Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 магазини ЗОРА
Автор: baraba   
Дата:   21-06-12 02:41

Търговкса верига зора ... една история в която се питам аз ли съм карък или това е политика на търговската верига... историята... купувам си аз климатик.. Fujitsu от по скъпия модел с екстри.. само че като идват да ми го монтират се оказва че вътрешното ми тяло е от стария модел без екстрите това е стария модел а аз все пак съм платил 100лв повече за новия модел с екстрите? Питам монтажниците що тъй бе? Де са му ония филтри дето ги пише.. йонизиращи бактериални и още не знам си какво що се не виждат? А техниците ми казаха... ами няма ги бе ама защо са ти като след един месец трябва да ги изхвърляш? То се замислиш по таз логика що ли си взех климатик като след години ще го изхвърля или що ям като ще ида до тоалетната... ама си замълчах и питах все пак де са ми филтрите нали си взех нов климатик не втора употреба и е редно да са в комплекта? Тя казаха да питам магазина.. е, отивам в магазина зора а там вече знаят що отивам.. , ама аз от далече де.. гледам рекламират стария модел климатик с 200лв по евтин от моя.. питам ги абе ще ми връщате ли парите? Щото нещо се чувствам прецакан.. платих за новия модел а някой се прави на ударен ми е пратил стария дето е по евтин.. и що тъй тоз дето се е объркал уж случайно не мие пратил някой по скъм модел ами е сложил по евтения? Така ли никога не се бъркате във ваш ущърб? Или винаги гледате да преебете клиента? Те най учитиво ми се извиниха и ми обещахя някой ден да ми сменят тялото с новия модел , е.... за сега чакам.. нямало от новия модел сега за мен.. ама уж нямало ама след един час ми звънят по телфона да ида и да видя че външно си приличат телата.. абе питам ги нали нямахте в склада бе? Как така намерихте такова тяло? И те веднага ми казаха че е продадено все пак ама още било при тях.. деба номера деба това са тъговска верига зора

Отговори на това съобщение
 Re: магазини ЗОРА
Автор: kote   
Дата:   21-06-12 03:03

бараба няма значение коя верига са
хвани единия удри другия
и на мен ми е омръзнало да си отварям очите на четири като пазаря
затова никой не желае да инвестира в българия защото сме на принципа прееби другарче

Автор: diandimov   
Дата:   21-06-12 05:06

Добре де... ти защо още като видя при монтажа че нещо не е наред, не ги изпъди майсторите и да си земеш обратно парите?

После няколко лоши ревюта в нета, и оплакване до комисията за клиентите, или както се казва там.

Автор: Славов   
Дата:   21-06-12 08:17

Аха, навсякъде има такива, но има и свестни служители, лош късмет, а и не си търсим правата.....

Автор: asahi   
Дата:   21-06-12 11:54

Рекламация с воисване в дневника. До един месец трябва да приведат стоката в съответствие с търговския договор. Обещания по телефона не важат.

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   21-06-12 12:00

КЗП не става ли за такива случаи? Дали са ти друг продукт, не този, за който си платил. Снимаш монтираното, снимаш фактурата и ги пращаш. Ако нямат нещо на склад не трябва да го продават.

Автор: baraba   
Дата:   21-06-12 15:49

сега мисля да изчакам културно до другата седмица когато ми обещаха че ще ми заменят тялото с това за което съм платил.. ще съм културен макар че ми кипи отвътре , що тъй бе мама му стара.. ама като чета и останалите теми за климатици малко се успокоих че явно е повсеместно , в края на краищата е един тъп климатик може се смени или хвърли а моите нерви не могат се ремонтират.. ще почакам та ще пиша..
димов.. когато доидоха майсторите не съм гледал какво носят от мен се искаше да отключа и попитах нещо да помогна.. те казаха не.. все пак това са си майстори не затворници да гледам дали носят аз каквото съм платил, ебаси недоверието бе.. но явно таак трябва.. кои иска да се обижда..

Автор: asahi   
Дата:   21-06-12 15:52

Не е признак на некултурност да си търсиш правата. Впиши си рекламацията в техния дневник да им тече срока, пък те пак ще си свършат тяхното.

Автор: chill   
Дата:   21-06-12 15:56

Така трябва, няма какво да се обиждат. Остави нарочно, но може просто грешки да станат.

Като си обзавеждах жилището докараха един камион мебели, може би 30-40 кашона (някои мебели в повече от един кашон), проверявах по списък part number-а на всеки кашон, а също така и бройката (т.е. артикул XYZ-123-ABC, кашон 1 от 4).

Накрая се подписах, че всичко ми е доставено и без повреди при транспортирането.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.