Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 КУБА
Автор: oswald   
Дата:   02-08-12 12:29

Пускам темата и тук ...трябват ни спешно мераклии за капарото ![smile]
Вече имам повече инфо относно пленера до Куба след срещата с дамата организатор.Най-важното : дати за отиване и връщане между 3 и 30 март 2013 год. с Еърфранс.Като за да са евтини билетите ни трябват 10 души общо(засега сме 5 ).Ориентировъчно цената на билета отиване и връщане с всички такси ще между 850 и 900 евро.
Всички разходи за разходката:
Билет за двете посоки с ВСИЧКИ такси, виза за Куба ,посещение на Варадеро с плаж цял ден ол инклузив ,бар Тропикана ,посещение на индианско селище, квартири в Хавана,храна,нощувки 1 или 2 в Париж и ДЖОБНИ пари общо:
1500 ЕВРО
Общо 14 или 15 нощувки!
Много ще е хубаво да съберем желаещите до около 15 септември и да си купим билетите!Според мен офертата е повече от добра!
За всякакви въпроси съм насреща!
0889 / 206 522
Светльо
 Re: КУБА
Дата:   06-08-12 16:47

Маниячетаааааа.........Кубааааааа.....
Мохито............Хемингуей
Ром..............Варадеро
Пури.............Плаж
1960 година!
Куба Либре [smile]
Buena Vista
Автор: ценослав   
Дата:   06-08-12 16:51

На времето в нашата страна течеше движение за подкрепа на Куба в борбата и с империалиститИ. В крад Кула се проведе мащабно събрание на което присъстваха хайлайфа на града. Лозунга беше "Дръж се Куба, Кула е с теб". [cool] [cool] [cool] [cool]
Дата:   07-08-12 14:54

Последно повикване за Хавана.Краен срок за записване 8 август т.г. 19.00 часа срещу скромните 16.50 евро.
[smile]
Дата:   08-08-12 18:47

[smilie2]
Автор: AndreyIst   
Дата:   08-08-12 18:52

Куба ми е мечта, имах гадже от Куба и даже имах билет до Хавана. Обещал съм си да ида, но момента ми е доста напрегнат.
Автор: slivenski   
Дата:   08-08-12 19:04

либре [smilie21] [smilie21] [smilie21]
Автор: boreto   
Дата:   08-08-12 19:59

http://thebigmanana.blogspot.com/search/label/%D0%9A%D1%83%D0%B1%D0%B0

[beer]

Автор: lillia   
Дата:   08-08-12 19:59

Мой колега живял там 15 години. В мексико 10г. Аржентина 5г. Колумбия 5г. Коста Рика 5г.
Сега на 70 и изглежда 15г. по млад. Има и доста по млада любовница.

Та казва за Куба, че по онова време Куба е била рай, всичко струвало стотинки и имало префернциални магазини за чужденци като нас. Сега е зле.
Автор: Пърпъла   
Дата:   08-08-12 20:40

Братле, повелавам ти от сърце да отидеш. От 2004 ходим всяка година. Няма такова второ място на света.

В́ярно е че извън курортите е мизерйка, ама е готина мизерийка - хората са добродушни и усмихнати. Имат си полицейщина, ама не се усеща. Въздуха слънцето, зеленото море носят неверо́тна атмосфера.

Бих ти препоръчал да изб́егнеш Варадеро - там е като Слънчев Бр́яг малко преди демокраци́ята да дойде - появил се е леекичък играчески елит, но пък е на един автобус разстояние до Хавана.

Ако ще ходиш на Тропикана - само оригиналната в Хавана, не ментето във Варадеро.

Бих ти препоръчал за готина почивка Кайо Коко или Санта Лучия. Там последно беше се запазил провинциалния щастлив дух. Бедни и весели - купона не спира! Плажовете бели и чисти.

Брат ми идва на Варадеро преди две години от Бг - не му хареса , било мизерно. Разглезил се е. Ако си човек на душата - там е връхтта! Дъщеря ми, макар и 100% кандака (родена е тук) ще ме убие ако една година пропуснем да отидем. Преди две години се запознах във Варадеро с някакъв дето бил "голяамата работа в Бг". Брат ми каза че бил много изщестен. Мисля че се казваше Николай Кънев (или Кънчев) .

Както и да , не беше лошо и на Варадеро, но по източните курорти на северния бряг по ме кеф́ят. По южния бряг не съм ходил ама тези дето са ходили казват че плажовете не били чак толкова хубави.
Успех [beer]
Автор: menthol   
Дата:   08-08-12 21:23

Ако имаш информация за кои хотели в Хавана и Варадеро става въпрос в офертата напиши за да ти кажа дали не са много мизерни.
Последно 2009 година Тропикана в Хавана беше около 90 CUC (~70E) входа. Малко скъпо за това което се гледа. Същото може да се види и в малко по малък мащаб на закрито в Паризиен в хотел Интернационал за 20Е. В Тропикана ако вали дъжд набутват публиката в салон, което си е преебавка.
Индианското селище е на полуострова Запата (там е и залива на Прасетата - Плая Хирон от карибската криза) казва се Гуама, има ферма за крокодили и през едно блато с едни моторници ходиш да видиш статуи на индианци Таино на едно островче. Живописно е, но само природа, другото е майтап.

Интерсно ми е името на организаторката на екскурзията? Да не е Таня (Шапката)?
Обикновено тя настанява по мизерни квартири в Хавана групи от 10 туристи.

Та, с 2 думи мога да дам информация базираща се на 2006-2009 живот в Куба. Обиколил съм я цялата (без 1 остров - Хувентуд) и мога да потвърдя, че на островите е по-екзотично. Кайо Ларго, Кайо Санта Мария. За гмуркане - Мария ла Горда, Запата, Кайо Коко и КАйо Гийермо, Кайо Ларго.

От градовете препоръчвам след Хавана, Сантяго де Куба и Камагуей. Пинар дел Рио също е интересен заради тютюна и природата.

1500Е -900Е билет + 20Е такса на летището в Хавана при напускане + 30-тина за виза + 70 Тропикана... и остават 500 за 14 дена???

Изключително недостатъчно за живот и разглеждане.
В Куба е скъпо за туристите.
Мога да кажа цени при интерес.

Искрено завиждам обаче на тези които ще отидат. Пак ми се ходи ...
Автор: Пърпъла   
Дата:   08-08-12 21:46

А да, и избягвай ако можеш хотели под 3 1/2 звезди - мизерийка си е. Транспота вътре в страната също е проблем. Таксиджиите вече се тарикатят а на практика междуградски редовен транспорт няма. Хората се придвижват с чужди МПС. Има специален тип милиция която работата им е като видят коли с празни места да ги спрат и да качат местни пътници пътуващи до други места.

Колегата е прав - ходенето до островите е най-хубавата част, но не е много евтина.

Акули, крокодили и отровни животни няма. В курортите се пази от денонощно пияните канадски квебекари. Тия не само крещят 24 часа а и са много агресивни.

Ноември или януари пак сме там. Декември обикновенно е най-хладен и дъждовен , па и най-претъпкан около Коледа, затова го избягваме.
Дата:   09-08-12 10:22

Ще се спи на квартири в Хавана.Името на организатора е Атанаска Танева.
Дата:   13-08-12 15:29

[smile]
Дата:   21-08-12 14:47

Мда ... нищо не се получи ......
[smilie2]
Автор: jino   
Дата:   21-08-12 16:21

Наивно беше да мислиш че ще се получи нещо .
Пътува ти се пътувай ,са какво са ти други хора.
Най хубавите преживявания ще имаш когато си сам или с любим човек.
Автор: ejko   
Дата:   21-08-12 19:04

любим човек може и приятел да е... (казвам, за да се знае)[smilie18]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.