Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Много турски радиа, много нещо
Автор: norman-kuk   
Дата:   25-06-11 00:01

Бях във Свети Влас две седмици и дестинацията Влас-Бургас я пътувах всеки ден. Колата съм си я наточил с много фешън пайнер и никога не съм имал проблеми със станциите. Но там Хоризонт ми пръщеше, чат-пат се появяваше Витоша и некакво друго, но за сметка на това хващах поне десет турски радиостанции с перфектно качество и яки мааанета[smilie2]. Та мисълта ми е , нарочно ли се ретранслират или се плъзгат по морето от истанбулско? Ако е с рекламна цел, аз турски турист не видях [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Много турски радия, много нещо
Автор: Jim__Beam   
Дата:   25-06-11 00:10

... Да бе , да ... плъзгат се .... ей така леееекичко .... като бял сърф по нежната морска синева .... [smilie7] [smilie7]

.. Три години изкарах в Несебър ..... 2-3 БГ радия се хващаха с уредбата , най-чисто - радио Браво .... некво варненско , дето оня педал Елза Парини има двучасово предаване сутринта .... [smilie9] [smilie9] [smilie9]

.. А, в колата , да не говорим ...... от малко преди Айтос и се почват маанетата ..... всичко друго пращи или въобще го няма ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дали е случайно , а ..... [smilie7]

Братята турци наливат огромни средства в тази насока ........ в икономиката ни , да не говорим .....

Автор: asahi   
Дата:   25-06-11 00:10

Такива са физичните закони, бай Кук. Пък и в онзи не много населен край няма много български предаватели.

Автор: slav4cho   
Дата:   25-06-11 00:14

На моето село е същотото положението хващат се 4-5 радиа а 3 са турски.

Дата:   25-06-11 00:20

.. И телевизията е същата работа ...

При баща ми , в Сунгурларе ..... с неква кьорава антена - 10 турски програми ..... от БГ - само Канала .... всичко друго е да си ебе мамата ...

... Нашите си купиха антена на БулСат за да може да гледат телевизия като хората ....

.. Ай сиктир ....[smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   25-06-11 00:22

добре де, ма що така [smile] Дали в Одрин се чува радио Тангра или Дарик?

Публикацията е редактирана (25-06-11 00:25)

Автор: kaiser.soze   
Дата:   25-06-11 00:30

прочетох като Много турска ракия, много нещо

[smilie18] [smilie18] [smilie21] [smilie21]

Автор: boyanb   
Дата:   25-06-11 00:31

в Бг силата на сигнала е ограничен от един "орган", в турция не [smilie7]

Дата:   25-06-11 00:32

... Що така ли ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. Ок , казвам ти .... въпреки че може някой ебалник да ме нападне ..

Още през 92-ра година , с правителствено решение на МС в Турция е решено да се налеят 10-20-30 милиарда $ .... във времето , с цел навлизане на турски фирми в българската икономика и закупуване на имоти чрез подставени лица ........ тъй като , законът не позволява собственикът да бъде едноличен 100 % чужд гражданин ......

.... и те така ..... за 20 години ..... имаме си видим резултат от всичко .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Re: Много турски радиа, много нещо
Дата:   25-06-11 00:38

Ок, но пак ще си питам ретранслират ли се ЗАКОННО или просто се прихващат от мощни предаватели от турска територия?

Публикацията е редактирана (25-06-11 13:31)

Автор: diandimov   
Дата:   25-06-11 00:44

Където е текло - пак ще тече.

Както искате го разбирайте!

[smilie2]

Дата:   25-06-11 00:44

.. Просто съвременните технологии позволяват да се заглушават определени честоти ...... за сметка на други ...

... разбира се , с много наляти пари и техника ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   25-06-11 00:50

Приказвам ви аз за физични закони, ама вие не - ще рупаме. Вижте какъв е релефът на Северна Турция, вижте и какъв е на Югоизточна България. Турция с лекота покрива този район, че и морето, с предавателите си в околностите на Истанбул. Нашите трябва да са през връх, че да осугурят такова покритие на нашата територия. Даже не говорим за мощности.

Дата:   25-06-11 01:00

Асахи , не е баш така , братче ... [smilie7] [smilie7]

.. Тази тенденция телекомуникационната е от 10-12 години някъде .....

... Баш се напрягат страшни мощности ....

Глей , че излизаш от София и след Ихтиман вече ти се губят всички радиа .... и чак към Пазарджик почва да се лови нещо по-чисто .....

.. Едно време що не беше така ..... що едно време на село не се хващаха 10 турски телевизии ..... [smilie8] [smilie8] [smilie8]

... Баба ми /Бог да я прости горката/ , като пуснаха Нова Тв ...... умираше от кеф , че гледа нещо различно и е по всяко време .....

Дата:   25-06-11 01:02

... Пуснете си Бтв .... СЕГА

... да видите кво почна .....

После - не било пропаганда или масова кампания ......

Дата:   25-06-11 01:11

Жим, УКВ-то колкото и да го напрегаш нямаш ли видимост най-много некой менискус да скъсаш от напрегане. М/у Ихтиман и П-джик Хоризонт си го хващам без забележки.

Дата:   25-06-11 01:27

... Хоризонт и Ристо Ботев ич не ги имам за радиа ..... [smilie8] [smilie8] [smilie8]

... А , добре де ... що тях ги хващам и на Луната , а другите - НЕ ....

... Не е ли същото и с туркиш ..... яко напрягане на мощности .....

За "Хоризонтите" - държавата плаща , щото има бюджет отпуснат за харчене .... и изградени системи .... от нашите парички ....

.. П.П. - грам не разбирам от телекомуникации ............... но виждам резултатите ... [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: roussinoff   
Дата:   25-06-11 01:33

Аз пък в Горно Луково - Ивайловградско на Гръцката граница само Турци И Гърци ловим... Хоризонт с много желание [smilie18] Добре че е сателитката, че иначе но уей [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   25-06-11 01:35

БГ радио, Дарик и некви шитни също се хващат, но имам пресни впечатления от Хоризонт.

Ако ти е интересно чети .

Дата:   25-06-11 01:45

... Любопитно ми е .... и го оставям линка горе - ше го прочета в понеделник , като се върна ....

.. Знаеш , Айтос си е в балкана .... яко планини ....

.. Що , аджеба , само турски радиа се хващат в тоя регион ......

В Несебър - също ....

... Ай , нема да псувам сега , в тая късна доба .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: jekopj   
Дата:   25-06-11 06:56

През 1985г /29-ти май/,когато предаваха финала за КЕШ м/у Юве и Ливърпул и се срути трибуната на стадиона /"Хейзъл"-Белгия/ бях на морето в Обзор.Гледахме го на някакъв ч/бял телевизор с обикновена Яги антена.
Нашата телевизия,когато стана инцидента,спря предаването на мача /не се мина без "мамата..." по адрес на БТ/ и хазаите превключиха на турски канал.Хващаше се без проблеми още тогава и изгледахме предаването до края,макар че нямаше кой да превежда.
Мисълта ми е,че морската повърхност оказва влияние на радио и телевиз. честоти.Който не вярва да потърси инфо по въпроса.[smile]

Автор: Vinsent   
Дата:   25-06-11 07:09

asahi написа:

> Такива са физичните закони, бай Кук. Пък и в онзи не много
> населен край няма много български предаватели.

Понякога сме много компетентни без да познаваме детайлно явлението! [smilie5]

Интересно защо физическите закони действат само през активния почивен сезон. На практика след октомври и преди средата на май турски радиа по Черноморието ни не се хващат?!

Автор: Diandimov   
Дата:   25-06-11 07:21

Аз не мога да разбера какво имате против турците и предаванията им!

Турците са железни и последователни.
Българите са слабохарактерни, но се гордеят с това.
Говоря това което виждам...

Учете турски.
Турците не са лоши, ще им свикнете.
Ако някой ден българите станат малцинство, или пък приемат Турция в Европа, ще сте едно цяло, така или иначе.

Автор: gorbi   
Дата:   25-06-11 08:45

дреме им на турците за нас.... Просто там има сериозни пари наляти в качествени предаватели, а ние имаме..... един муй......:))) Същото примерно е и когато пътувам Румъния - Молдова - Украйна.... 100 км навътре в Украйна хващам перфектно поне 5 румънски радиа, от които едно инфо, едно дето цял ден блее някакъв поп и две нормални.... А украинско се хваща само едно и то пращи чак до Измаил.... Два предавателя да сложат нашите по чукарите и ще си дийде всичко на мястото, ама тя и тая инфраструктура нашата като другата.... Пишете жалби до комисията по честотите, може пък да се размърдат....

Автор: Diandimov   
Дата:   25-06-11 09:14

Ако ви се слуша свестно радио, закачате айфона за стереото на колата и слушате.
Има милони интернет радиа.

Има ли мрежа - има и радио.
Аз като пътувам никога не слушам радио от радиото.

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.