Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Spirit of Бъргъс
Автор: Moonchild   
Дата:   01-08-12 15:45

Добро утро :)

Не виждам тема за тазгодишния фест. Ще ходите ли ? Защо ще ходите, защо няма да ходите, кои групи ще проследите с нетърпение, какви ще ги вършите през останалото време ?

Аз си направих плана така - изчезвам натам в Петък сутринта, плажче на някой от къмпингите, после вечерта се започва.... и така 3 дни [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Spirit of Бъргъс
Автор: scarecrow   
Дата:   01-08-12 15:46

Где е Бъргъс [smilie6]

Автор: realnoncho   
Дата:   01-08-12 15:47

Същото като предните години - ше се дигна до там само ако докарат The Offspring.

Автор: MarinY   
Дата:   01-08-12 16:23

Това "Бъргъс" е много смешно.
Чух го в една реклама по телемост.
[smilie23]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   01-08-12 16:48

Дело е на некое наше темерутче. Чудя се София, "Софая" ли ще го четат правоверните проноунсъри или как. Ами Полски Тръмбеш бе англофили недодялани? Има една кявка от "Зи рок", "Голият обяд", не се сещам как се казваше, тя анонсираше "Father" на Manowar, като "федър", което е перо по принцип и това от изчанчени произношения.[smilie5] [smilie7] [smilie21]

Автор: marchello   
Дата:   01-08-12 16:53

няма да хода [smilie22]

Автор: vizov   
Дата:   01-08-12 16:54

Аве ей, може би бъркате?!? Това сигурно е местност, носеща името Бър-гъз, което е някакво съкращение. [smilie7]

Автор: fizo   
Дата:   01-08-12 16:58

Аз се изтрелвам във петък вечерта след работа и към полунощ пристигам на Сприта. Бъста Раймс ако хвана малко ще е добре да го видя що за чудо е, след това Продижи ще ми загреят вратлето за да мога на КоРн да си го откъсна [cool] [cool] [cool]. Нямам търпение да им чуя новия албум на живо сигурно ще става сташно с тоя дъбстеп направо изкъртиха :) Много брутална комбинация се е получила аз се кефя много на The Path of Totality.

Публикацията е редактирана (01-08-12 16:59)

Автор: diandimov   
Дата:   01-08-12 16:58

Това Бъргъс е от рекламата за американци.

Гледам как се пълнят самолетите, даже отвън на вратата висят, само и само да се доберат някак до тоя Бъргъс.

[smilie18]

Автор: Moonchild   
Дата:   01-08-12 17:54

Няма спор, доста е тъпо това с Бъргъс-а ;)
Между другото, на Jack Danniel's сцената ще има много интересна групичка, която открих наскоро - The Jim Jones Review.

A за Контрол изобщо не говорим. Ще е ЛУДНИЦАААААА !
Освен това успях да уредя влизането си с фотоапарат [beer]

Автор: spacewalker   
Дата:   01-08-12 20:32

Тази година ще го посетя за 1 път. Все нещо се случваше и ходих на други места и не стигах до Спирита.

Тази година определено ще посетя и 3те хедлайнера [cool] [cool]

Продижи и Корн съм ги гледал на Екзит, надявам се и тук да направят яко шоу като там. А и 2те групи чувам нови неща ще представят така чеее ще си махаме главите усещам :))

Ъпсурт, РнБ рекърдс срещу Снайпер Рекърдс , от чисто любопитсто последните, че ми е интересно да ги видя какво ще сътворят и те [smilie18]

Като цяло доста интересен избор на банди.

Единственото което ме дразни е че отделиха Денс Арената (Солар съмър фестивал) и ни опитват да ни пробутват че са 2 феста...
Поне съм бил на всичките Диджей от програмата на Солар поне по 2пъти та не съжалявам толкова...но е тъпо да се крънкат още пари ...

Аз както и за Елевейшън предлагам ако някой иска да си направим някаква импровизирана среща там :) [beer] [beer] [beer]

Автор: 2nYo   
Дата:   02-08-12 16:23

Бъргъс е там, където е Буртас, дето фзривиха аФтобъса ! [smilie9]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.