Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 носталгично
Автор: black_swans   
Дата:   15-12-11 23:11

1972

2006

Спомних си трепетите и вълненията покрай двукасетъчния Шарп, касетите ТДК СА-Х, всяка новооткрита тава на най-любимите и сбирките, вечер, след училище - със сините костюми и мантички с бели якички - в едно таванско апартаментче на Сахат тепе в Пловдив ......

Отговори на това съобщение
 Re: носталгично
Автор: arakinixon-cie   
Дата:   16-12-11 01:18

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   22-12-11 23:52

1970

Автор: ценослав   
Дата:   23-12-11 00:03

Тоя двукъсетъчен "Шарп" за 1550 тогавашни лева, съм скрил в гардероба - напълно изправен. Ма тогава "Шарп" си беше Японец. В книжката му пише "Вашия касетофон не се нуждае от смазване". Веднъж го дадох на ремонт и радионехника каза, че такава яка механика не е виждал. Е, Шарпа ми е от 1985 г., а иначе през 1970 разчитах на транзистор "Рига" и слушах "Пинк Флоид" по радио "Лаксенберг". Ехххх!!! гОдинЕ, гОдинЕ!!![cool] [cool]

Автор: shtukov   
Дата:   23-12-11 00:05

Ма точно в десятката ме уцели..[cool]

Автор: asahi   
Дата:   23-12-11 00:05

Сигурно и радио Загреб си слушал - пускаха як рок на времето.

Автор: ценослав   
Дата:   23-12-11 00:14

Ооо! Асахито, тогава бях в гр. Търговище. Сега доста "десиденти" се навъдиха, ма тогава в градинката на пъпа на града /до църквата/ си слушахме песните и по "Свободна Европа", ма не помня да съм бил "гонен". Даже имам и полчи на "Балкантон" купени от наши магазини с песни на такива състави. И бяхме младиииии. Васко кеца го нямаше още с "Адаптация"; че и Тодор Колев го нямаше даже.[cool] [beer] [beer]

А, щях да забравя. На моето поколение ученическите дрешки бяха черни, с фуражка. Ма тия фуражки от неква пластмаса и много се чупеха. Срещнеш даскал, сваляш фуражката и "добър дееен". А не като сега да подсвиркват по даскалиците.

Публикацията е редактирана (23-12-11 00:19)

Дата:   31-12-11 02:32

1968

2010

Публикацията е редактирана (31-12-11 02:34)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.