Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Детайлът в "предишното" българско кино
Автор: CanoniO   
Дата:   31-07-12 22:30

[smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Детайлът в "предишното" българско кино
Автор: CanoniO   
Дата:   31-07-12 22:30

Гледах "Иван Кондарев"... една 3 часова драма, дето като бях дете не ми направи впечатление...
Сега го гледах тва нещо и какво да видя - изключителен акцент върху детайла. Не ми се коментират актьори и режисура... това сме го умували... Идеята ми е, че хората тогава са ползвали такъв реквизит, че те връщат директно в 23-та година. Всяко копче, решетка, дограма, чаша, цвят... всичко е проверено и изпипано.. Верно има малка драма в прическите, но това е болка и при великите западни продукции....
Много качествено нещо... а работата на Емил Вагенщайн не ми се коментира. Изключително класна камера...

Автор: HP   
Дата:   31-07-12 22:32

Нормално е. Ако се вгледаш, в много други неща ще откриеш подобна детайлност. Сега цари посредственост, която се дължи най-вече на неумение и слаби познания. Иначе претенции и мании за величие колкото искаш ...

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   31-07-12 22:41

Като ги гледам тия новите български - освен т.нар. модерна визия, нямат абсолютно нищо друго. Сюжет - 0, музика и звук - 0, игра - 0. Виж "Войната на таралежите" или "Капитан Петко войвода". Много са скопените неща, но на мене ми е през, да плуват в собствен сос модернистите. [smilie7]

Автор: ejko   
Дата:   01-08-12 00:01

"музика и звук - 0" да не се обиди русинов[smile]

Автор: diandimov   
Дата:   01-08-12 06:04

Що "предишното" българско кино?
То сегашно има ли?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.