Автор: Dani_Koev_BG
Дата: 16-11-11 22:11
Обявата: http://forum.laptop.bg/index.php?showtopic=24125
Спешно подарявам компилация от филми, лекции и обяснения за технология, която има приложение в медицината, селското стопанство, транспорта и други области. Примерно прави от водата нещо като нафта и други подобни приложения. Може да увеличава добивите в животновъдството, стабилизира ДНК-ато кото помага при дегенеративни заболявания като рак и Алцхаймер. Бартера е само за евтин лаптоп, максимум до 100-120 лева със звук и лан, без батерия. Моля, без коментари. Ако ви интересуват подробности без бартер, просто поровете няколко години в нета и готово
Малко по-надолу:
Просто видях в тази рубрика човек, който си иска да му подарят лаптоп. И аз нямям пари, и на мен много ми трябва. Още не лекувам рак. Още режем трупове. Но наистина знам как ще се лекува рак след 120 години. Знам и как, ако имаш дизелова кола, като пристигнеш да имаш повече гориво отколкото на тръгване. Технологията е просто идеална и за животновъдство селско стопанство. Знам, че има повечко приложения, отколкото може да му побере главата на човек, но утре като отидеш да запалиш колата се сети, че и бензина и водата се състоят от протони и електрони (неутроните са комбинация между протони и електрони) и значи, по твоята желязна логика, няма как едно и също нещо и да гори и да гаси огън, нали? Та, и на мен много ми трябва лаптоп, но не искам да си прося ей така без нищо в замяна. Срам ме е. А и който подарява заслужава за добрината да получи злато. Между другото с тая технология може теоретически да се прави и злато, но това не съм го виждал в нета никъде. Виждал съм само нафта
|
|