Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Читаво рязане на ПДЧ и МДФ във Варна?
Автор: GenaDP   
Дата:   06-08-12 19:53

[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Читаво рязане на ПДЧ и МДФ във Варна?
Дата:   06-08-12 19:55

Ако някой е рязал и кантовал из варненските фирми - да сподели. За Бриколаж/Практикер няма смисъл да отваряте дума - там машините са зле, не става... Трябва ми читава услуга с възможно най-малки отклонения. А, и по възможност цените да са прилични. [smilie5]

Автор: agop4o   
Дата:   06-08-12 20:01

гледай машината да е с два диска.единият отдолу другият отгоре.иначе не става както трябва[smilie24]

Автор: cameraman   
Дата:   06-08-12 20:34

на мен ми се налижи да режа един плот на Алати... Не стана зле, но постоянно търсят работници за тази машина, което ме кара да подхождам с подозрение...

Автор: agop4o   
Дата:   06-08-12 21:08

тези машини/по големите магазини/са с един диск.при рязане в единия край на плоскоста се получават отлюпвания на фурнира/най често при излизане на зъбите на диска от плоскоста/.затова има машини с два диска които се въртят едно срещу друго/в една равнина/така плоскоста се режи само в посока от фурнира към средата и не се получава отлюпване на фурнира.успех

Автор: asahi   
Дата:   06-08-12 21:10

Търси мебеле цех/фабрика. Виж и това .

Автор: atin   
Дата:   06-08-12 21:23

В Аспарухово до Пени маркет са кухни Нипо. Техниката им е професионална, ако ти трябва логистика ще ти помогна.

Дата:   06-08-12 22:28

Аз гугъл знам как се ползва. Фирмите мога и сам да си ги намеря, ама искам споделен опит от някой, дето скоро е рязал. По другите форуми има само стари теми, отпреди 2-3 години...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.