Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Шок и ужас :)) Ман Ю - Евертън 4:4
Автор: kkkolelo   
Дата:   22-04-12 16:38

Шок и ужас драги зрители, проста да падладееш [smilie25] [cool] [smilie5] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Шок и ужас :)) Ман Ю - Евертън 4:4
Автор: kudra   
Дата:   22-04-12 16:49

Якоооо [smilie5]

Автор: Antonio_V   
Дата:   22-04-12 16:50

На СЪРдитото старче му загорча дъвката... [smilie18] Прекалено рано реши, че са били. Браво на Евертън! [smilie24]

Автор: analgina   
Дата:   22-04-12 16:55

Още QPR щяха да ги опухат, но съдията се погрижи рано да останат с човек по-малко. Днес 5 мин. фърги тайм и измислени нарушения на Фелайни не помогнаха да додрапат до 5-и гол. Много късно ги изненадаха карамелите.

Дата:   22-04-12 17:07

Тъкмо водещия при 4:2 казва нещо от рода може ли Евертън ... ... споко му отговорих ... преди 2 години от 3:1 накрая, 3:3 ... и Бербатов игра тогава, ма сега нямат дежурния грешник [smilie5]

Ще стане интересно накрая, на кой ще му издържат нервите [smilie7]

Автор: chipsy   
Дата:   22-04-12 17:48

Сега и Сити да ги опука и ще умра от кеф. Барса и Ман Ю не-шампиони - кееефффф [cool] [cool] [cool]

Автор: ejko   
Дата:   22-04-12 19:44

То хубаво Манчестър да не са шампиони, но Сити сега бият, а те са отвратителна перспектива... Според мен де...
Някъде извън Англия може да ги харесват и тях...

Дата:   22-04-12 22:38

Автор: ejko
Дата: 22-04-12 19:44

То хубаво Манчестър да не са шампиони, но Сити сега бият, а те са отвратителна перспектива... Според мен де...
Някъде извън Англия може да ги харесват и тях...

[smilie8] ... [smilie21]

Те арабите вече са ги харесали [smilie3] , пък и плащат добре ... [smilie5] [smilie18]

Дата:   22-04-12 22:42

Ще се изкефя Ман Ю да пропуснат ... ще помнят проклятието, в годината, в която изгониха бугарина ... [smilie7] [smilie5]

Автор: Antonio_V   
Дата:   22-04-12 23:49

Ми да си правят сметката: миналата година Митко игра в повечето от мачовете, голмайстор в първенството, а Юнайтед станаха шампиони и финалисти в ШЛ. Тази година нашия със седящо място на Олд Трафорд и като гледам май нулева година за Юнайтед.

Дата:   22-04-12 23:59

те арабите харесват много неща дето не са за харесване..., така и с Ман. Шити...

Автор: HP   
Дата:   23-04-12 11:55

че от какъв зор трябва юнайтед да са шампиони??? Не съм фен нито на юнайтед, нито на сити, ама честно казано сити играят по привлекателен футбол за мен. Тва еднообразие в юнайтед взе да доскучава... не Митко ,ами и митковица да играе все тая.

Дата:   23-04-12 12:05

да, ама сити били отвратителна перспектива [smilie3] https://photo-forum.net/joro/emoticons/eck16.gif

[smilie5] [smilie18] [smilie18] https://photo-forum.net/joro/emoticons/eck16.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonROFL2.gif

Дата:   23-04-12 12:12

Ми вчера ги гледахем Сити..., верно е че съм пристрастен, но чак пък "привлекателен футбол"...
Знам че няма логика, но да гледам Ливърпул и Челси в средата на таблицата, а Шити да се борят за титлата ми е някак извратено...
А и не виждам чак такъв привлекателен футбол...
Като цяло тази година ми е смотана за английския футбол..

Дата:   23-04-12 13:18

ejko, аз съм от Челси, но си заслужиха това място ... отбор, треньор (титуляр) и собственик са като орел, рак и щука.

Сити също напоследък са неузнаваеми, но дълго време за мен заслужено бяха 1-ви с много добри игри - вкараха 6 на Юнайтед [smilie5] ...
Нямат още шампионска психика, международен опит, трябва да се оформи лидерско ядро ... а онзи тъмнозеления италианец Балотели си плаче за изгонване направо.

А бе хубаво по едно време имаше правило на УЕФА - не повече от 3-ма чужденци ... То сега кво е - въртят се едни пари ... Атлетик Билбао ме накефиха - само баски в отбора и в цялата си стогодишна история не са изпадали в по долна дивизия. Мисля че Норич бяха ... скоро в един мач - 10 англични и 1 шотландец бяха на терена, биха Тотнъм в Лондон ...

Дата:   23-04-12 14:29

kkkolelo, за Атлетик Бау-Бау си прав, много симпатичен отбор.
Сега ще видим като го въведат в Англия ограничението за цената на трансферите да видим как ще е...
А не беше толкова отдавна, когато Дзола и още разни като подписаха с Челси и беше странно едно такова..., толкова чужденци в Англия. А и италианците не играеха извън Италия... Кога беше това..., средата на 90'....
Колко са се променили от тогава нещата...

п.с. аз съм против Челси като цяло, но срещу Барса от сега ще почвам да търся сини дрехи...[smilie18]

Публикацията е редактирана (23-04-12 14:42)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.