Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Новия Kindle -3
Автор: PeterPAN   
Дата:   18-09-10 00:32

Инфо

Пподдържа и кириллица вече има ВиФи което не ме блазни на страхотната цена от $139

Доставяха ли до БГ амазон и има ли мъка по митниците илки да търся накой който пътува към БГ да ми донесе една бройка?

Отговори на това съобщение
 Re: Новия Kindle -3
Дата:   18-09-10 00:33

С една дума как да си го доставя за плащането ясно да каже някой който има опит с амазон.

Дата:   18-09-10 00:43

Not in stock; order now and we'll deliver when available [smilie18]

Публикацията е редактирана (18-09-10 00:44)

Автор: jivkojj   
Дата:   18-09-10 00:44

А тая машинка дали чете .fb2?

Дата:   18-09-10 00:45

Kindle (AZW), TXT, PDF, Audible (Audible Enhanced (AA, AAX)), MP3, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, JPEG, GIF, PNG, BMP through conversion.

Аз всичко съм си конвертирал към PRC

Автор: mravunko   
Дата:   18-09-10 00:49

а от amazon.co.uk? 109 GBP 20-30лв отгоре, но не се занимаваш с митници и не му береш страх...

Дата:   18-09-10 00:51

ясно, а txt-та добре ли ги форматира?

Досега го карах на pda-та, но съм се замислил за машинка с хартиен дисплей.

Другото което ме интересува - дали може да си копираш свободно насам-натам нещтата. Щото имам кофти опит с iPhone и как там беше пълен та6ак работата. Ако и тая машинка е така рестриктивно направена - няма сми за мен [smilie8]

Дата:   18-09-10 00:52

бе там пише че трябва да се поръча от amazon.com за извън УК иначе там проверих първо, сега накарах брат ми да провери от Германия но сега се сещам че може да питам Еконт ;)

Дата:   18-09-10 00:53

Ми пише че нямаш грижи да си качваш твои документи през ЮСБ кабела иначе има някакъв сервиз дето през мейл може да си ги мяташ ма 0.99 на МБ ;) добре са го измислили

Дата:   18-09-10 00:55

Относно ДДС-то и митниците това е последствието от действията на Финансофия Гений, ще си плащаме ДДС и Мита в УК а не в БГ [smilie18]

Дата:   18-09-10 01:02

Сега погледнах - в немския ebay може да се сдобиеш за 230Евро. С 2-то поколение - наполовина.

Дата:   18-09-10 01:03

2ките не поддържат кирилица и трябва да се хакват

Дата:   18-09-10 01:04

Немския ме препраща към амазон.ком

Дата:   18-09-10 01:05

аа, ясно. Мерси PeterPAN за уточнението.

Това значи ли че Kindle -3 директно ще моvе да гълта книгите от citanka.info?

Дата:   18-09-10 01:14

най вероятно да поддържа и ХТМЛ и тхт и сичко, бе сега гледам други ма на тази цена киндъла е върха може да браузваш също форуми вики и т.н.. единствено няма външна карта ма може да ползваш над 3Г вградена което е достатъчно според мен

ето алтернатива ма къндъла с много повече функции инфо и не се знае поддържа ли кирилица?

Дата:   18-09-10 01:20

Това последното изглежда чудесно, поддържа и fb2, само за кирлицата и аз не намирам. А и цената е добра.

Публикацията е редактирана (18-09-10 01:21)

Автор: djogata   
Дата:   18-09-10 11:20

Моят чисто нов Киндъл 3 дойде вчера.

Киндъл се доставя само от две места - САЩ и Англия. От Англия се доставя само до Англия, за всички останали държави в света се доставя от САЩ.

Моят дойде от САЩ за 36 часа с пратка на UPS. Само че първо трябваше да изчакам около 10 дни, защото го нямаха на склад - поръчах го на 6 или 7 Септември, и дойде на 17-ти. Даже дойде по-бързо, отколкото се очакваше - при поръчката даваха очаквана дата на доставка - около 20-ти.

Не знам какви са хватките с митницата в България, защото моят дойде в Дания. Но за Дания системата е следната: още при покупката на самият Киндъл предплащаш (даваш депозит) за евентуално мито и ДДС. На мен ми взеха около 100лв, освобождаването от митница стана автоматично, и ако цената е различна от тази, която си дал като депозит, разликата ти се връща на сметката. Още не съм проверил колко точно пари е излезъл вноса, предполагам ще се види в понеделник.

Пробвах го вече с файлове на кирилица, няма проблем, поддържа я без проблем (текстови файлове кодирани в UTF-8)

Автор: djogata   
Дата:   18-09-10 11:24

Автор: jivkojj
Дата: 18-09-10 01:05
Това значи ли че Kindle -3 директно ще моvе да гълта книгите от citanka.info?

Както вече казах в предишното си мнение, изпробвано и работи. Форматира текста точно така както и всички други текстове (пробвах текстове свалени от Амазон и са неразличими от тези от читанката).

Дата:   18-09-10 15:16

Доколкото успях да прочета с приорити шипмънт е 15$ за 3-6 дена простига. Ще звънна и на еконт да ги питам от англия как стоят нещата.

Автор: peterst   
Дата:   18-09-10 15:47

в читанката има следните формати за сваляне: txt, fb2, epub и sfb

за текстовия файл е ясно, но кой от всички останали поддържа киндъла?

Автор: s_dyakov   
Дата:   21-09-10 17:16

Кажете как седи въпроса доставката с еконт ако разберете. Ако някой се навие можем да си поръчаме повече от един.

Автор: ivodam   
Дата:   21-09-10 17:35

djogata: Ти с кой екран взе, колко инча?

Дата:   21-09-10 19:42

ми аз говорих с еконт и условията са върха, доставката от УК излиза около 30лв, като плащаш 4% наложен платеж ако те ти го платят в УК. Най вероятно другата седмица ще си поръчам. ако те ти го плащат се попълва молба на място в Еконт!

Мисля че условията са им МНОГО ДОБРИ!

[smilie24]

Дата:   21-09-10 19:53

ОТ УК излиза по скъпо от колкото ако се плати директно на амазон в Щатите ма тогава и рисковете са малко повече, както и неясната разправия с митниците така че като се вземат в предвид рисковете и неяснотиите май си струва сделката с Еконт [smilie24]

Разликата в цената ще дойде основно заради по вискоата цена в УК = 109Лири което е около 260лв.

от Щатите е $139 + $14 = $157 + други неясни за мен такси ДДС Мито и т....

Публикацията е редактирана (21-09-10 23:12)

Автор: ivodam   
Дата:   21-09-10 21:50

Абе хора, това не е ли с много малко екранче, за което приказвате??

[smilie8]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.