Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Машина на времето
Автор: diandimov   
Дата:   28-01-12 04:39

Преди малко се престраших и реших да фърля око на БГ телевизионните канали през оная апликация на айфоня.

Гледах Драго и кака Лара. Интервюираха някакъв мексиканец, Пеци Къцов или Къци Пецов беше... Оня, дето пееше за кайманите.

Докато Драго изглежда по- добре отпреди 10 години (това е то да си обратен!), кака ти Лара е станала скумрия и половина. Не можах да я позная.

Тоя Каймански мексиканец изпълни няколко песни... Абсолютен начинаещ кръжочник! И се оплакваше че нямал яхти и пари, след като имал 50 авторски парчета. Е, мерси, ако са такива всичките...

[smilie23]

След края на предаването се включиха ут Руситу, и обясняваха за снега. Раждали в линейка, затрупани, идзненадани от снега, и прочее.
После някакъв от софийското летище каза че чистели пистите, но нямало кинти, и машините за почистване се крепяли на косъм, щото били от осемдесетте.

[smilie18]

Та какво искам да кажа - беше ми приятно да се върна назад във времето и да открия бе всичко в БГ е така както винаги си е било.
Заляха ме топли вълни от спомени.
Благодаря ти, българска телевизия!

[cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Машина на времето
Автор: Cristinel   
Дата:   28-01-12 04:51

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: diandimov   
Дата:   28-01-12 04:55

Яко е да можеш да цъкнех хиксчето, нали?

Автор: Cristinel   
Дата:   28-01-12 04:56

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: tnt   
Дата:   28-01-12 04:59

емигрантска тема? [smilie18] [smilie18] [smilie18] мдааа... трябва да има равновесие дори в зоната.

На здраве, момчета [beer] [beer]

Автор: pepi   
Дата:   28-01-12 05:13

Dimov, ползвай машината да се сродиш със себе си, може да излезне нещо по-добро [smilie5]

Автор: tonyf   
Дата:   28-01-12 06:23

Aз понякога, като гледам по телевизора телевизия (само понякога и когато съм сам, защото знам, че е много селско; и все едно не съм ви казал) - та гледам, значи, макар и много рядко, и току се озъртам горе в десния ъгъл на кинескопа къде е хиксчето! Тоа нет, тоа Вин!

А, и веднъж нацелих едно рокаджийско предаване "Денис & некви там", на гости им беше Евгени Минчев и той изглеждаше по-добре от преди 10 години, значи вярно си забелязал, Diandimov! [smilie5]

Автор: universum   
Дата:   28-01-12 06:57

Пък аз като ще ходя до едно място гледам къде е бутона "Pause" на телевизора, че да не изпусна нещо.

Автор: orlindraganov   
Дата:   28-01-12 07:07

Аз па гледах Костенурките Нинджа

Автор: marchello   
Дата:   28-01-12 07:13

ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВНА МАДОНА!!!!!!!!!!!!!!![thankyou] [smitten]

Автор: universum   
Дата:   28-01-12 07:25

>ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВНА МАДОНА!!!!!!!!!!!!!!!
И не само тя!

Автор: Diandimov   
Дата:   28-01-12 07:25

Мъдона...

Автор: marchello   
Дата:   28-01-12 07:30

КУЧКИ! [shtrak]

Автор: pif   
Дата:   28-01-12 09:03

Димов, Димов
явно само педерасите те впечатляват.
Не те знам какво си гледал, ама Искрен Пецов - тоя дето пее Кайман е един от най големите ни професионалисти в музикалния бизнес. Човека е музикант и изпълнител. Не е телевизионна звезда и пее по сцени. Веднъж съм работил с него и мога да кажа, че е страшен професионалист и с него се работи много лесно. Поради проблем с пътя дойдоха 30 минути преди концерта и излязоха на сцената без правен звук. За половин парче звука го направихме перфектен и така остана до края на концерта.
Така че ти можеш да се гордееш, че си избягал от тая държава и да се имаш за нещо повече като си "Там" но човека е тук и прави нещо. Ти като си Там какво си направил и постигнал? Работиш върху себе си? Изграждаш си ценностна система която категоризира красотата на хомосексуалистите? Браво. [smilie24]
А коментарче за Азис, Камен Воденичаров, Мариус Куркински, Миро (от каризма), Георги Христов, Васил Найденов, (тоя на Грашнов сина, забравих му името), ... Те станаха много. Хайде да видим тяхната красота със стареенто как ти се отразява [smilie18]

Автор: scarecrow   
Дата:   28-01-12 09:09

Бе Димов пише ей така само да провокира няква реакция в хората кво му се връзвате на душевния онанизъм. [smilie7]

Автор: boni   
Дата:   28-01-12 09:27

Да видим как е в САЩ

http://www.youtube.com/watch?v=T6WKMNmFsxM

http://www.youtube.com/watch?v=NL_YdRxBhzI&feature=relmfu

Автор: asahi   
Дата:   28-01-12 12:04

Любимо парче

Автор: onakava   
Дата:   28-01-12 12:20

Бъркаш химна, Асахи [smilie3]

Born in the USA

Автор: atrifonov   
Дата:   28-01-12 12:44

Оставете го Димов нека се кефи, щото то в УСАта всичко е мед и рози[smilie18]

Автор: deltalink   
Дата:   28-01-12 12:44

Ясно е, че нещо те гложди щом имаш нужда да се убеждаваш как в БГ няма никаква промяна.

Промяна няма, но явно не си камък дето си тежи на мястото.

Автор: navy   
Дата:   28-01-12 13:16

[smilie7]

Едничкото успокоение типично по български му е останало на Димов...

НЕ му го отнемайте поне това...

Лично мен отдавна ме забавлява ...

Автор: explorer   
Дата:   28-01-12 15:04

В тази тема абсолютно се съгласявам с Diandimov - в България сякаш времето е спряло. Причината за това е в относително големия брой хора, които не искат промяна на статуквото. Защото те или техни близки са част от някаква "далавера" - на държавна работа са или са уредили някакво бизнесче "по втория начин", някои са взели някоя държавна поръчка или "европари", "управляват" някакъв проект и "усвояват" средства. Тежко на останалите, които плащат данъци за да им плащат масрафа. В провинцията в момента положението е толкова зле (изключвам няколко големи града), че оцеляват предимно хората, които са на някаква държавна работа и съответно треперят да не би да загубят и малкото пари, които получават. Ако трябва да бъдем честни, те обикновено не заслужават дори и няколкостотинте си лева мизерни заплати, защото и за толкова не са свършили работа.

Автор: Luxor   
Дата:   28-01-12 15:06

съвсем уместно наблюдение на explorer [smilie24]

Автор: navy   
Дата:   28-01-12 15:08

Е какво чакате, викайте танковете [smilie7]

Автор: J0R0   
Дата:   28-01-12 15:13

Е, не е само Лили Иванова :)

1960

1992

2005

2009

2010

2011

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.