Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Жените шофьори
Автор: gbrain   
Дата:   12-05-12 21:45

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=D_Q-fWZpkgs&feature=endscreen [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Жените шофьори
Автор: alsash   
Дата:   12-05-12 22:26

...по лични наблюдения имам изградено мнение, че жена нормален шофьор няма - или са отлични (което е много малък процент) или са ужасни шофьори [cool] [cool] [cool]

Автор: CanoniO   
Дата:   12-05-12 22:52

мен ме притеснява един факт...
Защо в шахмата пак разделят първенствата на мъжки и женски?

Автор: bOzo   
Дата:   13-05-12 01:19

Цитирам:↲"Щом нема ташаци-не е шофьор" ↲"Негър скиор, педераст боксьор и жена шофьор - нЕема! ↲"Жената шофьор е като маймуна с ръчна граната..."

Автор: bOzo   
Дата:   13-05-12 01:23

Цитирам:↲"Щом нема ташаци-не е шофьор" ↲"Негър скиор, педераст боксьор и жена шофьор - нЕема! ↲"Жената шофьор е като маймуна с ръчна граната..."

Автор: Adno   
Дата:   13-05-12 01:47

Значи жената шофьор е нещо такова [smilie18]

Автор: diandimov   
Дата:   13-05-12 03:51

Има много добри шоферки.

Но повечето са... ако кажа ще ме бананнат.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   13-05-12 11:11

Де такъв късмет...

Автор: tonitka   
Дата:   13-05-12 11:36

http://www.youtube.com/watch?v=K4wUuf1ve7U [smilie18] [smilie18]

Автор: tonitka   
Дата:   13-05-12 11:41

Айде недейте обобщава! А какви мъже шофьори съм виждала на пътя ......майко мила! Лошото при мъжете е, че всички имат самочувствие на отличници! За наистина добрите шофьори, без значение на пола [beer]

Автор: gbrain   
Дата:   13-05-12 11:54

Хехе [smilie5]

Автор: tonyf   
Дата:   13-05-12 11:55

Смейте се, смейте се. Както е тръгнало, скоро само това ще ни остане - да паркираме колите на жените [smilie5] Всичко друго се научиха сами да си правят вече [smilie5]

Автор: djogata   
Дата:   13-05-12 13:51

Хм, това видео всъщност показва точно обратното - че жените са добри шофьори.

Ако бяха толкова лоши шофьори, как пък не намериха някакви нови кадри, ами се въртят все едни и същи, които ги гледаме откакто съществува youtube? [smilie18]

Автор: bgprinter   
Дата:   13-05-12 14:06

Логично е да няма или да има много рядко добри жени шофьори. Възприятията им за пространство са други, а пък за огледалата или по точно ляво-дясно в огледалото им става много объркващо. Назад като карат е висша форма на абстракция за тях. Познавам една която така си беше паркирала колата, че викаше да я Отпаркирват (думата не знам дали е в обръщение, но я чух от нея з пръв път).

Автор: arakiss   
Дата:   13-05-12 14:20

Възприятията им за пространство са други, а пък за огледалата или по точно ляво-дясно в огледалото им става много объркващо. Назад като карат е висша форма на абстракция за тях.

като започнете да нареждате и да си вярвате [smilie18] от 20 момчета в класа ми само на едно нямаше нужда да му обяснявам дескриптивната геометрия [smile]

за протокола - не става дума за математическа гимназия, тъй че извадката е средно претеглена

а по темата - вярно има много неадекватни жени зад волана, но сякаш повечето са много млади, ще се научат [beer]

Публикацията е редактирана (13-05-12 14:22)

Автор: djogata   
Дата:   13-05-12 14:28

Колкото са по-еманципирани жените в дадена държава, толкова по-добри шофьори са. Това си е мое лично наблюдение, нямам претенции за научна достоверност.

Но в Западна Европа, където няма много предразсъдъци за качествата на жените, и по принцип в много неща ролята на жените и мъжете е изравнена, еми в тези държави жените-шофьори са многобройни, и са неотличими от мъжете по поведението си на пътя. Всъщност, единствените, които се забелязват, са арабите и разни балкански субекти, които карат джигитски разни строшени голфове и БВМ-та.

В държави като България, където мъжете са "голямата работа", го има този синдром с жените-шофьори.

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   13-05-12 14:28

arakiss

Ако ми кажеш пък за какъв чеп ни беше да знаем дескриптивна, при положение че в 99% от сулчаите проста математика до 5 клас ти върши работа в ежедневието и по принцип.
Това в "Геодезия, картография и кадастър" към строителния.[smilie21]

Дата:   13-05-12 14:50

Uve_Smotanson ,
ами нали си говорим за пространствено мислене :)
на мен си ми вършеше работа, това в АС към строителния техникум, а и после във ВИАС.
не ми казвай, че в геодезията си се оправял с математика до 5 клас - освен ако малките квадратчета не си ги учил в 5-ти [beer]

Дата:   13-05-12 14:51

май djogata е най-прав [smilie24]

Автор: norman-kuk   
Дата:   13-05-12 15:02

Една жена ако не ти ожулва колата минимум веднъж годишно, и не е способна да прави скандал от нищо...изобщо не трябва да се взима [cool]

Автор: onakava   
Дата:   13-05-12 16:18

Да, разбира се - както и мъже деца не могат да отгледат [smilie8]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   13-05-12 16:20

arakiss написа:

> Uve_Smotanson ,
> ами нали си говорим за
> пространствено мислене :)
> на мен си ми вършеше работа, това в
> АС към строителния техникум, а и
> после във ВИАС.
> не ми казвай, че в геодезията си се
> оправял с математика до 5 клас -
> освен ако малките квадратчета не
> си ги учил в 5-ти [beer]

Въобще нямам спомен с какво се оправяхме тогава. [smilie8] Мина цяла вечност от тогава. Сега ако трябва да обясня на някой трите задачи в геодезията зор ще видя. А ако ми дадат теодолит да центрирам само много смях ще падне:)[beer]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   13-05-12 16:29

Абе ся! Като почнете така значи..
Жените и хората били еднакви....

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: bgprinter   
Дата:   13-05-12 17:13

"Но в Западна Европа, където няма много предразсъдъци за качествата на жените, и по принцип в много неща ролята на жените и мъжете е изравнена, еми в тези държави жените-шофьори са многобройни, и са неотличими от мъжете по поведението си на пътя. "

хаха, Джога, това си е откровена лъжа, недей така, и ние ходим по западна Европа и ги виждаме. Просто има области където жените им е трудно, защо трябва напук на природата ги изравняваме с мъжа, ти искаш ли да раждаш? Аз не.

И е доказано това с пространството и жената. Има си проучвания, не си го мисля аз, нито е легенда или слух. Ако изобщо има различия то едно от тях е именно пространственото възприятие. И да, има добри жени шофьори, но точно западна Европа, където жените карат наравно с мъжете е доказателство, че не им е лесно, въпреки "еманципацията", ако тя има отношение по въпроса.

Автор: elrisha   
Дата:   13-05-12 17:19

Добре,че периодично си пускате такива теми,че да си повдигате самочуствието!
Аз пък познавам както и отлични жени зад волана, така и мега смотани мъже,при които не бих се качила повече.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.