Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 "ДЕТСКО" насилие !
Автор: 2nYo   
Дата:   24-11-11 22:21

Време е да вземем отношение и мерки ! Току виж по у4илищата запо4нат да се спускат 4ерни знамена ...

Отговори на това съобщение
 Re: "ДЕТСКО" насилие !
Дата:   24-11-11 22:24

http://incidents.actualno.com/news_369256.html

Автор: asahi   
Дата:   24-11-11 22:24

Ако бях на ББ щях да закрия Строителния. Баси калпавото ръководство - даскали със стаж, педагогически съветник, обществена подкрепа - и да проспят тези неща.

Автор: djfroggy   
Дата:   24-11-11 22:25

Проблемът е следния-хората,които станаха родители след средата на 90-те решиха да отгледат едни мамини дечица-да не с лишени от нищо, винаги да са прави, при гаф в даскалото-виновни са даскалите, естествено или държавата /каквото и да значи това/.Тези разлезени деца страдат от чувство за безнаказаност и усещане за "номерът ще мине".Това е.

Дата:   24-11-11 22:27

И аз сън родител от средата на 90-те, но съм изключение.

Автор: ценослав   
Дата:   24-11-11 22:28

Що да вземаме мерки??? Дадохме слободията на малките пиклйовци - махнахме униформите, махнахме вечерния час, махнахме бригадите, махнахме разните организации /бранник преди девети и септемврийче след девети/. А даскал погледне на криво пиклйото /ата/, тати и мама скачат. Да вземеме мерки!!! Когато им даваха "права" разни олигофрени, никой не ме питаше. Дедска им работа - нали така, нема се връщаме в тоталитаризма я.

Автор: tonitka   
Дата:   24-11-11 22:30

djfroggy [smilie24] Така е, за съжаление!

Автор: djfroggy   
Дата:   24-11-11 22:31

Децата трябва да имат и права,и задължения.Трябва да имат мнение за своето образование, развитиено не и тотална свободия!

Дата:   24-11-11 22:33

Дали е само в родителското тяло вината, или ... Как ще реагирате ситуацията, дете около 4 клас, вървящо с приятели по улицата, и изведнъж запо4ва да рита пласмасов контейнер за боклук ?

Автор: tonitka   
Дата:   24-11-11 22:34

Не че ние не сме се били, и други простотии сме правили, но не така зверски! Имахме респект от учителите и от родителите! Скоро ми се случи да стоя на една маса с мой даскал, ей богу, станала съм амен на 40 години, беше ми неудобно да пуша пред него и да говоря какво да е!

Дата:   24-11-11 22:37

Добре, от тук нататък КАК да спасим децата си ?

Дата:   24-11-11 22:39

Както винаги - здрави морални принципи за добро и зло, личен пример и обществена нетърпимост към наглеците.

Автор: мара   
Дата:   24-11-11 22:45

как ли...? ами поединично. възпитавайки ДОБРЕ собствените си деца. и да не се трайка кат пръднал, гледайки как безчинстват чуждите.
като видя някое мекеренце да се държи келешки обаче, не винаги ми хрумва правилна реплика. такава, че да фане декиш...не просто да се сдърляме. щото мога да го пипна за ушенцето, ама ефект няма да има. а и някак не ми се е случвало да ВИДЯ такава случка. което, за жалост, означава само, че аз не съм я видяла, а не, че тя не се е случила.

Дата:   24-11-11 22:48

Асахи, за проблема се е знаело от няколко седмици ! Никой нищо не е предприел, поне родителите от двете страни да се бяха срещнали ...

Автор: vladihg   
Дата:   24-11-11 23:05

Нещата целенасочено са изпуснати отдавна. Олигофренчета като процент са много повече сега отколкото преди. Ако знаете какви неща се случват в училище - не е истина, това което се вижда е само капка в морето...

Съвсем наскоро замалко да насмета едно такова - качи си краката в автобуса до лицето ми и като му изсъсках да си прибира копитата ме пита - Кво толкоз ми пречат. Едвам се сдържах да не му забия един, навъпреки че минавам за културен [smilie10]

Дата:   24-11-11 23:08

"Нашата Полиция ни пази", са знаели за проблема, и няма никаква реакция, или кварталния, или шефа на районното управление, да понесат наказания ( глоби ) ! Никой в тази структура не си мърда задника от стола, камоли да свърши (своевременно) някаква полезна дейност !

Дата:   24-11-11 23:08

а родителите кой ги целенасочва?

Дата:   24-11-11 23:14

Ми родителите като им изпраскат и на тях глоби, а на разпасаните "де4ица" принудителен труд да 4исти и копа градинките, и да събира подлоги по болниците, да видим дали ще продължи дълго това "явление" .

Дата:   24-11-11 23:15

всъщност си прав. така е. тояга требе да има, защото кучето скача според тоягата.

Автор: vladihg   
Дата:   24-11-11 23:16

Децата са продукт на обществото ни. Те са нашето огледало - на тоталния разпад в обществото ни, на чалга културата ни.

Дата:   24-11-11 23:20

то, че е така - така е. ама в първите 7 години са си вкъщи предимно. даже и да ходят на детски заведение. и гледат квото има там. плюс тв и идиотски игрички.

Дата:   24-11-11 23:22

Туньо, в 24-11-11 22:24 съм отчел факта, посочен от теб.

Дата:   24-11-11 23:27

Кой факт, и как си го от4ел ? (не те разбрах)

Дата:   24-11-11 23:38

виж цифрите.

Автор: bozO   
Дата:   24-11-11 23:41

http://www.youtube.com/watch?v=hMdRLJgYEQQ

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.