Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Утре 09.04 ще чистите ли?
Автор: Nushenceto   
Дата:   08-04-11 16:43

много се извинявам ,може и да е пускана вече такава тема...

Аз лично мисля,че е наш дълг като хора, които живеем в тази държава,колкото и да не ни харесва държавата,поне заради природата да излезем и да почистим...
И не ме интересува мен специално,че някой друг е направил боклука, а не съм аз...
Защото ще има много хора, които точно поради тази причина няма да го направят,защото ще си кажат,ами не съм правил аз боклука да си чистят тези, които са го направили....
Това е великата олигофрения на българина,че винаги гледа другите,а не гледа на него да му е добре...
За мен специално е дълг и дори мисля,че ще ми е приятно да почистя поне около блока си с приятели от блока и комшии-надявам се да има повече такива хора,за да се погрижм за прекрасната си природа [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Утре 09.04 ще чистите ли?
Автор: vizov   
Дата:   08-04-11 16:48

Тя темата беше пускана вече, ама потъна дълбоко. Ние вече си изчистихме и пак ще си изчистим, когато това е нужно. Що само утре и що само когасто една смотана телевизия е решила да си направи реклама.

Ето тука е доста по-смислената кампания, върху която паразитират бТв.

Автор: Amigo   
Дата:   08-04-11 16:48

вече си изчистих апартамента [smilie6] боклук навън не правя, свинщините на други няма да чистя, хау [smilie25] [smilie25] който го чувства като дълг, да го изпълнява [smilie24] [thankyou] [thankyou]

Автор: mildol   
Дата:   08-04-11 16:53

Ще се включа,че ми писна от боклуци[smilie24]
https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/ceqv1006.JPG
http://vimeo.com/21595196

Дата:   08-04-11 16:54

Амиго,докато има хора с твоето мислене и мнение-няма да се оправят нещата...
не е само до дълг,а до това,че за разлика от теб аз явно обичам и навън да ми е приятно,а не да живеем в тази мизерия.
Аз също не си хвърлям боклука,дори билетчето от транспорта не хвърлям на улицата,не мога просто ми е много неудобно и дори и да е супер мръсотия такова ми е съзнанието...
Как може в другите държави да е чисто и да имат такова възпитание,тук да сме толкова ниско паднали...
Ами явно на повечето хора им харесва да живеят в кочина.
ако не се направи първата крачка и не започнем да мислим за природата си винаги ще е така...

Публикацията е редактирана (08-04-11 16:56)

Дата:   08-04-11 16:58

Нуше, мога да ти кажа къде да отидете да почистите с твоите съмишленици [smilie25] [smilie25] и да отидеш да снимаш след няколко месеца на същото място, да видиш дали ще познаеш, че е чистено [smilie5] [smilie5] [smilie25] [smilie25] младежите и учениците да чистят, да се учат на труд [smilie24] [smilie5] [smilie5] ама вземете с вас и малко индианци да ги понаучите и тях [smilie18] [smilie18]

Автор: lillia   
Дата:   08-04-11 17:11

Че ние си чистим гората в Рударци. Лятото е най-страшно когато планинарите и плажуващите се разхождат навсякъде. Съответно навсякъде е с боклук, който ние трябва да почистим. Собствениците на плажа не чистят отвън

Автор: Lalinda   
Дата:   08-04-11 17:12

Аз си чистя всеки ден, даже в някои дни като днешния - по три пъти.

За съжаление, заради вятъра е много вероятно утре вечер да е далеч по-мръсно отколкото преди почистването, тъй като мнозина като Амиго, които са почистили жилищата си, ще изнесат гюбрето до препълнените кофи, а вятърът ще го разнесе навсякъде.

Ние сме замислили по-масивна акция, а именно да подрежем всички израстъци около стволовете на дърветата покрай пътеките, а и знаменитата шипка на пътя за Общината, която от години служи само за кошче за отпадъци.

Дълг ви е, ако наистина сте решили да чистите боклука на останалите, да ГО ПРАВИТЕ ВСЕКИ ДЕН.

Писах в сайта на БТВ, че това да изчистим България за ЕДИН ДЕН ми напомня за филма ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН.

Замисляли ли сте се някога, че "Сливи за смет" е българска НАРОДНА приказка и че населението е готово да изчисти боклука си само срещу някакъв КЕЛЕПИР, па бил той и безплатни сливи?

Сигурно ще се изненадате, но поради факта, че чистя всеки ден, често бивам заговаряна именно от РОМИ, които казват, че българите ЦАПАЛИ НАРОЧНО.

Винаги се съгласявам.

В заключение само искам да кажа, че нямам как да е едновременно и чисто, и мръсно, и че чистя, за да е ХУБАВО.

[smitten] [smitten] [smitten]

Вчера се спрях пред шатрата на входа на Борисовата градина, за да поискам плаката на кампанията за домашния ми музей.
Всяка година си вземам от плакатите им, но не виждам София или България да става по-чиста...

РАЗБИРА СЕ, НАОКОЛО НЯМАШЕ ОПАШКА ОТ ЧАКАЩИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В КАМПАНИЯТА ГРАЖДАНИ ИЛИ ДОРИ СЕЛЯНИ.
Човекът се изненада, че искам само плакат и ми предложи от вече готовите ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ: чувал за смет и ръкавици, увети в плаката на кампанията...

А, да, писах в сайта на телевизията, че чували за смет и ръкавици се продават във всеки супермаркет и будка за домашни потреби и че Общината едва ли е единственият посредник...
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Така, както вие си купувате от най-хубавите фотоапарати и аксесоари за тях, аз пък купувам от най-здравите пликове и удобни ръкавици... Всеки с хобито си.

От моето поне става по-чисто и по-хубаво на живо.
От фотографията става чисто само след фотошоп.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Допускам, че поредното причестяване и купуване на индулгенции ще завърши като поредното фиаско.

ЗАЩОТО, АКО БЪЛГАРИЯ МОЖЕШЕ ДА СЕ ПОЧИСТИ ЗА ЕДИН ДЕН, ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА ПОЧИСТЕНА.
[smitten] [smitten] [smitten]

Автор: asahi   
Дата:   08-04-11 17:13

Да, ще чистя. Амигото е готованец и мрънкач.

Дата:   08-04-11 17:15

направо ще ме разплачете от умиление [smilie5] [smilie5] [thankyou] [thankyou] чистете, подкрепям ви духом [smilie24] [smilie5] [smilie5] [thankyou] [thankyou]

Автор: tan4o   
Дата:   08-04-11 17:18

Да,ще чистим!

Автор: krist   
Дата:   08-04-11 17:19

абе защо някои в тоя форум си мислят, че имат правото да дават квалификации на всеки с мнение, различно от тяхното? и админа де го в такива ситуации?

Дата:   08-04-11 17:19

ако имаше повече хора като Лалинда,нямаше да има такива измислени кампании...
на хората,които са решили да чистят без никакви задни помисли искам да кажа едно огромно БРАВО...
Аз също ще изчистя ,макар и само около блока,но ще го направя с удоволствие. [smile]
Все от някъде трябва да се почне [beer]

Публикацията е редактирана (08-04-11 17:21)

Дата:   08-04-11 17:22

Nushenceto написа:

> Все от някъде трябва да се почне [beer]
>

мдааа, съгласен... но чистенето трябва да почне ей от тук [smilie18] [smilie18] [cool] [cool]

https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/xyyl8577.JPG
http://images.ibox.bg/2007/01/11/18234/430x295.jpg

Дата:   08-04-11 17:25

[smilie18] [smilie18] [smilie18] съгласна съм с теб,ама хайде да започнем първо от по-простички нещица,като например боклука около блока най-малкото [beer]

Автор: bozo   
Дата:   08-04-11 17:26

Не. ОП "Чистота" има тази функция.

Дата:   08-04-11 17:27

бтв, виждали ли сте индианци от "Чистота" как метат улицата и едната вика на другата - не се престаравай, че да има и за утре[cool]

Дата:   08-04-11 17:27

Бозо, цъ, не плащаш достатъчно за това. А и да изчистиш около мястото, където живееш е твоя превилегия и задължение.

Автор: lillia   
Дата:   08-04-11 17:28

Абе едно време се чистеше съботно-неделно край блоковете. Имаше събрания и се решаваше кой къде да чисти. Сега Ани Салич трябва да излезне по тиливизора за да се чисти[smilie23]

Що не направят някакъв закон, който да задължава почистването[smilie11]

Дата:   08-04-11 17:28

колко "около"? пише се "привилегия" между другото[cool]

Дата:   08-04-11 17:30

Лили, има закон, с който се налагат глоби за изхвърляне на боклук на неправилните места. [smilie25] А ленинските съботници умряха с комунизЪма [smilie5] [smilie5] Ани Салич да се впрегне утре и да чисти [smilie5] [smilie5] пътьом отбийте се и в темата на номада [smilie18] [smilie18]

Автор: navy   
Дата:   08-04-11 17:32

ЩО ТРЯБВА ДА ЧИСТЯ УТРЕ, след като трябва:
1. да не цапаме
2. да си почистваме редовно

[smilie8]

Мразя такива показни мероприятия, защото само замазват положението... [smilie23]

Автор: nodoubt   
Дата:   08-04-11 17:34

ЩО ТРЯБВА ДА ЧИСТЯ УТРЕ, след като трябва:
да не цапаме

Мразя такива показни мероприятия, защото само замазват положението...

[smilie24]

Автор: bozo   
Дата:   08-04-11 17:36

vizov,
Мое задължение е да не замърсявам около мястото, където живея. Тъй като стриктно спазвам това задължение не считам за нужно да чистя боклука на останалите, както и да отнемам привилегията на ОП "Чистота" и колоритния им цигански състав.

Дата:   08-04-11 17:38

Ам тъй, Нейви, ама какво да се прави, все някой ще изцапа.

Крист, знаех си, че ще се хванеш на за най-съществената част от това, което написах [smilie7]

Между другото от общината изчистиха около нас и сега драма - почти няма какво да се чисти [smilie5] Аз обаче съм оптимист и вярвам, че вятъра ще оправи този проблем [cool]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.