Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 За анаболите.
Автор: kudra   
Дата:   11-06-12 17:31

Чета и се чудя, какъв акъл трябва да имаш, за да се докараш до това състояние.

Отговори на това съобщение
 Re: За анаболите.
Автор: CyberGene   
Дата:   11-06-12 17:34

Едните слагат силикон, другите тъпчат анаболи. Чалга нация.

Автор: Todd   
Дата:   11-06-12 17:35

Че тя простотията да не оди по гората ??? Тя оди по ората ...

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Даже някакъв доктор по телевизията разправяше че пишките им намалявали порпорционално с умеличението на мускулната маса .

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: ejko   
Дата:   11-06-12 17:38

А ръцам анаболи за корем... Важно е коремът да е голям[smile]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   11-06-12 17:38

Просто в един момент минаваш границата. Някакъв ендофринен механизъм ли е, какво е, но посягат към фармацията. Ако се яде нормално и тия книти се дадат за храна и евенутално нещо помощно протеин, креатин спокойно можеш да минеш без инжекции, анаболи и бианаболи пак ще се постигнат добри резултати.

Мен това не ме изненадва. Изненадва ме, когато хлапетии на по 20+ години се тръшнат и получат сърдечен удар насред стадиона. Същата химия и дори по-лошо, но при футбола. Това не мога да си го обясня. Там не им трябва постижения да гонят или някакви рекорди да разбиват и пак ги зобят.[smilie8]

Автор: CyberGene   
Дата:   11-06-12 17:40

Аз винаги съм си мислил, че фитнес се прави за здраве и да поддържаш форма. Прибегне ли се до химии, значи е заради външния вид. Което го вкарва автоматично в класация чалга-изпълнения [smilie23]

Автор: kudra   
Дата:   11-06-12 17:44

Може би развиват някаква зависимост, като при наркотиците и няма спиране.

Дата:   11-06-12 18:00

Всеки човек има определена граница и ако вдигаш тежести рано или късно я достигаш. За да минеш граница са нужни месеци, дори години упражнения... Това води до леко отчаяние, защото пристрастеността към спорта идва с постиженията. Та при бодибилдинга прибягваш до някаква химия, примерно витамон Б12. Оралната му употреба не върши работа, съответно се взима венозно в анаболна комбинация- примерно Б12, C и Е, и се добавят още разни неща, примерно антиоксиданти, аминокиселини, коензими и т.н.
Съответно дали е вредно- да, но все пак често самите комбинации сами по себе си не са вредни или поне не чак толкова, колкото го представят понякога. Но ако прекалиш и може и да си отидеш, както и със всяко нещо, както пише в темата... Но реално негативните последици са от прекомерния прием, а не от приема въобще...
Като цяло аз ги намирам за безмислени, но някак разбирам, защо понякога хората опират до тях... Някак като виждаш как се променя тялото ти и това понякога би могло да води до пристрастяване... (някакъв вид)

Дата:   11-06-12 18:10

Там е проблема, че се прибягва до тази химия прекалено рано. Аз го наричам рекламен ефект. Искаш всичко тук и сега, както е на картинката, в рекламния спот по телевизията. На него не му трябва някакъв траен ефект или някакви бъдещи постижения. Иска ги най-късно утре, ако не станат тази вечер.
Привърженик съм на "маса се прави на маса", поне при мен имаше ефект миналата година. Даже не съм стъпвал в зала, за да вдигна килограми.

Автор: fff   
Дата:   11-06-12 18:11

Всеки с лудостта си. Едни броят пиксели (дано няма фатални последици) други си мерят ръцете [smilie5]
Жалко за момчето, но едва ли не е бил наясно с последиците. В днешно време поне има доста информация за всичко и едва ли е останал излъган. Злоупотребата с много неща има отрицателен ефект - в случая са анаболи.

Автор: мара   
Дата:   11-06-12 18:12

добре е, ако не се размножават.

Дата:   11-06-12 18:15

Ми те като ги закОпат и няма как да се размножат после...

Дата:   11-06-12 18:17

fff

А това е другия момент. Предозирането. Това е, като да вземеш 2 беналгина вместо един. Главоболието няма да ти мине двойно по-бързо, ефектът е еднакво бавен:)

Дата:   11-06-12 18:22

Попринцип всяка химия в тялото си е малко кофти... Ей го този горе умрял от твърде много витамин Б 12, а други си вкарват катран в белия дроб и твърдят, че не е доказано неоспоримо, че е вреден...
Ми вреден е... Може да умреш от хиляди неща, но е тъпня сам и съзнателно да си го причиниш..., не че чашата ще те отмине, но няма и нужда да я поръчваш твърде рано...

Автор: мара   

е, да де.

Автор: universum   

Който не работи той не греши.
Приемал е химия, сбъркал е нещо и резултата се е получил изключително неприятен. Особено за близките нему хора.
Скоро минах покрай Винса. Срещу вуза имаше някакъв много зареден магазин за добавки. По витрините разни големи кутии.
То и аз пиех сухо мляко навремето за белтъчини. Сега от пиле мляко предлагат. Но си мисля, че това не е истинска храна, а изкуствена и мъртва.

Автор: analgina   
Дата:   11-06-12 18:32

Ако пият нещата от кутиите, според указанията, трудно ще я докарат до дереджето на младежа. Приблемът е, че си инжектират всякакви лайна, половината от които са нелегален внос от Китай, в които има кой знае какво. Отделно си мислят, че от стероидите само се става по-голям и карат на принципа на Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече.

Автор: n1x0n   
Дата:   11-06-12 18:38

Може би е цинично, но все по-често си мисля, че естественият подбор си знае работата и намира нови начини да действа...

Дата:   11-06-12 18:40

ejko

От известно време съм на принципа "Не се ебавай с Кръчмаря". Така се случи, че около мен си отидоха близки хора и по един или друг начин видях как умират плановете. Аз не агитирам никой да пуши, но и контрареакцията ми е супер забавна, защото има една нотка на райски вечен живот, а оня пич горе се хили ли хили слушайки плановете ни.[smilie3]

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   11-06-12 18:50

Аз пушенето заради теб го въведох, предполагам се сещаш[beer]
Мисълта ми е че всички си имаме греховете и слабостите. Тук понеже масово не се взимат анаболни стероиди и казваме "какъв акъл трябва да имаш"..., ми е такъв... На един му е кеф да изглежда като по списанията, да е нацепен и да го заглеждат по улицата и по плажа, на друг му е готино да пали цигарки, на трети да плюска мазни сърчица в масло, на четвърти да врътне холандеца... Няма лошо... Но трябва да сме наясно че не си правим услуга и да си правим сметките, че да няма "мяу" после...
Така че не знам дали е чалга горното- глупост е със сигурност, но по-скоро е слабост, отколкото чалга!
А и лесно съдим...
Но най-кофтито е да се мре от чуждите удоволствия...,

знам какво си мислш Uve_Smotanson..., нямах пушенето предвид..., имах предвид бързото каране в градски словия [beer] [smilie18] [beer] [smilie18] [beer] [smilie18]

Автор: Tonevjr   
Дата:   11-06-12 18:53

Tози щом и сърцето му е пораснало въобще не се е занимавал със стероиди, ами направо си е бил на ръстежен хормон... [smilie23]

Дата:   11-06-12 18:56

Принципно всеки спорт ви прецаква сърцето, няма как да е обратното. И нищо да не взимате, удебеляват се стените на сърцето от физическото натоварване и това, което на 25 ти е правило услуга, на 50 взима своето...

Автор: diandimov   
Дата:   11-06-12 19:14

Да взимаш някакви хапове за фитнес - как да е, но да си инжектираш директно тези неща е брутално...

[smilie10]

Автор: universum   
Дата:   11-06-12 19:22

Брутално да. Тия, които не сме "инженер химици" трудно го възприемаме, но е напълно възможно да има хапове по-вредни от това, с което се инжектират някои.

Дата:   11-06-12 19:30

Жена ми веднъж изпи едно хапче- противоалергично..., чака 10 минути и вика:
"Аз да взема да изпия още едно, че това беше много мъничко...!"
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.