Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Бисери на кандидат булките
Автор: bleki1   
Дата:   08-12-11 21:00

Попаднах преди малко в един форум за булки т.е. теми за сватбените фотографи...и само за 15 мин. извадих тези цитати. Има още много, но ми писна:

При нас фотографа и видеоператора ще е един човек.
[smilie5]
Незнам. Все пак едно е снимка друго е видео. А нашия човек всъщност ще има помощник. За да може той докато снима другия да прави снимки.
[smilie5]
Да така си. Но доколкото знам на нашия човек на скоро му донесоха нов профисионален апарата от Германия. Надявам се да се получи добре
[smilie5]
такива луди цени са ама на айде .......... нали е сватба
[smilie5]
Всеки иска да спести някои разходи, но помислете дали си струва?
Всеки има телефон и може да наснима и видео и фото(някой телефони дори са 5 мегапикселови)...

[smilie5]
то може и братовчеда да снима с камерата, ама нали знаете че има камери за 500 лв, има и за 5000 , има и за 15000
[smilie5]
Мила може би цената е такава защото видеото и снимките ще ги прави един човек или греша?
Само да не стане така че докато ви правят снимки няма кой да снима

[smilie5]
А и миналата седмица специално си взехме още един дигитален фотоапарат,за да си се снимаме..то и всичките ни роднини и приятели имат...така че снимки ще има!
[smilie5]
Моя съвет е -не ти трябва фотограф -бях на една сватба нямаше такъв ,снимаше любител с професионален апарта-после малко фотошоп и корекци на снимките и не можеш да ги познаеш ,че НЕ ги е правил фотограф. Аз също ще направя така-не мога да се примеря с идята,че вече има такива хубави апартаи ,камери и 4удеса и всеки втори снима ,да давам на някой щракалчо за 3 часа-1000 лв...... А аматьори ,аматьори ама от 100 снимки ,все ще се объркат без да искат да направят 20 професионални за албума
[smilie5]
Е, Жена, то не е само един ден щракане. После ги обработват. Неслучайно аз съм изкарана с червена коса на онази сватба, където играх кума-бастун. Трябва да питам колко пари е взела онази смотла псевдо-фотографката
[smilie5]
Ние имахме фотограф за 100лв. и съм доволна, друго си е да се хванат разни моменти, които на практика, само човек с опит в бранша би хванал...да уточня, живеем във Видин

[beer] Айде наздраве и приятна вечер [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Бисери на кандидат булките
Автор: CyberGene   
Дата:   08-12-11 21:04

БАХАХАХА [smilie18] Тая тема идва много добре към оная за чалгата и представителната извадка [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   08-12-11 21:16

Ми аз казах на Пешето да си донесе апарата. Като бяхме на оня пикник знайш ли кви хубави снимки беше направил на едни цветенца!

Автор: мара   
Дата:   08-12-11 21:19

"...любител с професионален апарта-после малко фотошоп и корекци на снимките и не можеш да ги познаеш ,че НЕ ги е правил фотограф."
хахахахахахаахаххахахаааааааааа

Дата:   08-12-11 21:22

Само да не стане така че докато ви правят снимки няма кой да снима

Това нещо бекстейдж ще да е

Автор: IvoZafirov   
Дата:   08-12-11 21:23

Маро какво се смееш ма! Аз знаеш ли за не-фотограф какви яки кадри правя?

[smilie18]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   08-12-11 21:24

Хем е смешно, хем има и истина. За хора, които нямат претенции и отношение, и за които по обикновени кадри вършат чудесна работа, направо са си прави жените. Има хора които не искат арт, шедьоври или HD 3D видео.

Дата:   08-12-11 21:32

ми и аз, бе зафе [smilie18]

Автор: ovcharcheto_kalitko   
Дата:   08-12-11 21:39

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Дата:   08-12-11 21:45

Ми аре се фащаме! Найш кви кинти ша избацаме ако зимаме по 100 кинта на сватба? [smilie5]

Дата:   08-12-11 21:45

аз пари неща, бе...[smilie18]

Дата:   08-12-11 21:48

Добре де, ами ако е професионалист с любителски апарат, фотошоп ша треа ли? [smilie8]

Дата:   08-12-11 21:51

Секогаш си треа. ПрофИсионалист, аматьор, няма значение. Без фотошоп не става. Нали чете как едната кума я оставили с червената коса пък тя била с друга.

Автор: ivanov.10   
Дата:   08-12-11 22:17

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ТодоротВарна   
Дата:   08-12-11 22:24

Истина е такава ... колкото и да се смеее и будалкате с хората...
Преди време ходихме на кино да гледаме кино, после се появи видеото на касетки и всеки гледахме скрито Брусли и Лепа Брена -защото беше "западно влияние" и така нататък. Сега почти всички имат приличен апарат с много точки на фиксаж и с прилични снимки. Вече и на кино не ходим като преди, защото имаме плазми и гледаме филмите у дома веднага се появяват "рипнати". Даже с приятелите по скайпа се черпим с ракия. Във Варна да си изкараш читави снимки преди 50 години е било едно сега е друго, можеш и на писто си да ги скиваш. Филмите вече и на май бай фоните се гледат. Че така си мисля хората и живота става все по кофти от към естетика [smilie11]

Автор: Antonio_V   
Дата:   08-12-11 22:53

"При нас фотографа и видеоператора ще е един човек."
Кумът, който е поп и беше и диджей...[cool]

Автор: Diandimov   
Дата:   08-12-11 22:55

Това сватбите са абсолютен кич, от начало докрай!

Автор: bozO   
Дата:   08-12-11 23:53

Обаче идва the day after....

Плющяла значи фотографката-професионалистка с безогледална Praktica, черна, едричка така - донесена от Германия. Плющяла си сватбичка, снимала в шарената сянка най-важните снимки - те тия с гостите, дето лелята и стринката трябвало да останат доволни,[smilie18] иначе било нищо, то нали старите имали стаж по сватбите и тяхната оценка била най-важна. Казвали и странични наблюдатели - "то хубаво снимаш, ма да вземеш да вдигнеш тоя вграден флаш значи", тя пък не - "марш бе бунаци, имейдж стабилайзер, професионална техника, 16мр, ареееее У лево!" и дай, дай, дай...---> до запълване на картата.
Бие всички оферти - 10х15 на 30 ст`инки, снима без пари (снимаше!), плащаш само това, дето копираш на хартия...

На следващия ден минала пост-продукцията по записа на файловете върху DVD (Princo, всички снимки ~ 800, надписано рукавишников), правила-струвала та копирала купчина снимки, естествено директно от картата...

Обаче epic fail, идва булка и реве (носи и плик зелен, натъпкан със снимки - до една омазани и тъмни - където има фокус - всичкото на светли петна в/у почти черен фон). Нечовешка драма, ама верно истинска драма. Обещали и, повярвала. Сега давала всичко да оправим някяк си нещата, та да имала снимки за показване. Това нали родата чакали с нетърпение...

Е пратих я да се оправя там, където са я снимали. Тя не искаше и да чуе, щото там пък и казали да не реве напразно, че следващия ден да се били пак облекли в сватбените дрехи и щели да ги снимат безплатно в градинката до обредния дом...[smilie18] [smilie18] Безценно!

Разказа е по действителен случай от преди години.

Дата:   08-12-11 23:57

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Яко! Абе тва сватбите са безкрайно забавление за страничния наблюдател, но не и за участника.

Автор: баби-играят-с-теб   
Дата:   09-12-11 02:05

[smile]

Автор: asahi   
Дата:   09-12-11 02:22

Нещо за булката?

https://photo-forum.net/static/forum/2011-12/mqrq2258.JPG
http://www.izbrani.net/images/snimkiR/r7-8.jpg

Нещо за шаферките?

https://photo-forum.net/static/forum/2011-12/uqtn9952.JPG
http://www.izbrani.net/images/snimkiR/r7-1.jpg

Епичен фал:

https://photo-forum.net/static/forum/2011-12/jkag7073.JPG
http://www.izbrani.net/images/snimkiR/r7-5.jpg

Е, има и по-истински:

https://photo-forum.net/static/forum/2011-12/mujp8110.JPG
http://i.actualno.com/club.bg/files/2011/08/18/458b261f88.jpg

Както и такива:

https://photo-forum.net/static/forum/2011-12/gwna8750.JPG
http://www.trud.bg/Images/Cache/Image_54499_3.jpg

Автор: pif   
Дата:   09-12-11 02:53

Абе, аз като снимам на суперия 200 и копирам на крокус ще ми обясните ли къде да си пъхна фото-шопа ?

Автор: ntonev   
Дата:   09-12-11 07:34

Някъде след скенера и преди ЦД-то....?

Дата:   09-12-11 08:20

пифе, при тебе има само 2 възможности. ку да беше жена - поне 3 [smilie5]

Автор: pif   
Дата:   09-12-11 10:06

маро мъ, тоя цидиром голям мъ. кък шъ флези. аааа, или мой на флашка да си гу кача. Ама жъ станат ли по убай снимкити тугаа, ъ?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.