Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Компания за байкване си търся
Автор: Knartist   
Дата:   16-05-11 22:14

Ама не просто за небрежна разходка, а за леко по-спортивно - да се поизхарчат повечко калорийки... из/около София (примерно катерене по Витоша)... евентуално комбиниране с щракане на нещица [smilie8] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Компания за байкване си търся
Автор: 1vo   
Дата:   16-05-11 23:10

На Витоша е малко неприятно да се качваш с байк в момента. Има много пясък по шосето и като мине кола 5-10 мин. след това е страшен прахоляк.

Аз си го бутам байка по пътеката от княжево към златните, после спускам [cool]

Дата:   16-05-11 23:17

Е, то спускането е после за наградка за бъхтенето... иначе аз имам и да свалям бая килца, та затова ми трябва и да се поизпотя повечко [smilie5]

Автор: 1vo   
Дата:   16-05-11 23:27

Аз също, и поради тая причина не ща да бягам или да слизам пеша за да си щадя ставите. Ако си мислиш, че от Княжево нагоре няма да се поизпотиш... [smilie5]

Дата:   16-05-11 23:36

Не бе, то аз си знам, миналата година 5 - 6 пъти се качвах до Копитото и Златните... и бях си възвърнал формата... та пак си ме влече така, ама евентуално и други местенца, компания и т.н.

Автор: vga   
Дата:   16-05-11 23:47

Аз в четвъртък, при добро време, потеглям от София за град Рила. Ако се интересуваш от шосейни 100 километра свиркай :)

Автор: tofo   
Дата:   17-05-11 09:26

Редовно катеря Люлин. Чак до върха има бутане само на 2 места по 20-30 метра. Има артък от асфалт до горе.[shtrak]
Пусках два пъти по пътеки надолу, ама не улучих къде. Едни дърги вертикални каменисти писти...[smilie8]
Става и Банкя, Дивотински манастир, катерене до х.Люлин, пускане по един асфалт до с. Люлин, г.Бучино, м.Бучино , Суходол и така...

Публикацията е редактирана (17-05-11 09:37)

Автор: ivanov.10   
Дата:   17-05-11 09:37

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   17-05-11 19:59

Аз днес покарах малко и се оказа, че съм в по-трагична форма, отколкото предполагах... на първия по-сериозен хълм "ударих стената" [smilie2]
Явно 10 килца отгоре, повече от половин година без спортуване, кутия и половин цигари и по три бирички не помагат на формата [smilie8]

Та, vga, мерси за предложението, ама явно още не съм за таквиз геройства (а едно време бях)... може най-много да вземе да се пробвам да те изпратя до първите хълмове и като сдам багажа да тръгна наобратно, че да не те бавя [smilie8]

Та, в общи линии, ще трябва постепенно да си повъзвърна формата и тогава да започна пак с героичните катереници [beer]

Автор: TheBossBG   
Дата:   18-05-11 09:53

Май това юркане по Витоша не е за дълго почивали :) Що не пуснеш до Банкя(може и с автобуса от метростанцията)? Там от гарата хващаш наляво към резиденцията, на площадчето пред нея или в ляво и нагоре през гората, или през нея и към язовира. От там, ако си уморен се прибираш през Михайлово(по автобуса) или пак в ляво и нагоре към манастира. Като за начало е добър маршрут. Имах някъде описание на маршрута, ако те интересува - ще ти го метна някъде. Но трябва да имаш "комп", за да си мериш разстоянията.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.