Автор: Kanonir
Дата: 19-07-11 02:46
Глей ся abc.xyz, да те питам нещо? Кажи ми какъв трябва да е Саакашвили та да тръгне срещу една автономна област - Южна Осетия с армия и танкове, за да си я вземел в Грузия.... и по тоя начин да даде страхотен повод на руснаците да го смачкат като гнида, както и да им даде страхотен законен включително и за пред света повод да се настанят с цялата си военна мощ на място което до тогава са се опитвали по политически начини да го изкарат повече руско отколкото грузинско. За мен поне има два варианта:
а. Саакашвили е откачен и се е надявал да му помогне големия брат от Америка, който все пак му помогна, но колкото да си остане на власт! Щото целия свят ако не призна Ю.Осетия, то поне призна, къде явно, като Германия, къде не толкова, като повечето други че Саакашвили е агресора. Единствено упрекваха руснаците за нереципрочния отговор.
б. Саакашвили е руска разработка нарочно сложен начело на Грузия за да им сервира Ю.Осетия на тепсия - (поне аз това си помислих като изкара войската и танковете)
Та кое от тия две неща заслужи неизмеримия ти възторг към Саакашвили, съответно и действията му по "самопризнанията" на фоттографите, или и аз сега да попитам:
abc.xyz ти нещо... така...по убеждение...или на заплата? Или със заплахи?
А?
Ама не няма да те питам такива неща, не ме интересува ничие войнстващо плиткоумие!!
|
|