Автор: Antonio_V
Дата: 01-02-12 20:40
Последното мнение явно е насочено към мен. Потретвам: дразня се на идеята главата на мъртвец да заменя главата на ходещ човек. Това е. Казах, че смятам това за проява на лош вкус, като се усъмних в собствената си интерпретация на посланието на клипа. Че можеше да е някой от живите актьори, а не че Парцалев е оживял и е дошъл на кастинг в Канал 1. Най-вероятно просто съм краен, а идеята си е ОК. Тримата посочих на прима виста, защото играят (според мен с успех) в настоящия хит на канала. Можеше да са Мутафчиев, Чочо или Вълев примерно. Това, което е подразнило detlene е квалификацията "аматьорчета", но тя беше в отговор на уж наивно питане "кои са тия" и може би и тогава трябваше да ползвам кавички. Както и да е, иронията не се разбра правилно. Иначе напълно подкрепям горното мнение, но продължавам да държа на мнението си, че няма място за сравнения между "старата и новата школа". Просто времената са други, условията са други, очакванията на зрителя са други. Но пак казвам, това е отделна тема...
Не пиша това като оправдание, имам крайно лошо мнение за БНТ, никой не може да ме убеди, че трябва да съществува в сегашния си вид и това ми вляе вероятно на преценката.
|
|