Автор: luciferka
Дата: 07-07-11 06:59
Проблема е следният:
От няколко дни се нанесохме в нов офис /господ да я направи офис тази развалина/. Преди два дни забелязах една котка на терасата на отсрещният блок, която целия ден ''молеше'' на прозореца стопанина си да влезе. Нагоре-надолу, нагоре-надолу, жал да ти стане. Викам си.. може би са я забравили, ако утре положението е същото.. нещо ще се прави. Та.. вчера отивам на работа - котката все още е там, в същото положение. Оглежда надолу и се отказва, щото е на 6-тия етаж, или с часове нагоре-надолу. Хванах аз колежката за подкрепа и отидохме да видим.. за късмет ни отвори точно жената която живеела под апартамента с котката и ни разказа историята. Бил някакъв 70 годишен дядка, който я държал вече 5ти месец на терасата. Тъй процедирал, щом падне котката от терасата при опит да избяга, взимал следваща и така .. и така.. Звъняхме му, звъняхме, никой не отвори. Като се върнах в офиса, гледах дали ще има някакво движение /което много трудно се забелязва при наличието на 10 пласта мръсотия по стъклата му/ за да отида тогава. След около 2 часа, май видях нещо такова, за това направих втори опит, но .. пак никой не отвори.
Почнах наред телефоните 4ри лапи, някакви ''защита на котката'' ала-бала, познайте! Глас в пустиня. Чудя се защо въобще съществуват тези ... не знам с каква дума да ги нарека.
Молбата ми е следната... да дойде някой да ми помогне, в случай че не иска да я даде доброволно. Ще трябва да го държим докато взимаме котката. И може да се наложи да се чака с часове, докато отвори врата като реши да ходи някъде.
Сутринта имам работа до общината,след 12:00 мисля че ще съм приключила там. Като се върна ще направя опит и ако нищо не стане.. ще ТРЯБВА някой да ми помогне :(
|
|