" дали наистина дава енергия и сила или са просто измилици. Пробвах с 2 кафета и нещо сладко, но нямаше ефект.

Отговори на това съобщение
 Re: За фитнеса и още нещо
Автор: iPonche   
Дата:   09-10-12 11:27

Преди да се върнеш към старата си програма трябва да възбудиш мускулите си за работа. Това означава да правиш няколко кръгови тренировки примерно 3-4 в зависимост от тежестта на предходната ти програма, за да можеш да стресираш мускулите от всички групи за мобилизация към по-тежко натоварване.

Автор: Todd   
Дата:   09-10-12 11:28

А сутрешна физзарядка правиш ли ????

[cool]

Автор: ejko   
Дата:   09-10-12 11:28

нищо не си взимай..., за какво ти е..., нали го правиш за удоволствие! Първия път ще е така, после постепенно ще си възвърнеш формата..., не се притеснявай...
Няма какво да ти е, най-много да имаш някаква анемия..., мацкай плодове, зеленчуци и си ток...

Дата:   09-10-12 11:29

Препоръчвам ти за енергия да ползваш или Whey Protein и Креатин като за начало. Азотен буустер не ти трябва на този етап. [smilie24]

Дата:   09-10-12 11:30

Ако искаш може да ми пишеш на лични, занимавам се на почти професионално ниво с това и мога да ти помогна с някои въпроси без химия разбира се.

Автор: Tonevjr   
Дата:   09-10-12 11:30

Не си харчи парите за глупости. Яко работа и постоянство му е майката на фитнеса. Само пари ще даваш и резултатът винаги ще е "..., но нямаше ефект". Така че залягай редовно, почети хубаво, в нета има доста инфо, което поне в началото докато не познаваш тялото си, ще ти помогне.

Дата:   09-10-12 11:35

Инфото в нета е доста зле - лично впечатление. Има много невярни неща, писани от лаици и начинаещи, които са си повярвали. [smilie8]

Дата:   09-10-12 11:37

Абе Ипонче, не му трябва и креатин...нека потренира малко момчето няколко месеца, половин година, да знае какво прави! От какъв зор ще се тъпче с креатин като не може още да тренира като хората...

Дата:   09-10-12 11:39

Креатина дава сила и изпълва мускулатурата с вода, която помага за възстановяването им.

Дата:   09-10-12 11:39

Също може да ползва и отвара от Бабини зъби (Трибулус терестрис-магарешки трън), хомеопатичен начин за набавяне на енергия.

Дата:   09-10-12 11:41

Абе аз знам креатина какво прави, въпроса е, че като не тренираш наистина здраво полза от тоя креатин дефакто няма никаква. Само си товариш организма.

Дата:   09-10-12 11:42

Ехе колко бързо писахте. Започнах преди горе долу 1 и половина и от тогава до сега няма никаква промяна. Енергията ми спада изведнъж, вчера бях легнал да правя гърди с 50 [smilie18] (повече от това не мога) и направих 7 - 8 пъти и изведнъж накрая ми падна енергията и изпуснах щангата, браво, че имаше човек зад мен, за да ми помогне. Плодове ям постоянно, че си ги обичам и зеленчуците така.

Автор: мара   
Дата:   09-10-12 11:42

с бабините зъби нема да мое да влезе в тесни дънки, щото ще е одървен нон стоп [smilie5]

Дата:   09-10-12 11:45

Маро, то тва е бонус.

Сакураки, може да имаш намален прием на кислород, заради болестта на белия дроб. Има Whey protein с добавка за по-високо усвояване на кислород и е с повече въглехидрати. Аз лично ползвам такъв, заради спирането на цигарите.

Автор: sirkhann   
Дата:   09-10-12 11:48

Статичната работа му е майката [smilie7]

Дата:   09-10-12 11:53

Абе мен ако питаш не ядеш достатъчно, ама това малко хора го вярват. Тренирай тогава повече за сила. Слагай толкова тежести, че повече от 5/6 повторения да не можеш да избуташ. Каква ти е програмата...ако сериозно смяташ да подхождаш и щом тренираш от известно време значи може и да не е лоша идея да започнеш с креатин и да си направиш един хубав троен или четворен сплит.

Автор: Analgina   
Дата:   09-10-12 11:53

Японеца за нула време написа такива неща, че приемам, че се шегува за почти професионалните си занимания в тази област.

Не съм чел нищо за азотните бустъри, но принципно в организма азотният окис е вазодилататор. Предполагам идеята е по-добро кръвоснабдяване на мускулите. Въпросът е дали се стимулира естественото отделяне на азотен окис, както го правят някои лекарства (Небилет например), или се вкарват нитрати с бустера. И в двата случая трябва да се внимава да не падне кръвното, а във втория може да се появи и доста неприятно главоболие.

Дата:   09-10-12 11:55

вдигай си с 50 не ти трябва повече..., аз като вдигах със 100 и се чувствах добре, ама сега се оказа, че ставите ми на рамената не им е харесвало и на 30 вече ме предават и двете са разместени...[smile]

Дата:   09-10-12 11:59

[smilie8]

Дата:   09-10-12 11:59

Moже и проблем с кислорода, но също така и когато се разболях, не се движих, ядях доста и качих доста килограми, даже и корем направих. След това реших, че трябва да се хвана в ръце и за 45 дни свалих 13 килограма, ако има значение това. Единствено с краката нямам проблем, правя си клекове/подскоци, но стигне ли се до гърди/бицепс/трицепс, там енергията ми свършва за секунди. Ето я тренировъчната ми програма - понеделник - гърди + бицепс, вторник - рамо + трапец, сряда почивам, в четвъртък гръб + трицепс и в петък крака

Дата:   09-10-12 12:02

От креатин и протеин постигнах това:

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/ejze6931.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/jkuo4233.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2012-10/dzno6957.JPG

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/252835_2160890502862_5615971_n.jpg

Програмата ми:

Тренировъчен ден 1 (крака и корем)

1. Сумо клек - 4 серии - 20 повторения - с дъмбел;

2. Лег преса - 3 серии - 20 повт
орения - Leg press;

3. Напади - 3 - 20 - с дъмбели;

4. Римска тяга - 3 - 25 - с щанга;

5. Разгъване на глутеус на Hip машина - 3 - 25;

6. Повдигане на таза от тилен лег - 3 - 30 - на земята;

7. Обединена серия"

- повдигане на краката от лег с швейцарска топка;

- концентрирани коремни преси с швейцарска топка - 3 - всяко упражнение до отказ - на земята без почивка;

8. Обединена серия:

- концентрирани странични коремни преси на земята;

- странични наклони на торса с дъмбел в едната ръка - 3 - 20 за всяко упражнение - без почивка между упражненията;

9. Хипер екстензии - 3- 15-20.

Тренировъчен ден 2 (гърди и гръб)

1. Преси за горна част на машина - 4 серии - 15, 12, 12, 12 - Chest incline;

2. Повдигае на дъмбели от тилен лег - 3 - 12;

3. Флайс с дъмбели от полулег - 3 - 12;

4. Кросоувър - 3 - 15;

5. Изтегляна на вертикален скрипец с широк захват зад врат - 4 - 15, 12, 12, 12 - LAT machine;

6. Гре***е с дъмбел - 3 - 12;

7. Изтегляне на вертикален скрипец с V-образна ръкохватка - 3 - 12 - PULLEY;

8. Разгъване на скрипец - 3 - 15 - с прави ръце.

Тренировъчен ден 3 (рамо, бицепс и трицепс)1. Раменни преси на машина - 4 серии - 15, 12, 12, 12 - SHOULDER PRESS;

2. Изнасяне встрани на скрипец с D ръкохватка - 3 - 12 - една по една ръцете;

3. Изнасяне напред ма скрипец - 3 - 12;

4. Сгъване с дъмбели - 3 - 12 - от стоеж;

5. Сгъване на скрипец - 3 - 12 - с право лостче;

6. Разгъване на скрипец - 3 - 12;

7. Разгъване с една ръка зад врата - 3 - 12 - с дъмбел;

8. Кик бек - 3 - 12.

Забележка:

1. Разгрява се по 5-6 минути на кардио уред по избор;

2. След тренировка - 20-30 минути кардио на уред по избор;

3. Стречинг между всяка серия, докато се почива;

4. Почивка между сериите около 30-40 секунди.

Дата:   09-10-12 12:04

50 е супер:) За около 1,5 години без да си усетил ще си на 80, а ако вдигаш 80 на лежанка достатъчно дълго ти гарантирам, че гръдната ти мускулатура ще бъде доста добре развита.
Аз по едно време като млад дори спрях тренировките и постигах всичко с лостове и упражнения със собственото ти тяло... Мускулатурата се развива хармонично и всичко е ОК. А във фитнеса като влезех и всички имаха ръца и гърди, а другите им мускули- смешни... Тънки крака, без прасци и т.н.

Само не прави като мен да спреш и да наддадеш 30 кила[smilie18]

Дата:   09-10-12 12:12

То във фитнеса чудеса не стават, ежко ти го е казал. Бавно но славно се напредва. Най-важното е постоянство в следните 3 неща: блъскане, сън и хранене. И това в обратен ред![smilie5] И аз тренирам от 2 години и повече от 80-90 рядко слагам на лежанката, а резултати има. Ама те нещата не стават от днес за утре.

Дата:   09-10-12 12:14

А тази мъртва тяга не ти ли шитва кръста?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.