Автор: menthol
Дата: 08-08-12 21:23
Ако имаш информация за кои хотели в Хавана и Варадеро става въпрос в офертата напиши за да ти кажа дали не са много мизерни.
Последно 2009 година Тропикана в Хавана беше около 90 CUC (~70E) входа. Малко скъпо за това което се гледа. Същото може да се види и в малко по малък мащаб на закрито в Паризиен в хотел Интернационал за 20Е. В Тропикана ако вали дъжд набутват публиката в салон, което си е преебавка.
Индианското селище е на полуострова Запата (там е и залива на Прасетата - Плая Хирон от карибската криза) казва се Гуама, има ферма за крокодили и през едно блато с едни моторници ходиш да видиш статуи на индианци Таино на едно островче. Живописно е, но само природа, другото е майтап.
Интерсно ми е името на организаторката на екскурзията? Да не е Таня (Шапката)?
Обикновено тя настанява по мизерни квартири в Хавана групи от 10 туристи.
Та, с 2 думи мога да дам информация базираща се на 2006-2009 живот в Куба. Обиколил съм я цялата (без 1 остров - Хувентуд) и мога да потвърдя, че на островите е по-екзотично. Кайо Ларго, Кайо Санта Мария. За гмуркане - Мария ла Горда, Запата, Кайо Коко и КАйо Гийермо, Кайо Ларго.
От градовете препоръчвам след Хавана, Сантяго де Куба и Камагуей. Пинар дел Рио също е интересен заради тютюна и природата.
1500Е -900Е билет + 20Е такса на летището в Хавана при напускане + 30-тина за виза + 70 Тропикана... и остават 500 за 14 дена???
Изключително недостатъчно за живот и разглеждане.
В Куба е скъпо за туристите.
Мога да кажа цени при интерес.
Искрено завиждам обаче на тези които ще отидат. Пак ми се ходи ...
|
|