Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Гледам и невярвам! И такива ученици има : (
Автор: sail_away   
Дата:   24-10-08 00:42

http://www.youtube.com/watch?v=vVvstlQIQNc&feature=related
Аз просто съм без коментар. Всякаква липса на уважение, възпитание и какво ли още не.
Оставам трибуната на вас.

Отговори на това съобщение
 Re: Гледам и невярвам! И такива ученици има : (
Автор: Amigo   
Дата:   24-10-08 00:46

стига бе, това не може да бъде! [smilie10] [smilie10]

Автор: IvcheTo   
Дата:   24-10-08 01:24

може и е факт от години

и нямам идея какви малоумници растат [smilie23]

Автор: Grandpa   
Дата:   24-10-08 01:52

абе махнаха ли ТВУ-тата?

Автор: Pulsar   
Дата:   24-10-08 02:05

И това се случва в Пловдив, който винаги е твърдял, че е град на интелигентни хора... Да не говорим, че живея точно на 3 минути от там... Срам ме е, че съм пловдивчанин... Но проблемът е още по-голям отколото изглежда... И започвам да си мисля има ли смисъл изобщо да седя повече в тази държава, защото смисъл да се остава очевидно няма. Аз лично не бих позволил на децата ми да се превърнат в такива изроди... Жал ми е за този народ, но сам си е виновен...

Автор: Славов   
Дата:   24-10-08 06:38

Децата се качват на главата, на този който им го позволи.....
И учителите са същите......

Автор: Stoychev   
Дата:   24-10-08 06:45

Grandpa, вече ученици спряха да се гонят. Гонят се в крайни случаи - я утрепал някой (не дай Боже), я употребил огнестрелно оръжие (тук не съм сигурен, може да мине само със среща с педагогическия съветник) и за друго всъщност не се сещам.
Говорил съм с учители по този въпрос: директорът не искал да гони, понеже колкото по-малко са учениците, толкова по-малко пари щели да идват за училището. Не вярвам едно лайно да вкарва 50-100 лева в училищния фонд всяка година.
Иначе във всяко училище има дори много по-стряскащи случаи, но просто се крият, за да не спаднел авторитетът на учебното заведение. [smilie23]

Автор: Стоев   
Дата:   24-10-08 07:37

[smilie10]

Автор: mayflowerbg   
Дата:   24-10-08 07:46

Този скандал стана миналата година, отразиха го по медиите. Учениците се бяха опитали да спретнат компромат на учителката--очевадно е, че всичко е нагласено. Даже един от родителите, мисля че на "потърпевшото" момче, заяви пред телевизията, че се наложило да го "води на психолог", защото детето му било много стресирано. После нещата се обърнаха срещу самите ученици, но не съм сигурна дали някой беше наказан. Учителката вече беше наказана според думите на директора.

Така както вървят нещата след 10-15 години няма да остане и кьорав даскал в милото българско училище. А Stoychev е абсолютно прав--не ги гонят от училище заради сумата, която държавата внася, която обаче е някъде около 900 на ученик, а 100 лв както мисли той. В замяна на това доста даскали, бяха уволнени или съкратени напоследък. Останалите са на дозживяване (кой докогато издържи), а младите не искат да учат за даскали по разбираеми причини.

Автор: fundamental   
Дата:   24-10-08 07:49

[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: vladihg   
Дата:   24-10-08 07:49

Заради тези дебили непрекъснато се търсят учители по английски в техникумите...Директорите защитават винаги олигофрените в конфликтни ситуации за да са "добри" и понеже знаят че учителят няма да издържи дълго на тия гаври.А и бащите на тия отрепки често са мастити бизнесмени които "спопнсорират" разни училищни инициативи...затова и крилцата на тия идиотчета растат - защото знаят че са недосегаеми.[smilie23]

Автор: likeduh   
Дата:   24-10-08 08:01

Съпругата ми е психолог към консултативен кабинет в едно от добрите ОСНОВНИ училища в града...не е истина с какво се сблъскваме всеки ден.....

Автор: boink   
Дата:   24-10-08 08:37

ми дебили са това е ясно, но ТЕ са бъдещето?

Автор: ejko   
Дата:   24-10-08 08:59

според мен учителката имаше превес в схватката...! ПОмня когато беше скандала, но мисля че заглавията бяха грешни.., трябваше да кажат истината- не "Ученици бият учителка в час", а нещо от типа "Некадърни ученици се опитват да бият учителка и стават смешни". ПО възпитателно щеше да е..., поне малко унижение:)))

Автор: matataupa   
Дата:   24-10-08 09:11

Затова надеждата е в малките градове, където някак народопсихологията се е запазила близка до тази от комитските времена. Защото имам приятел, който все още преподава в техникум в Монтана. На 27 започна, на 30 е сега. Прати един от милите си ученици в Болница, след подобно поведение му взе мярка за шапка с облегалката на един стол, който преди това полетя към него.

Полсе на дискотека, съвсем цивилно, по лични причини сплеска още двама- сега е ВИП персона в училището- и го уважават[smilie24]

В класовете му са като мухи, в другите, почти, защото Ицката винаги може да влезе в чужд клас...[smilie5]

Или съвсем категорично заявявам, че за тези саморазправата е единственото нормално, безопасно и ВЪЗМОЖНО решение. Но по- скоро за тези въоПще няма решение...

Публикацията е редактирана (24-10-08 09:15)

Автор: sail_away   
Дата:   24-10-08 10:08

За учененик в училището се полагат около 1300 лева, но до самото училище незйно защо стигат по около 800 лева. Тъпото е, че общините взимат от по-големите училища за да дават на по-малките. А защо затварят училищата и читалищатата по селата. Ами много просто. Далавери! Сградите са много убодни за малко хотелче много стай. Няколко такива случая има вече.
А иначе не във всички училищата са такива учениците. Само в по пропадналите техникуми предполагам, но със всички учители, които разговарям казват, че със всяко поколоение все повече се развращават и са все по-зле. Нямало переспектива, нямало оправия. Сега, когато заплатите на учителите са малки, никой не иска да стане учител, нямат никакъв респект и уважение и поечето са пред пенсиониране, какво ще стане ? Ще ес пенсионират, ще трябват нови бройки, кои ще те ? Ами хората, които не са могли да влязът с нищо друго, само с педагогика. Ще дойдат едни некадърни учители, че образуванието ще отиде у Убразуванието. Трябват реформи и то бързо! Още не е загубено сичко, могат да се опраят нещатата само да се вземат в ръце господата от МОН.

Автор: НАСОО   
Дата:   24-10-08 10:10

до осми клас учех в много морално изпаднал клас - класа на спортягите на училището и си спомням като ни сложиха втория срок преди завършване една току що завършила даскалка по английски как двама дивака редовно я цомбеха.. а тука некви смешковци гледам

Автор: Insight   
Дата:   24-10-08 10:11

Много тъжно ...

Дата:   24-10-08 10:16

sail_away - има много случай. Но първо преди да ги закрият и продадат, взимат някой проект за половин до милион, ремонтират училището като много перспективно, сменяват дограма, врати и т.н. и като изтече гаранционния срок- година макс. две го закриват и продават на неква смешна цена дето не е и 1/3 от цената за ремонт

Автор: E.Stanev   
Дата:   24-10-08 10:17

Хайде и аз да се обадя понеже имам лек преподавателски опит [smilie5] Когато завършвах преди две години бакалавърската трябваше да карам стаж 4 месеца в някое училище като преподавател по география. Какво да Ви кажа, до 6 клас учениците са ще годе читави, не ги е ударил хормона и не правят много глупости, лесно се опрявях с тях. След седми клас са изпусната работа, добре, че имаше повече момичета и минахме по-леко, а и нали бях стажант все пак и им пишех само шестици и не правиха много проблеми.

Иначе ако държавата не вземе строги мерки в рамките на следващите 10 години по въпроса с образованието и по конкретно със заплатите о прочее работи, смятайте че всичко отива по дяволите.

Дата:   24-10-08 10:20

държвата е курва а закона педерас[smilie3]

Автор: tutttifrutti   
Дата:   24-10-08 10:22

ами изродчета.Ама и родителите им са виновни, че са ги изпуснали така. Те и хормони хич не им прощават,ама и ние сме карали пубертет...[smilie8]

Автор: exidus   
Дата:   24-10-08 10:24

ей в такива моменти ми се иска на учителите да им е позволено да използва оръжие... малко естествен подбор... в училището с автомат [smilie11] ...

Автор: E.Stanev   
Дата:   24-10-08 10:25

И това е вярно, там са проблемите[smilie3]

Автор: Amigo   
Дата:   24-10-08 12:15

Имаше един филм с Том Беринджър - THE SUBSTITUTE [cool] Май само такива даскали трябва да се назначават вече [cool]

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.