Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За любителите на джаза и китарата
Автор: niro   
Дата:   08-06-12 19:50

Някой ще ходи ли на концерта на Стенли Джордан в Казанлък, да каже после как е било, че и снимки може да покаже /Асахито например?/ [shtrak] [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: За любителите на джаза и китарата
Автор: asahi   
Дата:   08-06-12 19:57

Този ми идва скучен да го слушам цял концерт, ама от местен патриотизъм ще ида. Ти що не дойдеш?
За снмане не знам. То няма много за снимане, мисля. Този нигър ли е, иметис ли е - не знам, ама не е симпатяга. И балет няма да има. Абе.. скука.

Некво инфо.

Некви снимки.

Дата:   08-06-12 23:55

Пуснах си Stanley Jordan - State Of Nature (2008). Нек'си не ме грабна. Раздвоен съм [smilie11]

Автор: CyberGene   
Дата:   08-06-12 23:59

Гледал съм едно клипче на Стенли Джордан, дето свири сам на китарата Autumn Leaves и прави едновременно ходещ бас, компинг и соло отгоре - изрод е [beer] Ама не съм китарист, та не ми е чак толкова интересен. И е странно как така концертът му ще е в нашия старозагорски квартал Казанлък? [smilie5] Това бъзик към Асахи, който както разбирам е комшо [smilie3]

Дата:   10-06-12 11:36

Снощи отидох на концерта. Бургаската група беше яка. ПОсещаемостта, както и предполагах, беше ниска.

За Стенли Джордан: Не вярвайте на Ютюб. По никакъв начин не пресъздава нито звука, нито атмосферата на концерта. Този човек свири завладяващо, кара те да не оплепяш уши от музиката му. Свири виртуозно, интелигентно, сам си прави шоуто, близък контакт с публиката, абе кеф за всички. Като си помисля, че допусках да пропусна концерта [smilie10]

Автор: Rebellious   
Дата:   10-06-12 12:18

Добре, че "местният патриотизъм" те заведе на концерта![cool] И от "некво инфо" като за начало, че взе и ти хареса![smilie24]
Ниската посещаемост всъщност си беше за добро за тия, дето отидоха! Получи се страхотно преживяване!

Автор: guesswho   
Дата:   10-06-12 15:10

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   10-06-12 16:50

Що се не обаждаш?

Дата:   10-06-12 18:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   10-06-12 18:11

Не съм носил фотоапарата.

Автор: niro   
Дата:   10-06-12 21:00

Ами далечко ми е малко, а и разбрах в последния момент - не можах да се организирам. Догодина може послучай фестивала да обърна повече внимание за едно сериозно "гости" и каквото /и когото/ хвана тогава - такова. [beer]
А иначе точно това исках поне да разбера - как е Ст.Дж. на живо, още повече свири малко по-странно - на грифа [smilie3] [cool]

Дата:   11-06-12 00:48

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.