Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Страната и снега
Автор: gogo   
Дата:   07-02-12 07:46

Гледам телевзии сабаален. Оставам с впечатлението, че сняг вали само в София. Даже има репортажи от отделните улици и квартали ?! По метри се следи почистването и опесъчаването!

А съм почти сигурен, че снощи и в Пловдив валя сняг! [smilie5] (днес едва отрових колата). А не са ме давали по телевизията (с греблото и как обяснявам, че общината нищо не прай [smilie5] [cool] ). Имам познати в с Смолян и Ст. Загора. Казаха ми, че и там е валяло! Човек ако няма познати хич и няма да разбере какво става в тая страна [smilie5] !

Отговори на това съобщение
 Re: Страната и снега
Автор: tvk75   
Дата:   07-02-12 08:29

сняг и студ има само в София,останалите нямат никакво значение

Автор: e-mil   
Дата:   07-02-12 08:36

Медиите се опитват да прикрият, че вали сняг само в населените места, където избраха кметове от ГЕРБ. [smilie5]

Автор: stefan63   
Дата:   07-02-12 09:26

...само в София,останалите нямат никакво значение...

Автор: stefan63   
Дата:   07-02-12 09:33

Гледам заранта БТВ - водещият беше в истерия, сякаш колежката му го беше обсебила.
Вчера спокойно съветваше една жена от залятото село да се качи по-нависоко, днеска само дето не откъсна главата на един -двама министри и един прайм-министър.

И после кво - БТВ с най-висок рейтинг. Абсолютни загубеняци са тез в телевизиите.

Автор: ejko   
Дата:   07-02-12 10:00

И аз забелязвам, че всекидневни репортажи, като за времето и анкети от общонационален характер се правят единствено в София. До скоро си го обяснявах с това, че БТВ и е по-лесно да изпрати екип на улицата пред сградата си, отколкото някъде из страната, но вече и аз си мисля, че е тенденциозно.
Например от много месеци следя анкети по телевизията за най-различни неща. Питат дали знаем какво се е случило на днешния ден, дали гледаме футбол, дали се чувстваме щастливи и т.н и т.н. И все в София. А аз се интересувам какво мислят в Свиленград по тази проблематика...!??!?! Това са 20000 човека, на които и гласа не съм им чул...
Специално има няколко града, за които гледам, че грам нищо не казват по новините- Свиленград, Севлиево, Оряхово и Плачковци...
Искам репортаж от тези градове дали има сняг. Аз за София знам, нали мога да погледна през прозореца, но ми е интересно като дават кадри на човек чистещ колата си, той да е от Плачковци...
Да пратят екип мама му стара..., не може всеки репортаж да е от пред сградата на телевизията...

Автор: ejko   
Дата:   07-02-12 10:01

[smilie9]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   07-02-12 10:03

Ми аз се радвам, че вали яко сняг по софето. Хак им е на софИЕнците! Нека видат малко зор и те.

[smilie5]

Автор: lillia   
Дата:   07-02-12 10:04

Да не ви стана скучно в Пловдив[smilie8] Елате тука щом искате да ви снимат[smilie5]

Дата:   07-02-12 10:27

[smilie5] Мне! Мерси! Тука си ни е добре! Прави ми впечатление тенденциозността на медиите - това е! Не хващаш вяра на това, което показват!
Сутринта чета темата за наводненията. (благодарско на Елриша и Асахи за адреса за помощи ! ) Тъкмо сгъвам 3 стари одеала и ... дават едно семейство с порутената им къща. А къщата изглежда хубава, читава. Хубави завеси, дървени корнизи, портманто с дърворезба. И ми стана едно... къде съм тръгнал с моите одеала. А и репортера като пита жената: ще отидете ли да спите в кризисния център на палатка.. тя му вика: ти луд ли си [cool] !!

На времето съм печелил бас. Нещо беше излязло в Работническо дело, а не беше още в Държавен вестник. И някакъв в една банка се беше запънал... [smilie5] . Като му показах "дело-то" му трябваха 20 сек да преосмисли тезата си [smilie5] !

Дата:   07-02-12 10:29

охх от 9 кладенеца вода донесах [smilie5] [beer]

ИЗВОД: Не вярвам на медиите ни за 5 пари !!! [smilie9]

Автор: 2nYo   
Дата:   07-02-12 13:50

Баба говори на внуче
"-Чедооо, туй бялото дето вали от небето, едно време му викахме сняг, а сега му викат БЕДСТВИЕ..."

Автор: terminator   
Дата:   07-02-12 16:29

Абе можеше и по-зле да е. Ето как беше днес 07.02.2012г. около обяд в Габрово

https://photo-forum.net/static/forum/2012-02/xxjx7150.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2012-02/ugyo7312.JPG

повече снимки в албум "Зима 2012"

Автор: dobriman   
Дата:   07-02-12 17:49

ей тук БТВ-то имат предвид и Пловдив.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.