Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Под прикиритие
Автор: Myth   
Дата:   28-11-11 23:16

Е последния епизод простооооо....ами кърти, няма такива мутри няма такива моменти... всъщност най-добрия от трите български сериала, като забелязвам особено в последния епизод в много положителна и идиотска посока (положителния) смисъл, като започнем от правилния саундтрек, та стигнем до идиотските моменти напомнящи филми на Тарантино и Гай Ричи... ами кефя се че виждам такава българска продукция. Какво е вашето мнение?

Отговори на това съобщение
 Re: Под прикиритие
Автор: atrifonov   
Дата:   29-11-11 00:32

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [cool]

Автор: asahi   
Дата:   29-11-11 00:38

Голяма смъртност в този филм. В Стъклен дом го дават по-лежерно.

Автор: CyberGene   
Дата:   29-11-11 00:46

Фен съм на сериала, май е най-качественият български засега [smilie24]

Автор: sasas   
Дата:   29-11-11 08:25

На 34:30 - много яка сцена [cool] [cool] [cool]

"Тихо бе.. Тихо бе!" [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: Стефан   
Дата:   29-11-11 09:19

Е, най-после да се появи тема и за най-добрия български сериал в момента [cool] Въпреки че е най-криминалния в същото време е и най-реалистичния особено в сравнение със засуканите интриги дето завихриха в някои други с участието на наши съфорумци [smilie3] А това си е постижение - хем да запазиш връзка с действителността, хем да вкараш такива тарантиновски моменти. [cool] Определено има наистина шансове да постигне международния успех дето му гласят [smilie24] [smilie8]

Дата:   29-11-11 09:43

Двете мутри надвесени:
-Да не мислиш, че на Гелето му е лесно
-Стига пич, той беше един от нас...ае
-Ники в тебе ли са ключовете от таксито?
-Не бе пич, нали ти кара
-Да бе аз карах...аааа.. ма ти не ги ли взе?
-Не, аз го застрелях

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Или полицаите като разпитваха жената на убития депутат
-Щяхме да ходим на театър
-На кой театър?
Но момента трябва да се гледа[smilie5] [smilie5]

Да това с "Тихо, бе тихо" беше култово [smilie5]

Също сцената със сплашването на другия дилър в джипа и др. Як беше тоя епизод

Автор: Стефан   
Дата:   29-11-11 09:58

То на тия двамата все така им върви когато трябва да ликвидират някой колега още от първи епизод на първия сезон - тогава като гръмнаха бившия охранител на Сънито на път уж за Боровец трябваше да вървят 20 минути до другата кола щото на единия наистина му се е пикаело, пък другия помислил че това е мястото където трябва да "самоубият" жертвата [smilie5]

Автор: marrio31   
Дата:   29-11-11 11:00

и на мен много ми харесва[cool] мисля че единствено ролята на Мартин може да се изиграе доста по-добре от друг..

Автор: hebros   
Дата:   29-11-11 11:49

Мартин е малко слаб като актьор. Декламаторче е . Дори манекенката в ролята на Съни е много по-добра. Иначе Джаро кефи като игра и оная адвокатка със змийския поглед също

Дата:   29-11-11 11:56

За Мартин май всички сме на едно мнение, но се свиква, да приемем че героя си е такъв, какво да се прави не може всичко да е 6

Автор: hebros   
Дата:   29-11-11 12:04

Е не е така, главната роля трябваше да е поверена на много добър актьор. Тоя декламира.

Автор: jivkojj   
Дата:   29-11-11 12:07

Може би трябва да му редуцират репликите. Когато се опре до бойни сцени и екшън - добре се справя. Отвори ли уста - край - разваля всичко.

Автор: sasas   
Дата:   29-11-11 15:14

То на тия двамата все така им върви когато трябва да ликвидират някой колега още от първи епизод на първия сезон - тогава като гръмнаха бившия охранител на Сънито на път уж за Боровец трябваше да вървят 20 минути до другата кола щото на единия наистина му се е пикаело, пък другия помислил че това е мястото където трябва да "самоубият" жертвата

Тук ми беше най-забавно, че в крайна сметка го намериха с пистолет в дясната ръка, а се беше прострелял от лявата страна на главата -типичното самубийство [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Иначе от актьорите най-много ми харесва как играят Мариан Вълев (Куката) и Деян Донков. А Ивайло Захариев (Марто)... не знам, но на места се абстрахирам от това как си казва репликите, защото се получава едно ...странно.
Но от българските сериали, за мен този е най-добрия. Никога не са ми харесвали кой знае колко полицейските филми/сериали, но и този сякаш не е точно такъв. И наистина сякаш напомня на някои сцени от филми на Тарантино и Ричи.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.