Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Една от добрите пловдивски рекламни агенции търси специалист по предпечат. Работата е около центъра (не е в царевичака). Да владее адобските продукти и да не кръшка от работа. Заплата - около и над средната за страната. На ЛС давам телефон за контакт.
Да кажа ли що со търсят предпечатар, стария им кадър има да взима над 4000лв заплати смятайте колко заплати са около средната. Хубаво е някои неща да се знаят.
Хехе, да припомня, че веднъж преведох нещо за фирмата, наела асахи (т. е. с идеята да ми тестват уменията), пък те дори не пожелаха да видят превода ми...
Никога няма да го забравя, понеже никога в живота ми не ми се е случвало подобно нещо.
Преводът беше от страница и нещо, представете си, пък тях ги домързя не да го прочетат, ами да го... получат.
jrr, в Пловдив в някакво художествено училище учат предпечат - мой познат преподава там на хонорар. От бюрата по труда чат-пат финансират такива курсове, но нивото не е особено високо.
Миф, сутринта говорих със "стария предпечатар" - разширяват дейността, та затова търсят хора.
Лалинда, не ме прави съпричастен към професионалните си неуспехи. По това време централата е сключила глобален договор с международна преводаческа фирми. Оттогава никой не се занимава с преводачи в България и съответно не се ползваме от услугите на теб и твои колеги.
Асахи, Пловдив не е чак толкова голям особено за хора дето са в един бранш та се знаем горе долу и си знаем агенциите и печатниците па и хората дето работят, та.... не знам каква ти е информацията но това което казвам е вярно, сега може този "стар" дето ти си говоил да е след нашия стар, въпрос на един телефон е да науача, но това което казвам аз е вярно. А колко разширяват дейноста не знам, аз друга информация имам, че им доста зорно с кинтите. Бая хора минаха от там през годините и хубаво за тях като работодатели не съм чул.
Не е точно така, как пък за някои лошо не се чува. Не искам да се отклоняваме от темата, но... все се говори, как в България работниците с големи претенции, не работят и... а за работодателите .... колко са некоректни и т.н. нищо не се казва, ама хайде да спрем до тук. Който е на зор да иде да опита там, в интерес на истината в тази агенция некадърни хора не виреят, дисциплината и установените порядки са желязни и който и да иде най-малко една школовка ще получи щото там трябва да е безпогрешен, сериозно го казвам това.