Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Трябва ми програма...
Автор: Myth   
Дата:   12-07-12 20:57

с която да мога да си записвам кой ден по колко време съм работил, ясно ми е че става и на екслеска таблица или в текстов файл, но търся програма например цъкаш бутона работиш, приключваш цъкаш отново и тя автоматично да си записва и води списък, кога и по колко някой да знае подбна?

Отговори на това съобщение
 Re: Трябва ми програма...
Автор: harvester_vn   
Дата:   12-07-12 21:00

Хронометър му казват хората....

Автор: n1x0n   
Дата:   12-07-12 21:08

http://www.softwaregeek.com/download/wr_time_tracker.html

Автор: mr_kras   
Дата:   12-07-12 21:11

Чувал съм, че фрийлансърите ползват такива, когато заплащането им е по време. Даже им правели скрийншот периодично. Ежко евентуално може да те насочи. Или напиши в гоглето freelancer soft timer, излизар разни програмки.

Автор: Myth   
Дата:   12-07-12 22:20

Точно де защото започвам да работя онлайн допълнително и ще ми се плаща на час та...

n1x0n това бива, намерих друго но ти ме насочи към това да си търся web базирано, хитро можеш от всякъде да го проверяваш и да си въвеждаш времето свалих си ето http://www.kimai.org/en/

сега ще си го инсталирам ако могат да се правят повече акаунти ако някой иска ще му направя [smile]

Автор: ntonev   
Дата:   13-07-12 01:14

аз навремето писах една такава за себе си... даже и тук я бях пускал - има я и в даунлоуд.бг - ако не намериш нищо - свиркай, ще я изровя все от някъде...

баси - даже бях забравил как се казва, ама я намерих в даунлоуд.бг - TimeTrace 1.00.1.22

...май имаше трески за дялане, а и много от идеите за разни гъдели не ми остана време да ги направя, но ако й намеря кода из някой диск - мога да я пипна, ако ти хареса де...

ай [beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (13-07-12 01:24)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.