Автор: 4given
Дата: 09-07-11 21:27
Аз съм от консервите с християнски принцип, ма при мен работи :) Т'ва, че бракът се крепи на любов си е пълна фантазия, кат се има предвид, че повечето хора не правят разлика между любов и влюбване. Второто се обяснява чисто химически и трае има-няма 3 години. Средната продължителност на брака в момента е 7 години.
Та моят брак се крепи на отговорност: заявили сме пред всички приятели, роднини и Бог, че ще се обичаме и грижим един за друг докато смъртта ни раздели. И си държим на думата. Чувства и емоции всякакви, ама ако от тях се водим, няма да изкараме дълго. Компромиси и възможност за избор - всеки ден. Няма друг човек, когото да уважавам повече от мъжо. Недостатъци - бол, но пък не познавам човек с по-добро сърце от неговото.
Най-голямото изпитание - възпитанието на децата. Толкоз търпение у нормален човек нЕма, та зор, ама ще се справим :) Взаимоотношенията с мъжо са приоритет преди децата (тук може да ме навикате), но смятам, че така е по-добре и за самите тях: дава им сигурност и виждат, че мама и тати са неразделен екип.
Оф, отплеснах се. Ама да има и женско мнение тук-там
|
|