Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Пенчо Кубадински
Автор: erotila   
Дата:   02-07-11 21:42

Ако някой не знае кой е по добре да не чете по нататък.

Историята е за тези, които винаги са им "подавали ръка". Както и при онова време, колкото и да си добър знаеш кой ще е партиен секретар на колектива. Да ли си партиен или не важното е да си плащаш вноските редовно. А че хабер си нямаш от действителността ... но това друга тема.

Та мисълта ми е:
Как в темата за БОДИГРАФИЯ, хем пращайте на мейла за участие, хем бирки раздават и блескавици стъкмяват, че и синхронизатори ще се ползват. Да не забравяме кой беше ПЕНЧО КУБАДИНСКИ. Нищо от строя не се е променило... героите са същите, все тези които дядо божи ги е погалил по русите къдрици!

Явно няма смисъл да се пълни мейла на бодиграфия явно се знаят участниците... или пък критерия е съвсем друг... алкохол!?

Отговори на това съобщение
 Re: Пенчо Кубадински
Автор: n1x0n   
Дата:   02-07-11 21:44

Човек, не знам дали нарочно го правиш, но винаги се изказваш толкова несвързано и непоследователно, че нищо не ти се разбира...

Автор: Kanonir   
Дата:   02-07-11 21:45

не стоплих, каква точно ти е мислата, ама аз съм си така!

Дата:   02-07-11 21:46

бе явно не само аз.... (самоуспокоявам се)[smilie8]

Автор: asahi   
Дата:   02-07-11 21:47

И в мен възникват едни основателни въпроси. Пенчо, ама не Кубадински, декларира, че е изцуцуркал кайсиевата. Какво ще извади гореназованият Пенчо да почерпи очакващите кайсиевица почитатели на кайсиевицата? А?

Автор: georgi969   
Дата:   02-07-11 21:47

пенчо кубадински с двата крака свински.Тоя беше ловец №1.след Бай Тошо естествено.

Автор: Jim__Beam   
Дата:   02-07-11 21:50

... Първо , помислих че е умрял ..... [smilie2]

После - като Никсън .... и Канонир .... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   02-07-11 21:52

Джиме ти в коя тема видиш човешко име и го погребваш бе джанъм, що така си се настроил тая вечер?[smilie5]

Дата:   02-07-11 22:00

... Начи не е умрял ..... уфффф , успокои ме ... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: gorbi   
Дата:   02-07-11 22:02

да преведа ако трябва.....[smile] [smile]

според мен авторът на темата твърди, че на бодиграфия-та участват едни и същи муцуни и независимо какво пращаш на мейла - няма да те огрее, защото не си от посветените да снимат цици.....
Аналогията навярно е с ловните дружински на Кубадински, в които не се събират ловджии а партийци от кол и въже, за да ядат, пият и харчат народни пари......

Дата:   02-07-11 22:08

Всякоа година повече от половината хора са различни и всяка година все някой мрънка за връзкарство, пък накрая се оказва, че има 1-2 свободни места и просто трябва да можеш да снимаш и да сложиш едни пари на масата...

Автор: tnt   
Дата:   02-07-11 22:29

ко таналу? [smilie8]

Дата:   02-07-11 22:47

[smilie18]

направо ме разсмяхте
нямам претенции ко да имам добре че са колегите ви че в цяла една държава няма кой да събере хората да творят. Нямам претенции, от къде ви хрумна, че пък организаторите са корумпирани и са "нагласили" участниците. Хората на изкуството са хора на Изкуството, няма как да ви минават такива мисли в главите!

Но това /пак да го напиша още по просто/, хората организират нещо, дано да не е само още по слабо от миналата година. Хората организират нещо пускат тема, че набират участници, които се определят по правила има ги всяка година, не знам дали не са променени, но ги има. И нали трябва да се ИЗБЕРАТ кои да са, т.е. на дата 54 септември /примерно/, организаторите избраха:

този, онзи, тази, оная,
1
2
3
...

как преди тази ми ти дата някой си / не знам как се пише в множествено число/ ЗНАЕ че е избран и че ще пие... БИРА.
Това не е ли пленер за ФОТОГРАФИ!?

Автор: sirkhann   
Дата:   02-07-11 22:48

Автор: tnt
Дата: 02-07-11 22:29

ко таналу?
---

Ганг-банг с краставици...

Автор: Kaloyan_Radomirov   
Дата:   02-07-11 22:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   02-07-11 22:54

пенчо кубадински с двата крака свински

пенчо кубадински с триста зъба свински [smilie5]

за кво си говорите тук? [smilie21]

Автор: georgivelev   
Дата:   02-07-11 22:54

Абе, Гоце по-голям ловец ли е от Пенчо Кубадински и Тошо-кърпения чорап? Питам просто за информация, разбирате ме, нали.

Дата:   02-07-11 23:25

.. Ко риечи за чичо Гоце

... няа го закачате , еййй ... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   02-07-11 23:40

как преди тази ми ти дата някой си / не знам как се пише в множествено число/ ЗНАЕ че е избран и че ще пие... БИРА.

Не всеки, който приказва отива, и не всеки който отива - отива да участва в пленера. Компанията е супер, често отиваме за ден-два - просто да се видим,не да участваме. Не знам каква е драмата.

Дата:   02-07-11 23:50

[smilie24] разбра ме

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.