Автор: mladenov
Дата: 08-04-11 19:53
Автор: imarinov10
Дата: 08-04-11 14:36
Е в Ахтопол няма как да заснемеш нещо такова
Където и да си, с тази торба няма да заснемеш нищо такова! Аз преди 5 дена се върнах от Хаваите и исках да си взема почти същата торба за моят Канон 40Д.Оказа се че един приятел си купил такава миналата година и предложи да ми я даде.Взех я да направя проба вкъщи ,в басейна.Ами има един голям проблем, поне тази която аз пробвах.Не може да потъне апарата под вода когато е в такава торба! Бориш се като прасе с тиква да го задържиш да не изплува! Става ако го оставиш на повърхноста и само го насочиш надолу към дъното и да снимаш каквото мине пред обектива.Ако искаш обаче да слезеш на 1-2 метра под водата с това чудо...забрави. Единственият начин е да закачиш някакви тежести,но и тогава не се знае дали ще стане. Аз на Хаваите си взех една 12МП камера от един магазин, която си беше със специален пластмасов калъф и може да я потопиш до 56 метра, но там пък ми се появи друг проблем.Понеже бях със шнорхел и маска, няколко пъти я извадих над водата и без да забележа, стъклото на калъфа, пред обектива, се беше замъглило, и в следствие на това имам само5-6 свестни снимки и два видеоклипа.
Ама за следващият път вече знам и няма да има издънки!
|
|