Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Emin3m & Recovery
Автор: TonevJr   
Дата:   13-12-10 19:38

Какво ще кажете за албума...определено набира пак сили Em!!! Албум цялостно не ми е харесвал толкова,откакто Nickelback изкараха Dark Horese!

Не знам друг рапър,който да има толкова завършени текстове,а не просто някакви си заучени фрази,които да звучат що годе добре,изфъфлени бързо!

Пускам първо най-лигавата му песен от албума,без която по традиция не може![smilie5][smilie24]

So bad... so good that I'm so bad!

Отговори на това съобщение
 Re: Emin3m & Recovery
Автор: danvan16   
Дата:   13-12-10 19:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: SLR   
Дата:   13-12-10 21:01

Напоследък слушах големи чалги от него[smilie8]
Разни дуети с Риана и други шитни[smilie23]

Дано се оправи...въпреки че ми писна пък и да ми опява за проблемите с бившата си жена, и това колко обича детето си...

Дата:   13-12-10 21:21

SLR, личи си,че слушаш само мейнстрийм парчетата му, а не истинските песни!

Автор: SLR   
Дата:   13-12-10 21:34

Слушам му всички, още от началото, просто напоследък ми се наложи да слушам CITY TV , а там само боклуци въртят...

Дата:   13-12-10 21:59

Не просто както се изказа,точно така прозвуча и затова.[smile]
Трябва да се заслуша малко в текста човек и да поназнаива малко какво се случва и веднага ще разбере колко е гениален и как си комуникират тея хорица!Много го уважавам него![smilie24]

Автор: aeobs   
Дата:   13-12-10 22:11

Ама ти пък си се сетил кога да го уважаваш...
Мина на комерс, преди не му пукаше кой го слуша и как го приемат масите и творчеството му беше наистина стойностно. Не, че сега няма нотки от славните дни, но просто не е същото.

Дата:   13-12-10 22:20

Хах,аз него го слушам откакто съм бил келешче на 10 сигурно![smilie5] Няма албум негов,които да не съм преслушал и твърдя,че знам доста парчета не стигнали до албумите му.Просто се кефя,че отново прави музика,защото това му е призванието.[smile]

Автор: aeobs   
Дата:   14-12-10 00:16

За това съм съгласен, определено и мен ме накефи, че успя да стане от земята още един път. [smilie5]
Никой не може да прави това, което прави като него.

Автор: n1x0n   
Дата:   14-12-10 00:30

колко е гениален

Колко? Щото тия текстове се въртят от 20 години в рап музиката, пък като поведение е поредният келеш, дето щом се видя с пари и се взе насериозно...

Автор: mihail_radkov   
Дата:   14-12-10 00:37

никсън, тук съвсем не мога да се съглася с теб, кой негов текст се върти 20 години?

Автор: Magnifico   
Дата:   14-12-10 00:40

Харесва ми, вече някак неусетно от няколко седмици постоянно звучи в колата... иначе сега съм на вълна The Flood
[smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.