Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Нищо не казахте за Турция...
Автор: Diandimov   
Дата:   25-11-11 04:55

Или - както е на английски - за turkey.

Пекохте ли, ядохте ли пуйки?
Или сте неблагодарници?

Аз нямам пуйка, само мусака и малко уиски...
Щото съм неблагодарник.

Отговори на това съобщение
 Re: Нищо не казахте за Турция...
Автор: christal   
Дата:   25-11-11 05:49

Тук продават "хамерикански" пуйки. Пакета е огромен и е американския звезден флаг. Аз бях в магазина с шалвари в същата разцветка и с тениска "Harvard" в студа.

Диане, пуйките са ми изключително симпатични, та да ги ям от благодарност за каквото и да е.

Що няма "ден на отвратеността"?

Автор: Djogata   
Дата:   25-11-11 05:59

Що ве, Обамата официално помилва две пуйки. Традиция ръ'йш ли, от времето на Ейбрахам Линкълн.

Това си е американски празник, за американците. Аз имам само замалко тук, имам само бегла представа за какво става въпрос, и си нямам никаква идея как точно се чества (с изключение на печената пуйка). Така че не съм се засилил да го чествам. Е, опекох там някаква птица (патица, че пуйката е 10 кила, няма кой да я яде), бутилка вино и това е.

Автор: christal   
Дата:   25-11-11 06:18

Мани, как се заровиш в легитимните причини за тоя празник и това, което реално е станало излиза, че традицията повелява да благодариш за убийствата на един огромен брой хора.

Обамата помилвал две пуйки. Бляк [smilie23]

Дата:   25-11-11 06:22

И мен не ме кефи тоя празник.

Пуснах питанката щото си спомних че преди 10 години колегите ми в БГ доста купуваха пуйки на този ден, та викам да проверя доколко сте се амеркантилизирали.

Автор: TODD   
Дата:   25-11-11 06:57

Мисирки не ям !!!![smilie23]

Автор: sunnyshot   
Дата:   25-11-11 07:22

Аз пък чакам някой да ми пожелае хубав празник, вместо да философства колко тъпо било това и онова [thankyou]

https://photo-forum.net/static/forum/2011-11/iyjf0545.JPG
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/380926_10150562156969867_136482514866_11694823_169209

Автор: shtukov   
Дата:   25-11-11 07:32

Преди 20-на дена ми подариха една пуйка 15-20 кила. Разкарва се на воля из двора. Ако не загине по Коледа, сигурно ще си умре от старост, спокойно в съня си. Поне кокошките ми така правят..
А иначе за Турция какво да кажа - от близо половин век, пенсионира гражданите си на 41 г. жените и на 45 г. мъжете...
Та да се чуди човек, американците ли да гони или комшиите.
Вие какво ще кажете а?

Публикацията е редактирана (25-11-11 07:39)

Автор: alsash   
Дата:   25-11-11 08:11

Турция видимо върви напред и нагоре!

Дата:   25-11-11 08:36

Щом се пенсионират на 45, значи умират по- рано.

Човек живее около 15 години след като се пенсионира, това е.

Не мога да преценя кое е по- добре: да се пенсионираш на 65 и да умреш на 80, или да се пенсионираш на 45 и да се гътнеш на 60.

Автор: bairi100   
Дата:   25-11-11 08:51

Значи от Турция съм впечатлен,но американизацията в Балкана,даже един атмосферен фронт не може да издаяни[smilie18] [beer]

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   25-11-11 09:27

Ами и ние как празнуваме Коледа? Колим прасе[smilie18]

Дата:   25-11-11 09:33

Статистиката сочи, че средната продължителност на живота в Турция е точно колкото в БГ и 4-5 години по-малко от тази на американците. Не знам на каква възраст се пенсионират албанците, ама живеят колкото американците.

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   25-11-11 09:36

Дай да я видим тази статистика, че малко не и хващам вяра. Само да не е правена в Турция. Не можеш да ме убедиш, че в някое порганично кюрдско село живеят толкова дълго, колкото в Алабама например. Дори в Айтос може да са по-дълголетни

едит- оп грешка, сега вникнах в поста[beer]

Публикацията е редактирана (25-11-11 09:37)

Автор: ejko   
Дата:   25-11-11 09:44

В САЩ много се бачка и не живеят чак толкова дълго... Все пак в Албания живеят малко по-малко. Но в крайна сметка това няма общо със стандарта, поне не на 100%. В Куба живеят дълго, колкото и в САЩ, а на дали проституирането от 13 годишна възраст им повишава чак толкова средната продължителност. Всичко си е до ген... В БГ май е като в Унгария, Литва, Саудитска Арабия, Китай и т.н. държави, който като начин на живот и като стандарт нямат нищо общо...

Автор: Todd   
Дата:   25-11-11 09:49

И някой сега искам да ми каже кое е определящото за продължителноста на живота ????

Изтягането на дивана или тичането след козите по баира ????

Копането на нивата или тренировката във фитнеса и нагълтването на секви синтезирани помии ????

Все трябва да знае някой ко е това дето те държи жив по дълго време ???

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Сигурно гледането на сериали и хрупкането на чипс е добра основа за дълголетие [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   25-11-11 09:57

На американците им е къса средната продължителност на живота (къса като за развита държава) заради гадните хранителни навици и липсата на спортни такива (говорим средностатистически, държава голяма, хора - всякакви). Както и заради многото застреляни дилъри, хора без здравно осигуряване и т.н.

Японците живеят най-дълго от целият свят, а се съсипват да бачкат, повече и от американците. Ама плющят само риба и други сравнително здравословни храни. Затова и масата от японките и корейките имат хубави фигури - пък корейките са и едни хубавелки в лицата, шъ ги схрускаммм [smilie5] [cool] [cool]

Автор: navy   
Дата:   25-11-11 10:00

Дай една корейка насам [smilie7]

Автор: bairi100   
Дата:   25-11-11 10:01

Според задълбочено проучване сред високопланински пастири-дълголетници,като основна причина за дългия,без болести живот се оказва.....вниманиееееее-некъпането[smilie18] .Водата отмивала естествения защитен слой на тялото[cool] .Най-здравословна програма за косъма на косата-немиенето[cool] .Аз добавям лични наблюдения за дългия и пълноценен живот сред българските планински животнобосове-псуването на воля[smilie18] [beer]

Дата:   25-11-11 10:05

къпането не вреди... препаратите вредят [smilie7]

Автор: ejko   
Дата:   25-11-11 10:08

Един българин роден в Япония не живее по-дълго от същия българин роден в Силистра..., примерно...

Дата:   25-11-11 10:13

Ежко, напротив. Българинът, роден в Япония, ще ръпа суши и сашими, докато онзи в БГ - свинско и боб чорба. Разликата в хранителните навици, при това натрупана за цял един живот, си оказва сериозно значение върху здравето и върху риска от различни болести, особено "лайфстайл болестите", или както на български се наричат болестите, засягащи основно определени, развити държави. Така че аз бих очаквал онзи, роден в Япония, да живее малко по-дълго от онзи в Силистра

Дата:   25-11-11 10:15

Демек и на Димов няма да му се отрази престоя у Вегас..

Дата:   25-11-11 10:20

боба е полезен [smilie7]

Дата:   25-11-11 10:24

Боба е велико нещо.
Особено с 1-2 стръка пресен лук.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.