Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     всички  напред  последна
 Защо в тая наша тъпа София никой не дава мигач
Автор: aeobs   
Дата:   25-10-10 19:07

И изобщо такова движение никъде няма. Обаче това с мигача в последно време много ми се набива на очи. [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Защо в тая наша тъпа София никой не дава мигач
Автор: emanuilkolarov   
Дата:   25-10-10 19:12

Тъй са ги научили

Автор: mladenov   
Дата:   25-10-10 19:18

За да не си хабят крушките на мигачите хората,затова! Нали и затова не искат да карат на къси светлини![beer] [smilie18] [smilie18]

Дата:   25-10-10 19:39

Престрояват се от лента в лента, завиват, спират, ама мигач няма. Аз трябва да гадая все едно. Че и като им свириш, повече от половината се чудят защо им свириш. Те даже явно не знаят за какво са сложени тия мигачи.
За при изпреварване да не говорим. Или пък да видиш патрулка или такси да даде мигач също е почти невъзможно. Интересно, че повечето са шофьори на средна възраст, в момента младите се движат най-правилно. Още малко поколения ще се изредят и други неща сигурно ще си дойдат на мястото.
Също много ми е кеф и като всеки си прави ляв завой от крайна дясна лента през двете платна. [smilie21]

Автор: livinginchaos   
Дата:   25-10-10 19:42

Те по това се познават педерасите - не дават мигачи. Един вид разпознаване и покани [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Nushenceto   
Дата:   25-10-10 19:45

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] рискувам да ми се разсърдят дадени хора,ама на мен не ми пука и ще го кажа направо.Много просто,защото в София е пълно с преселници,които не са виждали светофари и от там където идват или има един два или изобщо няма. [smilie18][smilie18] Истински шофьор се става само когато,човек си е карал курсовете тук и е шофьор от години.
Ама какво разбирам аз,нека кажат господа шофьорите от години.[ezik] То и аз имам книжка,ама нямам много години стаж зад гърба си.

Автор: agop4o   
Дата:   25-10-10 19:45

сигурно не си карал в истамбул та да видиш там изобщо дали дават мигачи

Автор: mladenov   
Дата:   25-10-10 19:53

agop4o,е да де,ама нали София се води в Европа,а Истанбул е Ориент![smilie18] [beer]

Дата:   25-10-10 19:54

Друг също интересен феномен. Предполагам се дължи на това, че пътната инфраструктура по градоустройствен план е за 300 000 души, а те са поне х4. От там и следва, че ако в София всички карат по правилника, то предвижването, макар и по-безопасно, ще е в пъти по-бавно. От КАТ си го знаят това и не случайно се спират само коли, които не са с местен номер. Иначе през нощта, когато улиците са празни вдигат сопата и за най-малкото нарушение. Толкова е абсурдно всичко, че чак ти става някак приятно. [smilie8]

Публикацията е редактирана (25-10-10 19:55)

Автор: emanuilkolarov   
Дата:   25-10-10 19:57

вечер я вдигат и без нарушение ;)

Автор: nodoubt   
Дата:   25-10-10 19:57

не дават мигачи! ако чуете някой да дава заден десен за вектра хечбек '93та да свирка [smilie21]

Автор: netLady   
Дата:   25-10-10 20:01

Тури си на задното стъкло един транспарант с надпис " Ако имаш намерение да правиш маневра - дай мигач!"[smilie6]

Автор: Lalinda   
Дата:   25-10-10 20:06

Мда, видя ли птп, веднага гледам номера на пострадалия. Обикновено е с провинциална регистрация.

Правилно е да ги спират.

Днес четох, че до метростанцията до Интерекспо щяло да има гигантски паркинг за гостите на столицата, които да си оставят там возилата, вместо да ги чукат из града. Таксата за паркинга щяла да бъде 4 пъти по-ниска, ако си купиш комбиниран билет за метрото.
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: samara   
Дата:   25-10-10 20:07

... ха-ха, ами то е като при нас, щом е с джип, значи е началник, изчакай го да се изманеврира според кефа си [smilie21]
... ами значи при вас също е така, бас държа, че тези дето не дават мигач са с джипове, тоест началници [ezik] [smilie18] [beer] [beer] [beer]

П.П... е, ние сме затворена територия, с ограничен достъп [smilie8] , ... ама то и вие сте така, нали ??? [ezik] [smilie18] [beer]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   25-10-10 20:35

Авторе , че и ти не си софиянче - не си , така че не ми говори за тая наша тъпа София.....[smilie7]

... Плащате данък смет в Сусурлево - цапате София - възмущавате се , че е мръсна [smilie7]

... Плащате си данъка на колите в Трекляно - карате ги тука ..... било задръстено .... [smilie7] ..... дупки имало .... и не знам си кво ........

........ и пр. и пр.

...Вечер като се прибера , няма къде да спра , щото паркингът е пълен с пришълци ...... регистрации от А до Я ......[smilie7]

....от петък до неделя - празно ..........
После се връщат - от торбите стърчат кокоши крака и праз лук ........

Аре , нема нужда от оплаквания ..... ВИЕ си праите проблемите - после РИВЕТИ ! [cool]

...Аз лично , карам на фарове + халогени целогодишно , мигачите не ги пестим /дори и в понеделник [smilie5] / , щото фарът ми струва колко твойта Вектра ........ [smilie21]

Чудя се само едно [smilie8]
Продадете по един декар мисирки ......
.... идвате уж да учите .....[smilie7]

... Ама , що аджеба ........ забравяте да се връщате [smilie11]

Ама па , иначе .... мое да мрънкаме

МРЪН-МРЪН

Дата:   25-10-10 20:44

... баси, аз пък от село карам на адаптивни би-ксенони, целогодишно [smilie8] ... дето струват повече от теб самия, мисля не, ами направо съм сигурен !!! [smilie21]

П.П... айде леко софийските паразити, дето половината ми заплата отива за вас, факт [smilie23] ... нека да сме малко по-толерантни, моля !!! [ezik] [smilie18] [beer] [beer] [beer]

Автор: djogata   
Дата:   25-10-10 20:54

Автор: Jim__Beam
Дата: 25-10-10 20:35

Продадете по един декар мисирки ......

Интересно. Явно софиянците мерят мисирките в декари [smilie5] Или просто не знаят значението на поне един от двата термина? [beer]

Автор: Veronique   
Дата:   25-10-10 21:03

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Jim__Beam   
Дата:   25-10-10 21:06

ЕДИН ДЕКАР МИСИРКИ = 300 кв.м. ОВЦЕ = 100 кв.м. КРАВИ .... И Т.Н. [smilie5] [smilie5] [smilie5]

... Ама , като не разбирате от шега и ирония ....... кво да ви правя [smilie7]

ТЕРМИН е друга бира [beer]

Акъл и мензис , не дойдат ли на време - ич не ги чакай [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: djogata   
Дата:   25-10-10 21:07

Последно, шега или ирония?

Автор: Marillion   
Дата:   25-10-10 21:08

Да ва... и софиянците.

Само вие можете да карате. Само вие давате мигачи. Само вие спирате на пешеходни пътеки.

Пфу...

Дата:   25-10-10 21:08

... ами ъкъла го нямаш, факт [smilie8] , ... чакай си мензиса, значи !!! [smilie19]

Автор: imitev   
Дата:   25-10-10 21:15

Уф. София е България явно.

И като каже някой - селяните да си ходят на село...

Абе 'аланкоолу' - нали баща ти едно време така е дошъл в София и той. С влака...

Големи граждани, голямо нещо... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Всички кореняци като се изсипят в провинцията и карат тип 'язе съм мале шопианец, глейте ся как се кара кат пич селендури'... [smilie23]

Автор: Veronique   
Дата:   25-10-10 21:22

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: alba_luna   
Дата:   25-10-10 21:27

Хайде по-спокойно.
Jim__Beam - пилешките кълки се разтоварват от селата не само в София. И при нас паркинга е празен през уикенда. Простаци има навсякъде.
В Истанбул движението е изключително натоварено, но са единици тези които не спазват правилата. Казвам го от личен опит, защото доста пъти съм шофирала там.
А в Кайро е просто уникално.

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.