Автор: niavaah
Дата: 03-01-12 00:18
Вода по литър и половина на ден
БЕЗ захар и СЛАДКО в никакъв вид. Дори не и заместители.
Солено МНОГО МАЛКО
Олио > препоръчва се зехтин
Без хляб и хлебни производства. Тоест може да се яде царевичен хляб или оризов хляб. Тоест глутена се премахва нацяло.
Картофи, червени чушки, домати и патладжани НЕ
Мляко, сирене и кашкавал НЕ. Тоест лактозата се премахва нацяло. Заместител > оризово мляко или соево мляко. При някой чувам, че соята не пречи, при някой пречи. Тествайте.
Кисели храни НЕ
Лютиви храни НЕ
Пържено НЕ
Мазно НЕ
Безалкохолно или Сода НЕ
Кафе и цигари НЕ
Наркотици Да
шегувам се
Секс ДА
Рок енд рол само след като видите положителни резултати (при някой отнема месец или 3, а при някой година).
Консерви НЕ
Всякакви храни наблъскани с химикали или буркани с нешо си НЕ!
Замразени храни НЕ
Месо не е препоръчително, замествайте с риба
Сладък картоф ДА
Салати с лимон и зехтин ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО много и с червено цвекло!
червено цвекло
Риба ДА
Зеленчуци сварени ДА (това всъщност е най-препоръчително) смесени примерно или с ориз КАФЯВ, а не БЯЛ!
или само зеленчуци сварени с малко зехтин и мааалко сол и лимон.
Подправки да не се прекалява
Общо взето колкото се може по проста храна.
За бобовите храни не съм наясно, проверявайте в гуугъл всяка храна, за която не сте сигурни като например
psoriasis avoid beans
или нещо от сорта
Основно
БЕЗ ХЛЯБ и всички продукти в които има ръж или всякакъв вид брашно, съдържащо ГЛУТЕН
и без млечни продукти
ОГРОМНА промяна при мен след 3 месеца. 70 % изчезна. Просто MIRACLE .
Направо си заминава така както си дойде преди 10 години
Тук покрай коледа се поотпуснах с баклавички..ами трудно е..но сега борбата продължава
Ако някой страда, може да се пробва, не се изискват пари за ненужни лекарства и кремове, а просто диетен план от страна на болния.
Консултирайте се със СЪВЕСТЕН лекар или диетолог, за нужните витамини, протеини и мазнини, които е нужно да се взимат през това време.
Аз лично взимах магнезий и калций, омега 3, витамин комплекс БЕЗ ЛАКТОЗА и глутен, а за тялото вани с морска сол.
Хайде наздраве и успех
|
|