Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Тия идиоти в общината...
Автор: cicomanco   
Дата:   30-01-12 18:19

...за Овча купел става дума, ама може да се отнася и за овчи мозък! От една седмица се опитвам да си запиша колата и все нещо се случва!
Я превод ме върнаха да правя, я нещо се замотали и се събрала 30 човека опашка...
Снимам документите на ксерокса, оказва се че нямало да ми върне...не ми даде и касова бележка....
Отивам днес въоръжен с пари, търпение и всички документи и ме посрещат с думите: "Ами до 10.30 няма да работим, защото ни подкарват новата система!"
Бах мааму!!!
Отивам в 10.30 и ме посрещат с думите: "ами ще се забави нещо подкарването...елате към 1.30!"
Е....вече взе да ми кипва, но имах малко работа за вършене и реших да се обадя по-късно по телефона.
Да, ама никой не вдигааа....Трети път отивам и ги подбирам още от вратата! Оказва се че телефона обявен в сайта не е валиден. Нищо че ти разправя за еди кво си натиснете еди що си!
Цялата информация се оказа прехвърлена като отговорност на охранителя!!!!Седи един опълченец на вратата и регулира ли регулира информация и трафик!!
Накрая се оказа че никой няма представа кога ще тръгне шибаната система!
намерили идиотите в Понеделник сутрин да я подкарват! Все едно са им малко Петък, Събота и Неделя!!!
 Re: Тия идиоти в общината...
Автор: bordon   
Дата:   30-01-12 18:38

Оооо [smilie10]
Какво говориш... Това е АНАТЕМА!
При нас от Петъка като се започне - Национален Ден на МАЙСТОРА - та се изтрезнява чак в Понеделник.
Каква е тази работа в петък, събота, неделя, та чак и в понеделник трябва да работим. [smilie10]
Не ни ли стигат останалите три дни от седмицата, в които се чудим как да се скатаем от работа... [smilie5]

Ще се оправи положението. Просто трябва по-малко дипломатичност и тактичност и повече дебелокожие, непукизъм и арогантност.
Явно българите от това разбираме най-добре.

[beer]
Автор: ценослав   
Дата:   30-01-12 18:44

"Системата казва НЕ" :) [cool] [beer]
Автор: admin   
Дата:   30-01-12 19:23

Темата е некоректна и обидна.
Не бива цели групи от хора да бъдат обиждани, заради някои, които не си вършат работата.
Във всяка една институция, община, поща, полиция, болница и т.н. има както свестни хора, така и мърлячи.
Не е добре да се слагат всички под един знаменател и да се насажда омраза към цели групи от хора.
Като имате проблем с някой служител, взимате му името и го давате на КЗП, Прокуратура, медии и т.н.

Такива теми не се толерират във Фото Форум.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена