Автор: onakava
Дата: 29-01-12 13:29
Мерси на всички. Почвам подред:
Димов - мерси за линка, ще со добавя. Ползвам Спотифай, има всичко, подредени са по автор и по години, страшно е удобно, предлага ти подобни артисти, има различни радиа по стилове...наслушах се на жени последната седмица, но вече нямам време да преслушвам безразборно, ще ми се нещо конкретно, ако ви идва наум.
Wania - мерси и на теб, на мен ми харесват, но не са това, което търся, не са за широката публика - това имах предвид, като казах, че мен ме избива на странности
Джога - мерси, това горе-долу каквото търся, влезе в класацията
Мара - първото е прекалено известно, второто ме кефи, но има мъжки вокал в него. Остава за резерва.
Аудиосвет - не мога да кажа какво е очаровaтелно, то за всеки е различно. За мен това е очарователно парче, въпреки, че не е точно стилът, който се изисква. Glory Box на Porishead е перфектното парче - адки е известно, но е неизбежно. Ще ми се да са неизвестни парчета, ама не може хам да са неизвестни, хем да се харесат на уважаемата широка публика, се оказва. Не е мой проектът, на моя чевек е - набърка ме и сега той спи, аз търся, а той после само вика тва не, онова не. Става дума за музикален фон на едно заведение, не бива да са бавни.
Joro, Сузи куатро я преслушах, и Петула Кларк, и Дъсти Спригфилд, Мама Сед, Флитууд Мак, Патси Клайн и всички стари компилации от 60, 70, 80, които имам, а имам много музика. Преминах и Коpин Бейли Рай, Мейси Грей, Айo, Fiona Apple, Sia, Kim Carnes и кой ли още не. Викам да не съм пропуснала нещо.
Айде, давайте акъл, че пресъхнах
|
|