Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Обичам големи и мощни коли...., обаче... , Ще спират колите на бензин и дизел:
Автор: cameraman   
Дата:   30-03-11 09:22

http://www.cars.bg/autonews/market/944
Ееееех носталгия по миризмата на нафта.... и има още една по-хубава миризма .... на купена на черно нафта.... От шофьора на автобуса на Н-ското предприятие... Ще останат само електрокари "и ще крадем ток от стълбищния автомат"[smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Обичам големи и мощни коли...., обаче... , Ще спират колите на бензин и дизел:
Автор: Navy   
Дата:   30-03-11 09:26

40 години пфффффф

Re: Обичам големи и мощни коли...., обаче... , Ще спират колите на бензин и дизел:
Автор: serjy   
Дата:   30-03-11 09:33

А що не спрат тецовете, самолетите и тировете?

Автор: boreto   
Дата:   30-03-11 09:35

Ще ги спират.

Автор: ejko   
Дата:   30-03-11 09:38

то това звучи много пожелателно. Не че знаят точно как ще стане, но им се струва, че до към 2015 ще са готови за това...

Публикацията е редактирана (30-03-11 09:47)

Автор: asahi   
Дата:   30-03-11 09:39

Или ще спрат.

Автор: cameraman   
Дата:   30-03-11 09:45

Мисля, че е по-вероятно сами да се откажем от двигателите с вътрешно горене, заради цените на суровините и да се насочим към по-евтини алтернативи.... И все пак нека не забравяме, че и тогава някой ще внимава да не ни е съвсем евтино, за да печелят "които кажете".

Дата:   30-03-11 09:46

Ами тя, програмата, е за 2050г. Предвижда и бързи железници с премахване на полетите на близки разстояния. Вижда ми се съвсем реалистична...

Автор: bgprinter   
Дата:   30-03-11 09:46

опитват се да преварят бъдещето, ама то само с директиви не става. Много по просто решение щеше да бъде, ако в автомобилите изискват да стоят поне 3-ма или 4-ма, тогава автоматично пробегът на автомобил ще нарастне, т.е. няма да има в градското движение частни автомобили.
И глупаво ще да е, да не казвам идиотско, ако в Европа това се изпълни, а цялата индустрия е преместена в Китай и Индия и там тези правила отново не важат. [smilie18]

Дата:   30-03-11 09:49

" автомобилите изискват да стоят поне 3-ма или 4-ма"

Това ще е коварно. За да закарам телевизора на поправка ще трябва да викам още 2ма, 3-ма души амбалаж :)))

Автор: asahi   
Дата:   30-03-11 09:50

Айде сега - всеки ден ли го караш на ремонт?
Никой няма да те ограничи да се возиш сам. В Щатите, например, автомобилът с един човек няма привилегията да се движи в бързата лента.

Автор: jivkojj   
Дата:   30-03-11 09:52

Това го чух и аз преди няколко дни като новина по немската телевизия.

Нещата ще станат доброзорно - коментара относно това, как ще се изпълни това нещо беше - с поетапно вдигане на данъците и акцизите, докато карането на кола стане непосилно. На първо време на кратки разстояния в града, после и далечните [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: bgprinter   
Дата:   30-03-11 09:53

Ежко, не позна. Не е нужно ти да си караш телевизора, повечето гаранции днешно време са на място - демек идват, вземат, заменят, носят от ремонт със сервизната кола, която е двуместна. Аз лично нямам телевизор, но примерно такава е гаранцията на ЕИЦО-то ми, на миялната за съдове и на пералнята (последната с 8 годишна гаранция) [beer]

Дата:   30-03-11 09:53

Много по просто решение щеше да бъде, ако в автомобилите изискват да стоят поне 3-ма или 4-ма,

Всички утопии са прости...

Автор: djogata   
Дата:   30-03-11 09:55

Новината е на 2 дни вече - това го четох в Понеделник. Този път форумЪт се забави с реакцията - или всъщност не, щото май и тук видях линк към информацията още вчера. [smilie5]

Ето източника:

http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=SPEECH/11/220&format=HTML&aged=0&language=EN&guiLanguage=en

Иначе англичаните вече казаха, че няма да е точно така. Те съответно са поели ангажимент да намалят въглеродните емисии с 60%, но не искат да се ангажират с такива ограничения на методите, чрез които това да се постигне.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-12879566

Другите в ЕС най-вероятно ще слушкат Германия.

За тировете и самолетите - и на тях ще им намалят емисиите. Тир-овете ще ги заменят с влакове, самолетите на къси разстояния - също. За самолетите на по-дълги разстояния ще трябват и алтернативни горива, и да им намалят емисиите като цяло.

Дата:   30-03-11 10:01

И аз имам такива гаранции, но за някой други реди, за телевизора не е такава... и трябва да го нося. Освен ако не се реша сам да вляза в сервизното меню, но малко се притеснявам, че да не оплескам нещо...

Автор: Amigo   
Дата:   30-03-11 10:12

ще минаваме на телепортация [smilie6] [smilie6] [smilie5] [smilie5]

Автор: boni   
Дата:   30-03-11 10:14

Не знам, аз карам на ГАЗ - 1.18 на литър струва. Карам си предимно Ситроенчето 1.1, харчи 5-5.5 газ извънградско и около 8 градско.
Волвото ме кефи повече, но харчи почти 2 пъти повече....

Публикацията е редактирана (30-03-11 10:16)

Дата:   30-03-11 10:16

Бони, какво е това извънземно ситроенче бе [smilie10] [smilie10] Моят пасат харчи по 17 газ в града [smilie2] [smilie9] Навън е 8-9 [smilie8] [smilie21]

Автор: boni   
Дата:   30-03-11 10:20

Ами малолитражка. Пасата е голям.
Волвото ми харчеше около 16 градско и 10 извън.
Обаче Валери от сервиза на Ловато е страшен пич, не знам какво направи, но сега ми гори около 13 градско

Дата:   30-03-11 10:24

Кой е тоя Валери от Ловато, дай едни координати [smilie5] [thankyou] [thankyou] [beer] В началото, когато ми сложи един приятел газовата, харчеше по 7 газ извън града и около 14 може би на градско и беше някак по-мощна, ама то след това кой ли не я пипа и разни сервизи. Сега май вече и изпарителят е за смяна. [smilie2]

Автор: krist   
Дата:   30-03-11 11:12

"Това ще е коварно. За да закарам телевизора на поправка ще трябва да викам още 2ма, 3-ма души амбалаж :))) "

[smilie18] [cool] разсмя ме това, яко...

колкото до гаранциите, убаво, ама като изтече гаранцията?

иначе тая новина вече ме хвърля наистина в дилема дали си заслужава да инвестирам в нова кола[smilie11]

Автор: danvan16   
Дата:   30-03-11 11:14

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   30-03-11 11:15

до 2050 ние няма да сме живи, та какво остава за новата ти днес кола...

Автор: danvan16   
Дата:   30-03-11 11:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.