Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за триене
Автор: баби-играят-с-теб   
Дата:   30-11-11 01:40

[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Бензинова резачка за дърва.
Дата:   30-11-11 01:41

Да споделите опит за марка и модел (бензинова резачка), нещо до 450 лева. За лична употреба. [smile]

Автор: boyanb   
Дата:   30-11-11 01:53

ако имаш пари хускварна
ако не поне партнер

Автор: exo99   
Дата:   30-11-11 02:08

Може и на Спарки.

Автор: baraba   
Дата:   30-11-11 03:27

има китайски по скадовете за 70лв да ти кажа реже яко.. а и да и стане нещо ще я хвърлиш спокойно.. виждал съм такива складове в хасково в тях се продаваше и бензинови генератори за ток , знам че имат и сайт но не го помня вече , аз лично режа с китаец от мистър бриколаж и за домашно си реже перфекно само съм му сменил веригата с такава на штилка, същия размер на хускварната беше скъп с повечко зъби е от оригиналната китайска но си реже баш.. сигурно щилката а и хускварната са хубави ама то си е като при фотото спрямо джоба си купуваш какво ти е кеф

Автор: Gruyu   
Дата:   30-11-11 08:33

аз имам Щил, на сестрата мъжа и мин.година си купи Хускварна, най-малкия модел за 380лв мисля беше
тва е - едната от двете марки!, и гледай да имаш постоянно смазване на веригата, че иначе се изтъпява бързо, има едни каналчета за смазването, които се запушват от стърготините

Автор: tonyf   
Дата:   30-11-11 09:17

С каква дължина на шината ти трябва и колко киловата? От това цената се влияе много. Ако ти трябва малка, за дръвцата за камината и държиш да е маркова, в момента в Хускварна продават една с 35-см шина за 349 лв, с мощност "хоби" клас, май 1.4 kw. Ако ти трябва примерно с 45-см шина, по-мощна, такава на Хускварна ще е доста по-скъпа, но има едни Raider в Бриколаж, 45см, 1.8 kw, 2 г. гаранция, 180 лв.

Автор: Todd   
Дата:   30-11-11 11:33

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/tqds3471.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/fqkh1487.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2011-11/lxxi0243.JPG

Хускварна или Щил - всичко друго е компромис !!![cool] [cool] [cool]

Автор: niki_s   
Дата:   30-11-11 11:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   30-11-11 11:54

Най-малкия вариант като модел, не е нужна за профи работа. Има резачки по-стотина лева при нас, някакви китайски машинки, някой хора са доволни, други не са доволни, гаранция не се предлага.

Автор: Todd   
Дата:   30-11-11 11:57

650 кинта дадох някога за моята - 42 кубикова .Идеална е за къщна работа !!!

Дават ги на изплащане .Сглобявана е в щатите .Работи безупречно вече 4 години .

[smilie7]

Автор: terminator   
Дата:   30-11-11 13:13

Преди месец купих малко на шега на баща ми една от тези - за 100лв. китайските. Дори цената е с включен транспорт до където трябва. Аз я поръчах предния ден през сайта, на следващия беше в офиса на куриера в Ст.Загора - пратката е от Силистра. Баща ми отива, дава 100лв., взема и реже. Като за селска работа - да отреже некое дърво или да нареже 1-2 кубика дърва за камина за 2-3 дни без да си дава зор - върши прекрасна работа.

Линк - Моторни триони

Автор: CB450   
Дата:   30-11-11 22:41

Само Stihl или Husqvarna! До първата повреда ще са нарязали сто пъти колкото китаеца и за разлика от него ще я преживеят(има сервиз и части).
Скъперника плаща два пъти!
Преди време един комшия с неговата Дружба се попоти над две нащи дървета.Да не говорим за изгореното и изтекло гориво.Когато накрая тя загасна, заклинена в дървото, до нас спря преминаваща кола.Човека извади от багажника една малка Stihl-ка и разфасова дървата за норматив.Когато му предложих пари поне за горивото той каза, че едва ли е изгорила и половин литър!

Публикацията е редактирана (30-11-11 23:54)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.