Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Жена > мъж
Автор: __SpOO__   
Дата:   04-10-10 10:01

Провокиран съм да пусна темата от прочетено преди малко из...фейса нещо.

"Не е нещастно момичето, изгубило любовта на един глупак, а е нещастен глупакът, изгубил последния шанс да стане човек!"

Много пъти съм се чудел защо почти винаги, за да не кажа винаги жената се представя като нещо едва ли не свръхестествено, а мъжа като глупак? [smilie8]

Цитираното по-горе си важи със същата страшна сила и в обратна посока. Или аз греша нещо някъде [smilie11]

[smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Жена > мъж
Автор: мара   
Дата:   04-10-10 10:02

глупостта пол няма [smilie5]

Дата:   04-10-10 10:04

Мара, с това съм съгласен, но не може да не ти е направило впечатление, че в подобни "сентенции" винаги мъжа е нагЪзен, нали? [smilie21]

Автор: ken   

е, поне на думи да го докарат ...

Автор: tnt   

офте от рицарските романи е остнало, да знайш.

Автор: Todd   
Дата:   04-10-10 10:05

Като не четат както трябва инструкциите за ползването на жените до там се стига !!!

[smilie5]

Дата:   04-10-10 10:05

а, да бе...щото в останалите па жената не е ;)
подобни сентенции са за употреба колкото да не са хаби човек да мисли. етикетите опростяват мисленето[smilie18]

Дата:   04-10-10 10:09

А колко мъже са в отношението си към някоя жена до великото прозрение :

- лелелееее колко съм тъп !!!

Така че жената вина нема .

[smilie5]

Дата:   04-10-10 10:14

Склонен съм да вярвам, че по-голямата част от мъжете стигнали до т.нар. велико прозрение са по-скоро умело манипулирани и то им е било насаждано ежедневно [smilie24]

Ти...ти....пък ти...[smilie8]

Автор: joro35   
Дата:   04-10-10 10:14

__SpOO__ напълно съм съгласен с теб. Това почти винаги е така. Явно е начин да се компенсира поне на думи.
Жената винаги е обявявана за нещо, което трябва да се стремиш да заслужиш, дори често да изглеждаш като глупак. А тя благосклонно да реши отгоре. Дори има много книги-наръчници за това как трябва да достигнеш заветната цел. Унизително е някак, даже доста, като се има впредвид, че голям процент не си заслужават усилията. Именно това е ролята на хормоните- да ти замъглят мозъка и да направят желано нещо, което иначе не си заслужава...

Дата:   04-10-10 10:16

Автор: joro35
Дата: 04-10-10 10:14

__SpOO__ напълно съм съгласен с теб. Това почти винаги е така. Явно е начин да се компенсира поне на думи.
Жената винаги е обявявана за нещо, което трябва да се стремиш да заслужиш, дори често да изглеждаш като глупак. А тя благосклонно да реши отгоре. Дори има много книги-наръчници за това как трябва да достигнеш заветната цел. Унизително е някак, даже доста, като се има впредвид, че голям процент не си заслужават усилията. Именно това е ролята на хормоните- да ти замъглят мозъка и да направят желано нещо, което иначе не си заслужава...

А бе верно ли го мислите това ?????

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Моят екьспириънс показва доста различна картина ....

Дата:   04-10-10 10:21

.... и тя е?

Дата:   04-10-10 10:24

книгите за манипулиране могат да ги четат всички, имащи нужда [smilie5]
ако жените го правят, а мъжете - не, кой е крив [smilie18]
аз екстра минавам без тях

Автор: danvan16   
Дата:   04-10-10 10:30

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Mec   
Дата:   04-10-10 10:48

"Не е нещастно момичето, изгубило любовта на един глупак, а е нещастен глупакът, изгубил последния шанс да стане човек!"

-----------

Извадено от останалия текст, това горе нищо не значи.

Иначе от женска гледна точка, да станеш човек означава да ходиш на работа и да носиш пари вкъщи да изхранваш децата й.
Още когато сме живеели в пещерите си е било така. Мъжкарите са ходели на лов, а женските са отглеждали децата. Та на женските им е трябвало дивакък да се държи като "човек" т.е. не само да я търси за сношаване, ами и да носи и за плюскане всеки ден.
Един вид разделение на труда по продължаването на рода. Мъжкарите са имали по-добра пространствена ориентация помагаща им да ловуват по-успешно, а женските са развивали качества даващи им предимство за по-успешно отглеждане на потомството. Женската която е била по-общителна и способна на правене на компромиси в отношенията с другите женски от племето, е имала повече шансове да получи помощ в труден момент. Важна предпоставка за една майка е било да е способна да обича безрезервно. Да си обича многобройните деца, всяко с различен характер. Та женските от малки са се учили че успехът минава през обичането. И са си измислили тарикатлъци да завъртят главата на младите мъжкари и те да се заразят от обичането. Измислили са любовта между женска и мъжкар. Тарикатлък служещ за по-успешно отглеждане на поколението и продължаване на рода. Освен омагьосването на мъжкара да си обича женската, после му се пробутва и обич към бебетата. Казват му: това е твоят син, той носи твоята кръв и други ала-бала... И мъжкарите леко полеко са се примирили с манипулирането от страна на женските и са станали послушни "човеци".
Това е моделът на обществено устройство проработил най-ефикасно при хомосапиенс.

Само за припомняне, мъкарите лъвове не ходят на лов. Лъвиците ловуват, а лъвовете само лапат после преди всички. Работата на лъвовете мъжкари е да осигуряват територия за ловуване на лъвиците, пазейки ги от други натрапници желаещи да се настанят те да ловуват на същото място. Та не при всички бозайници има нужда от любов като при хомосапиенс. Любовта си е тарикатлък измислен от женските да могат да водят за носа някой мъжкар. Това е.

Публикацията е редактирана (04-10-10 14:39)

Автор: danvan16   
Дата:   04-10-10 10:59

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   04-10-10 11:12

Абе да ви имам проблемите - с жени !

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Не моа се сетя как една жена може да е проблем - освен при развод някоя кучка де иска да ти вземе душата .

Всички други проблеми са един голем ташак !!!

За болести не говорим .Кога се разболее добичето тогаз е друга бира .

[smilie5]

Автор: feliz   
Дата:   04-10-10 11:22

Кой /ще/стои на пиедестала, зависи от акъла.
Кой е шефа там долу - също.[smilie21]

Дата:   04-10-10 11:27

Пиедестал ?

Там се качва този дето може не този дето иска !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Царевото царю - кесаревото кесарю !!!

[smilie19]

Дата:   04-10-10 11:44

Чакай да ви кажа "теорията на Азис за големия чл.н". Ей сега я каза по нова тв.[smilie5]
"Когато мъжът е с голям, той е спокоен и много рядко /даже никога не/ можеш да го накараш да се ядоса. Той е ларж. Държи се бащински. Не се засяга от никакви нападки. Защото когато извади "фактите", и Боговете мълчат." [smilie18] [smilie24]

Автор: arakiss   
Дата:   04-10-10 11:46

feliz [smilie18]
темата май се плъзга към "размерът има ли значение" [smilie25] [smilie21]

Дата:   04-10-10 11:47

Жените ще кажат !!!!

Моят е ню-ню ама не са се оплаквали до сега [smilie19]

Дата:   04-10-10 11:51

сори, че не съм по темата, ама ми стана смешно, а не ми се пускаше друга тема...[smilie21] [smilie5]

Дата:   04-10-10 12:02

Щом вече започнахме да цитираме мисли на Азис... [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   04-10-10 12:04

оф...[smilie18]
По тоя повод, какъв ти е извода за мен Жоро?[smilie5]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.