Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Полезни приложения за iOS
Автор: Krassy   
Дата:   16-07-12 17:18

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Полезни приложения за iOS
Дата:   16-07-12 17:18

Дойдоха отпуските, въпреки, че отпуски има през цялата година... пролетни за плаж на Канарите, зимни за ски, есенни за снимки из Родопите и т.н.

Обаче от край време ме гложди една такава идейка...
Искам там, където ходя да пиша по някой друг ред, да записвам по някой друго клипче, да слагам по някой друга снимка и всичко това да се ъплоадва някъде.
Да, това го имат много софтуери, някои добри от тях които ползвам.
Обаче това, което искам е да се ъплоадват в HTML вариант [smilie7]
След като днес например се кача на Голям Купен, накефя се на гледка, подишам с кеф... да седна за кратко на някой скала /тъй де, защото още съм си във Варна/ и да напиша няколко реда за днескашната дата, да прикача 2-3 снимки ниска резолюция и да натисна бутона SYNC!
След което след опеделено време всичко това да може да се гледа по интернет от всякъде на адрес например: www.мятамкрачоли.com

[smilie7]

Не може да няма такъв софтуер, пусто не знам как да ги търся...
Преди малко попаднах на интересен линк със софтуери, ето:

http://appadvice.com/appguides/show/iPad-Apps-for-Taking-Notes

Автор: diandimov   
Дата:   16-07-12 17:23

Една програма, Уиндоус се казва.

Много полезна срещу iOS.

[smilie18]

Автор: juslen   
Дата:   16-07-12 18:14

Аз чуя ли думата ''Sync'' се изприщвам и почвам да гледам уплашено [smilie5] Заради нея зарязах Айфоните и минах на Андроид-писна ми до болка от вечните досадни и бавни синхронизации-по едно време ми причерня пред очите и отидох та си взех Galaxy S2 та се преродих [smilie5]

Публикацията е редактирана (16-07-12 18:16)

Дата:   16-07-12 18:18

Мен ме кефи, използвам няколко различни синк-а за различни неща, спестяват ми време и нерви [smilie7]

Сега като се замисля... ина начин за синхронизация и свободна визуализация.

Може би за целта се грижи определен плъгин или уиджет под уордпрес, който се логва в облака и смуче инфото...

Хм, как никой не се е сетил за такава апликация.
Интересна ще е някой, който пътува да пише кратки бележки и да слага малки снимки... а плъгина да ги смуче от облага, да ги слага на картата, да визуализира снимките и текста към тях... и това хронологично по дати и часове... дам, яко ще е... като за пътешественици или туристи...

Автор: harvester_vn   
Дата:   16-07-12 18:22

Facebook му викат някои...

Дата:   16-07-12 18:34

А, не, ужас... и в никакъв случай [smilie18]

Автор: vga   
Дата:   16-07-12 19:06

Аз имах точно такава идея, но все още не съм срещнал разбиране и финансиране! Радвам се да видя, че това, за което си мисля от месеци е реално търсено от хората! Мрежа за пътешественици... планирана е. [smile]

За твоите нужди - в предишния ми Ериксон имах интегриран Blogger, с който в реално време държах приятели и роднини в течение на пътешествието ми из Ирландия.

http://vgaseg700.blogspot.com/

Предполагам, че го има и за iOS.

Автор: prozium   
Дата:   16-07-12 19:34

По скоро му викат Tumblr на това хората. Готова блог платформа, насочена главно към изображения, ама можеш да си слагаш и текст като искаш, снимките от геотага може да ти ги показва на гмапса.

Имаше един ап Евърноут с 1 слон на иконката, за андро го има, сигурно го има и за ябълските телефони. Той е нещо подобно - бележки, снимки, клипчета, драсканици и лафове, като имаше нещо от сорта на хтмл експортиране.

Дата:   16-07-12 19:34

ИМЕННО, ето такова, подобно... но да е ЛИЧНО, не като фейсбука.
Фейс-а е отвратителен, държа го заради фотографите...
Днес а-ха и да затрия група моделки, нещо се въодушевяваха от предстоящото изпълнение на Азис в сряда на Алея 1-а, хубаво, че го видях, да не минавам от там [smilie18]

Миналата година си намерих няколко Апс-а за бележки, с възможност за импортиране на снимки и аудио... обаче нещо не ме накефиха форматите, свързаността и т.н.
А това с блогера е наистина яко [smilie24]
Ако слага и гео таговете с маркери и показва карта ще е велико!

Искам да знам кога и къде съм бил, какво съм видял, какво съм усетил, какво съм написал и така... и после като цяло на една карта целият ми маршрут със спиранията и снимките за определен период...

Не е много [smilie5]

Дата:   16-07-12 19:42

Май улучих на едно, да видим...

http://ax.itunes.apple.com/app/id444223778?mt=8

Автор: vinse   
Дата:   16-07-12 20:58

Добро приложение за iOS би могло да бъде такова, което замества недоносеният iTunes, ако някой знае да казва, че слушам тука една мома как се мъчи като грешен дявол с ифоня и направо жал ми става [smilie2]

Дата:   16-07-12 21:14

Не го ползвам, не мисля и да го ползвам, ненужен софтуер, въпреки, че работи добре и без проблеми...

Автор: vga   
Дата:   16-07-12 21:22

Аз пък си ползвам iTunes на PC лаптопа ми от години и го намирам за фантастичен! Колко страхотна музика открих от suggestions, от класациите, от това, че мога да преслушам целия диск, от приятелите ми и вградената социална мрежа... незаменим е iTunes в музикалния ми живот! [smile] [cool]

Автор: vinse   
Дата:   16-07-12 21:25

Е то хубаво ами нали трябва да се преметат файлове, да става синхронизация и т.н. (посредством кабел - това е условието)
То се оказа, че верно имало алтернатива Sharepod - ще се тества явно него

Дата:   16-07-12 21:25

Така е, аз имам група приятели от няколко форума с които си обменяме имена и албуми [beer]

Автор: ntonev   
Дата:   16-07-12 22:42

За тая цел май най-добре е да ползваш Google+... [beer]

Не е задължително изобщо да шерваш... Плюсове много[smilie24]

Автор: Chipsy   
Дата:   16-07-12 23:54

Верно е, Гугъл+ е екстра за такива работи, пък и няма досадници като във Фейсбук [smilie5]

Дата:   16-07-12 23:58

Активирах си Гугъл+, но нещо много усукан и сложен на пръв поглед ми изглежда...

А аз искам нещо много, ама много семпло и елементарно...

Мой си сайт. Който да е тип блог да речем.
Разхождам се край плажа, осенява ме някой яка мисъл, вдигам айфона, снимам, пиша малко текст... публикувам.

После някой като влезе на адреса да види постинг на съответната дата и час, да види снимката, да прочете текста, да кликне на маркера и да види на картата къде е това...

Изчистено, семпло, елементарно и с това гениално и използваемо...

Дата:   17-07-12 00:00

Да спомена само, че аз в блог мога да поствам и от сафарито, от интернет страницата демек...
Но е тежко, тромаво, изисква сериозен интернет трафик.

Затова е нужно малко и удобно приложение, което не изисква много ресурс... прас снимчица, текст към нея, поства като взема датата и геотаговете...

Чисто и просто...

Дата:   17-07-12 00:05

Ами то точно за това ти предлагам Г+ щото всички тия неща ги има на куп и през мобилно приложение.

Иначе и Wordpress имат апп за Андроид, сигурно има и за иОС-а....

Дата:   17-07-12 00:08

http://itunes.apple.com/us/app/google+/id447119634?mt=8

не, не прави това...

Дата:   17-07-12 00:12

Хммм - на Андроид се справя много добре със всичко което си описал. Може да не е готово още с пълна функционалност за иОС... Не съм го ползвал там

Дата:   17-07-12 00:20

Не съм го инсталирал, не знам...

Имаш ли собствен сайт/блог, където твоето приложение синква и форматира в хтмл информацията?

Дата:   17-07-12 00:27

Ами то ти качва всико в профила, а ти решашваш кой точно може да го вижда... Или даже никой да не го вижда.... Само ти си го гледаш, ама става за личен дневник, блог или фейсбук на ниво пост... [smilie7]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.