Автор: ejko
Дата: 07-02-12 10:00
И аз забелязвам, че всекидневни репортажи, като за времето и анкети от общонационален характер се правят единствено в София. До скоро си го обяснявах с това, че БТВ и е по-лесно да изпрати екип на улицата пред сградата си, отколкото някъде из страната, но вече и аз си мисля, че е тенденциозно.
Например от много месеци следя анкети по телевизията за най-различни неща. Питат дали знаем какво се е случило на днешния ден, дали гледаме футбол, дали се чувстваме щастливи и т.н и т.н. И все в София. А аз се интересувам какво мислят в Свиленград по тази проблематика...!??!?! Това са 20000 човека, на които и гласа не съм им чул...
Специално има няколко града, за които гледам, че грам нищо не казват по новините- Свиленград, Севлиево, Оряхово и Плачковци...
Искам репортаж от тези градове дали има сняг. Аз за София знам, нали мога да погледна през прозореца, но ми е интересно като дават кадри на човек чистещ колата си, той да е от Плачковци...
Да пратят екип мама му стара..., не може всеки репортаж да е от пред сградата на телевизията...
|
|