Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 As soon as you're born, you start dying...
Автор: Knartist   
Дата:   02-12-11 18:46

... so you might as well have a good time... but, anyway, YOU WILL DIE https://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0114.gif

Отговори на това съобщение
 Re: As soon as you're born, you start dying...
Автор: alsash   
Дата:   02-12-11 18:47

...я пак!

Дата:   02-12-11 18:49

Looking back you'll realize, NOTHING have you done...
Left to die with only friend... You were born for DYING [cool] [beer]

Автор: Diandimov   
Дата:   02-12-11 18:52

Нищо ново не казвате, колега.

Автор: TNT   
Дата:   02-12-11 18:54

Ей Коинс... успокой малку топката.

Между началото и края има един промеждутък там... забавно е

Автор: CyberGene   
Дата:   02-12-11 18:55

кнартист, сега започнах да разбирам какъв точно е твоят случай - ползваш фоточворума като туитър - нова тема за всяко нещо, дето ти дойде на акъла [smilie18] А би трябвало да го ползваш като фейсбук - правиш си една темичка и само в нея всичко - статус ъпдейти, любими клипове, мисли и т.н. [smilie3]

Дата:   02-12-11 18:59

Diandimov, съвсем вярно, колега... ама пък по някаква извратена причина някак ме кефи... имам чувството, че ви ходя по нервите, което всъщност ме радва [smilie18]

тинтири, нЕма пък... тамън съм си в промеждутъка, та ще си го използвам как ми скимне... освен ако не си организирате някакъв ала граждански (форумски) съд и ме екскомуникирате [smilie25]

CyberGene, прав си И ти... има нещо такова, откак си потурчих туитъра... ама що пък не все пак де... нали ужким беше един вид ала "свободна" зона [smilie8]

Ае ви [beer] [beer] [beer]

Автор: мара   
Дата:   02-12-11 19:04

голям си позьор[smilie5]
добре, че си кадърен да снимаш. ако се отдадеш на безсловено поприще даже може да достигнеш висини [smilie18]

Дата:   02-12-11 19:08

[smilie18] [smilie18] [smilie18] маре бреееее https://photo-forum.net/joro/emoticons/250.gif

Дори и да ми се отдаде, не бих си заразял словесното Чворчество, поне докато все още знам, че с него мога да те дразня [smilie25] [beer]

Дата:   02-12-11 19:14

Имам си кауза (поне едничка да си имам и аз) - все някой трябва всеки ден да ви напомня за Memento mori https://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0114.gif

Почти няма значение как, важното е... пого да става [smilie18]

Life's a piece o' shit, when you look at it... so... Always look on the bright side of DEATH https://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0114.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/392.gif [smilie25] [beer]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   02-12-11 19:20

И това ще преживееш/м

Дата:   02-12-11 19:32

Кайзере, вярно е... поне до време... for life is quite absurd and DEATH's The Final Word [smilie3] [beer]

Дата:   02-12-11 20:42

Днес мамка ми стана на 70... и основното, което каза, е, че нямала да има следваща кръгла годишнина - не искала... еми, Хепи, мамо! [beer]

Everybody's gotta live... And everybody's gonna DIE [thankyou] [beer]

Ама тортата беше бижунка [smilie24] [beer]

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/384327_2195375923447_1218675247_31725744_523234162_n.

Публикацията е редактирана (02-12-11 20:45)

Автор: CyberGene   
Дата:   02-12-11 21:36

Тя влиза ли изобщо във форума на тая възраст? [smilie10]

Шегувка [smilie3] Майка ми е на 63 и основното й занимание всеки ден е да рипва аудио ЦД-та с класическа музика, прави ги на флакове, заедно с лог, cue-файлове и всичко, което си трябва и след това ги ъплоудва по разни торент-тракери [smilie10] Това е съвсем сериозно!

Честито на твоята [beer]

Публикацията е редактирана (02-12-11 21:39)

Дата:   02-12-11 21:49

[smilie5] CyberGene, аз пробвах баш с това да я изнудвам да се интернетства - пусках й онзи британски продавач на жисиеми, дето пее Несун Дорма почти като Павароти, разни идейни версийки на любимата й Каста Дива... а сега и събра сума ти задочни фейсбукски поздравления, та каза, че по Коледа щяла да се престраши да започне да се учи на интернетстване [smilie8]

Много мерсаж и от нейно име [thankyou]

А аз ще черпя с една моя любима и по-контровършъл версийка на Casta Diva [cool] [beer]

А, бай дъ уей, нали и за зимните спортове споменавах... та и операта сигурно би спечелила, ако вместо като Монсерат Кабайе и Гена Димитрова певиците изглеждаха като въпросната
Филипа [smilie8] [beer]

Публикацията е редактирана (02-12-11 21:59)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.